![]() |
Re: CUM SA SCAPI DE O FATA!
Quote:
|
stiu...dar daca o sa mai citesti topicul de la inceput la coada...o sa observi ca au fost cazuri cand gagica era atat de disperata ca se baga intre fostul prieten si prietena lui !
iti dai seama k iti vine sa o sterilizezi !!! |
bay baieti, am avut eu caz concret, cu un amic si cu una! asta facea tot ce putea(adika in limitele decentei ca ii era frica sa nu isi faka fata drak stie ce) i-a zis si pe fata ca ii gata nu mai vrea, ba si nu renunta fata!! nici cum!! s-a cuplat intre timp cu vroe 3 :lol: si fata stia, si ma, la asta nu ii zicea nik, numa le facea pe alea(ca in viziunea ei ele erau de vine) in toate felurile :lol: ..... si asta ii zicea pe fata "gata tu" si asta nic....... despartirea asta, adica din momentru in care asta a pus picioru in prag si a zis gata, si pana cand a fost relativ oficiala despartirea a durat cred ca mai mult de o luna.... si si dupa aceea fata era geloasa si vroia inapoi, da asta nu o lasa deloc :)) da ori cum si cand s-au despartit a fost un scandal de zile mari!....
|
am avut si eu tiganeli din astea... dar in general, pentru binele lor, s-au ferit de mine dupa ce faceau faze din astea...
la momentul ala e bine sa discuti pana la ultima limita... dar daca ea o depaseste, trebuie sa actionezi in consecinta |
si ce ar trebui sa ii faci aleksutzu ?? :p
|
de o fata scapi in general pur si simplu.... ii spui...voua va e trasa sa o faceti k aveti impresia k dak zice daka face...ce sa faca o puneti in fata faptului implinit si gata ...nu mai are ce sa faca....o puteti face si elegant....
depinde de ce fel de relatie este |
Quote:
ii dai doua suturi in the ass, k sa ma exprim mai plastic asa...:twisted: |
mah da ordin de restrictie nu se poate? stiu ca nu-l poti obtine decat daca au existat antecedente violente...merge faza cu doi martori?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning