![]() |
facem din logan orangutan~~~~!!!!!!!!! :D
|
Re:
Quote:
|
sandu no facut mare branza doar un sicriu cu doua difuri da suna nene de numa
|
Deci!!! Unde se tine pana la urma? si de la cat incepe? atat db drag cat si tuning show? ...... nu de alta da sa stiu pe unde aterizez!!! :lol:
|
Se tine pe calea borsului la hala Kevin pt cei care vin din alte orase sa tina indicatoarele Vama Bors. hala ii vis-a-vi de AVICOLA. o sa vedeti voi masini agitatie va da-ti voi seama!! :D :D
|
Multa agiatie si multi gura casca (asa k mine) :)) Si n-am cu ce face poze, numa cu celu' :( Facetzi voi si pt mine, care sunteti mai dotatzi. :D
|
Fratilor bine ca pana la urma o iesit aproape bine cu toate ca multi au fost suparati pe unii organozatori ,ca i-au \"tzepuit\" pe concurenti si nu le-au dat timp sa ajusteze sculele cum a fost si in cazul lui A. Z. cu golfu 4 UIT.Omu s-o pregatit cu sculele ,le-o dat in gura si cand mere la masuratoare astia ii da cd sa se descurce omu in cateva secunde sa faca sa iasa bine.Necunoscand cd-ul multi nu au stiut ce piese sa aleaga fiecare avand cutiile calculate la numita freqventa ne putand ,nimerii in secundele putine, in care le aveau la dispozitie, trackul potrivit si asa multi s-au intzepat alegandu-se cu surprize neplacute.Dupa mine a fost o manevra si trebuia lasati concurentii sa se familiarizeze cu trackurile de pe cd de test sa vada fiecare cum ii suna mai bine basii ,astfel nu apareau nici nelamuriri si nici nemultumiri si ieseau rezultate mult mai bune si la prima tura de concurenti.Mie personal mi-a placut ca nu tin minte unde sa ne mai fi strans atatia prieteni cu aceleasi scopuri si de aceea totusi vin cu multzumiri organizatorilor!!!!
|
Nu a fost nici o tzeapa a fost problema si prostia lui..mi se pare corect...e foarte simplu cd-ul scrie si pe carcasa... frecvente si track-urile...
Inainte de a incepe oricine putea sa vada unde rezoneaza masina... Asa ca e problema lui nu a organizatorilor... P.S nici eu nu am stiut frecventa de rezonanta la masina....asa k nu e tzeapa si nici manevra.... |
Mai .... nu va agitati... pe viitor vor sti oamenii ce si cum si o sa iasa mai bine!!! :wink:
|
6 Attachment(s)
Mfsdafsa
|
6 Attachment(s)
M-am gandit sa pun si ceva poze sa-si clateasca ochii si cei ce n-au fost prezenti!!! .... si o sa mai pun pe seara caci acu tre sa plec...
|
Re:
Quote:
|
SoundIdentity da'mi voie sa te felicit, pe tine si pe totzi cei care au participat si au lucrat la sistemele masjinilor ... pacat doar ca nu au fost mai multe masjini, data viitoare vor fi :wink:
|
Cu tico (ala argintiu cu hertz ) 146.5db
|
Re:
Quote:
APROPO OMU SI-A CERUT SCUZE LA SFIRSIT. ASA CA VA ROG SA NU FACETI CAZ DINTR-O INTIMPLARE CARE E FAFT NU A EXISTAT. TOTI AU DAT PENTRU PRIMA DATA LA DB DRAG,SI A DEPINS DE FIECARE CIT DE REPEDE A PRINS FIGURA!! |
Felicitari tuturor participantilor oradeni la show!!!! :D :D
|
Mai pune-ti niste poze, care mai are!!!!
|
Re:
LA TUNING CLASAMENTUL ESTE URMATORUL:
LOCUL 1 - PEUGEOUT INSOMNIA B-66-SHA LOCUL 2 - NISSAN ZX KID TUNING AR-99-KID LOCUL 3 - TICO FURIOS LION SM-19-YNT VOTAREA A FOST FACUTA EXCLUSIV DE CATRE PUBLIC. ORGANIZATORII NU AU AVUT NICI O IMPLICARE IN ACEST CLASAMENT. |
Dar ce sa intamplat cu tuning show ul care trebuia facut ? cu liniutele de la 1.6l in sus ? :lol: :lol:
Park Zozo se oc. de astea ... |
ce tuning avea tico ala :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
Quote:
|
stiu gajule....ziceam si io asa :D sorry ca am plecat mai repede dar eram rupt de oboseala......
|
Re:
Quote:
|
Aha, am inteles
|
pe 21 mai !! ... nu mi`a mers butonul 2 SI NU EXISTA POSIBILITATEA DE EDIT
|
ar99bmw ai plecat \"repede\" in toate sensurile cuvantului...m-am chinuit o ora sa dam jos arsurile lasate in hala de gumele tale din seara aia...bine ca au iesit pana la urma...si cand ai plecat...de ce dreaq ti-ai lasat gumele pe Borsului ???ca vreo 50 de m tot cu burn-out ai dat...:P
|
AR-99-BMW a fost una dintre cele mai spectaculoase prezente de la show... ma mir ca nu e \"pe podium\"
felicitari posesorului! din pacate n-am vazut burnout-ul cand a plecat, dar l-am prins la intrarea in horadea :) deh... Alfa powah :D |
am vazut eu burn-out`u!! pacat ca nu am avut aparatu la mine :(
|
unele lucruri nu sunt totdeauna apreciate dar tu nu aici stii sa demonstrezi ca noi ci pe asfalt dupa cate aud ce se zice de tine!!!nu fii trist ca vine si vremurile bune unde poti rupe masinutza in figuri demonstrative!!! :D
|
Nimeni nu o facut poze sau nu o filmat ce-o facut ar 99 bmw?
|
sfigmo: am plecat mai repede ca am fost obosit...si mai trebuia sa conduc si pana la arad....si n-am vrut sa merg noaptea....ca e praf drumu...plin de cratere..... :D
scuze de burnoutu de vineri.... :D iar cand am plecat pe borsuluui nu m-am putut abtine :D |
Re:
Quote:
|
4 Attachment(s)
niste poze cu ar99bmw pe care am apucat sa le fac sambata..
|
arata bine masina imi place ff mult culoarea!!!! :D
|
Re:
Quote:
|
aptzishuri aptzishuri...:D :D :D :D...merge si asa...oricum...nice car...io sincer nu am votat pt niciuna de la tuning...e greu...pt fiecare proprietar valoarea masinii sale e foarte mare...atata timp cat nu exista aparate sa masoare frumusetea eu unul nu ma exprim la partea estetica...aparatele credeti-ma sunt complet indiferente de a cui masina e...de-aia zic eu: traiasca term-lab (decibeli), traiasca dyno (cai putere), traiasca cronometrul (timpii pe pista)...TRAIASCA SECOLUL TEHNOLOGIEI !!!
|
poate iti lipsea capota lui tico cu lion furios ca motor furios ma gandesc ca are :D :D :D
|
:lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
5 Attachment(s)
vad ca se cer poze ... mai am eu.... uitati aici!!! :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning