![]() |
Re: Comentarii si poze Inferno MotorSport @ 4TuningDays 2009
Quote:
|
Eu zic ca nu au fost date aiurea.. ci intentionat... nu poti gresi de fiecare data in defavoarea unui club... vom face apel la liga :) Mitica e cu noi!
Mai deranjant e ce s-a petrecut in toamna trecuta la Festival cand am avut pe departe cel mai pregatit stand, si ce sa vezi.. premiul nu s-a mai acordat... Preferam sa luam cupe la evenimente de tipul drift/402/sound/styling decat la stand si etc.. asa ca nu e problema, dar vroiam doar sa subliniez un fapt evident care s-a petrecut... |
Quote:
|
defapt traiasca PUPINCURiSMULL!!!!!!!!Inferno nu va pupa pe nimeni in cur niciodata pt nimik ;)
|
Quote:
|
asa ziceam si eu :D si ink ktziva(totzi) membri clubului Inferno MotorSport:))
|
" chiar am un prieten care si-a expus masina si nu avea ce sa caute la un astfel de show (noroc ca si-a ridicat capota si avea ceva vopsit frumos pe acolo)….."
a ce-ti suna tie? a caterinca? sau a lauda? din toate masinile care se vedeau a fi aduse de pomana....la tine am vz o "chinuiala" de a iesi din anonimat app...mi-e chiar imi plac capacele vopsite o data ai facut si tu ceva frumos care sa-mi placa...te laud(in felul meu)...si tu te superi ca tantalau si te faci de cacao singur...in felul in care ai reactionat |
Quote:
|
love si in the air, every moment :lol:
|
mie mi-a placut standul nostru...a fost ok...totusi imi pare rau a nu am gasit pe forum poze cu corrado-ul lui renato(cel alb)...in masina au fost investiti multi bani, multa munca si nu in ultimul rand dragoste...nu stiu care a fost parerea celorlalti dar mie mi se pare o masina foarte frumoasa...dar deh...cum zicea cineva mai sus: mai mult se apreciaza o masina stock de 30 000e decat una veche si tunata cu gust!
in privinta cupelor, nu va agitati dragii mei...la noi inca nu a disparut si nici nu o sa dispara prea curand pupi'n'curismul... eu zic sa fiti mandrii ca ati avut "cu ce"...:-P |
intradevar...multi nu stiu sa aprecieze....se uita, vad o vopsea si niste jante si zic ca a fost simplu...
|
bravo GoPPo.....mi-ai placut...tot respectu pt tine
|
GOP este bosorog dala de sta el ca o closca pe oua si le cloceste....tace tace tace si odata te ia in madular :)))
|
bv gopo...cel mai smecher frate ;)
|
C_kst am impresia sau te roade unpic invidia(adevaru) hai sa fim realisti sa sa spunem ca intregul 4 tuning a fost slabutz anul asta .... la anu cred ca va fii ceva bomba zic eu cel putin din partea INFERNO!
|
Quote:
|
Un post interesant pe topicul de discutii al evenimentului... Las citatul sa vorbeasca...
Quote:
|
dar kta dragoste pt limba romana a avut in propozitzie :D:)))
Eu zis sa incheiem acest subiect pt k lumea e probabil sa creda k suntem invidioshi pe ei sau pe mashinile lor.A fost ink un event la care Inferno sa prezentat,un stand la kre lumea a avut c sa vada si cu ce sa faca poze(ma refer atat la mashini kt si la fete).Noi nu avem nevoie de cupe pt a fi cashtigatori suntem un club infiintzat de app 5ani si kre a evoluat de la an la an.Inferno nu inseamna neaparat cupe,inseamna pasiune pt tuning,noi suntem o familie iar asta cred k este mai presus dekt orice cupa. |
Frate dar unde era acel taxi logan că eu nu l-am văzut,cred că muream lângă el:lol::yes:!
P.S. Huse dinalea am văzut în autovit acu 2 weekend-uri :cry::lol: |
Si ca sa glumesc putin si sa schimb subiectul... ce cautai in autovit?
|
Multiplicator pt bricheta pt tata :lol:;) ,altceva :D ?!
|
Pai de ce? Cate tzigari isi aprinde de-o data de nu ii ajunge o singura bricheta?
|
1 Are încărcător de telefon
2 Are GPS 3... 4... 3 şi 4 de rezervă :) ! |
hai sa incercam sa ne abtinem de sarbatori macar......ok sparly?.........multumim...
imi cer scuze ca am f. nesimtit si nu am ajuns la standul inferno ...motivele in le-am spus lui duffy aseara,dar din cate am vazut din poze avem masini din ce in ce mai frumoase...felicitari tuturor care au expus acolo si care au ajutat la realizarea standului..... paste fericit tuturor alaturi de cei dragi........ |
are cineva idee cand este urmatorul 4 tuning?
|
Quote:
sa o stapanesti sanatos...am auzit aseara ca ai intrat in lumea ursarilor si ai terminat cu miorlaitul.......:lol::lol: |
Poate asa intelegeti ca aici sa nu se mai postatzi
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:35. |
- Copyright 2026 4Tuning