Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   DB DRAG ETAPA ORADEA -AR MERGE SI UN TUNNING SHOW COMBINAT? (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/11832-db-drag-etapa-oradea-merge-tunning-show-combinat.html)

SoundIdentity 20-02-06 20:58

facem din logan orangutan~~~~!!!!!!!!! :D

AleXXL 20-02-06 20:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BH-15-RIC\"
Quote:

Originally Posted by \"Ciky\"
as fi fost curios cati db are daciutza mea, dar din pacate am vandut-o :cry: !!!!
voi fi acolo ca shi spectator shi voi face galerie lu' baetashu mic shi chel de la sound identity!!!!!!!!! :D
HAI ORADEA RUPE-TII!!!!!!!!!!!!SA SE DARAME HALA!!!!!!!

Lasa ca iei alta si ti-o face chelu de nu o recunosti cum suna si mai sint inca etape destule de dbdrag. :lol:

ciky...nu ai poze cu fosta dacie ?...sa vedem totushi ce a facut sandu .... :wink:

SoundIdentity 20-02-06 22:10

sandu no facut mare branza doar un sicriu cu doua difuri da suna nene de numa

Eagle_flyaway 23-02-06 21:29

Deci!!! Unde se tine pana la urma? si de la cat incepe? atat db drag cat si tuning show? ...... nu de alta da sa stiu pe unde aterizez!!! :lol:

Mihaitza_tdi 24-02-06 09:21

Se tine pe calea borsului la hala Kevin pt cei care vin din alte orase sa tina indicatoarele Vama Bors. hala ii vis-a-vi de AVICOLA. o sa vedeti voi masini agitatie va da-ti voi seama!! :D :D

Ariana 24-02-06 17:31

Multa agiatie si multi gura casca (asa k mine) :)) Si n-am cu ce face poze, numa cu celu' :( Facetzi voi si pt mine, care sunteti mai dotatzi. :D

UFO-Dyti 26-02-06 00:25

Fratilor bine ca pana la urma o iesit aproape bine cu toate ca multi au fost suparati pe unii organozatori ,ca i-au \"tzepuit\" pe concurenti si nu le-au dat timp sa ajusteze sculele cum a fost si in cazul lui A. Z. cu golfu 4 UIT.Omu s-o pregatit cu sculele ,le-o dat in gura si cand mere la masuratoare astia ii da cd sa se descurce omu in cateva secunde sa faca sa iasa bine.Necunoscand cd-ul multi nu au stiut ce piese sa aleaga fiecare avand cutiile calculate la numita freqventa ne putand ,nimerii in secundele putine, in care le aveau la dispozitie, trackul potrivit si asa multi s-au intzepat alegandu-se cu surprize neplacute.Dupa mine a fost o manevra si trebuia lasati concurentii sa se familiarizeze cu trackurile de pe cd de test sa vada fiecare cum ii suna mai bine basii ,astfel nu apareau nici nelamuriri si nici nemultumiri si ieseau rezultate mult mai bune si la prima tura de concurenti.Mie personal mi-a placut ca nu tin minte unde sa ne mai fi strans atatia prieteni cu aceleasi scopuri si de aceea totusi vin cu multzumiri organizatorilor!!!!

blak 26-02-06 06:53

Nu a fost nici o tzeapa a fost problema si prostia lui..mi se pare corect...e foarte simplu cd-ul scrie si pe carcasa... frecvente si track-urile...
Inainte de a incepe oricine putea sa vada unde rezoneaza masina...
Asa ca e problema lui nu a organizatorilor...
P.S nici eu nu am stiut frecventa de rezonanta la masina....asa k nu e tzeapa si nici manevra....

Eagle_flyaway 26-02-06 15:10

Mai .... nu va agitati... pe viitor vor sti oamenii ce si cum si o sa iasa mai bine!!! :wink:

Eagle_flyaway 26-02-06 15:28

6 Attachment(s)
Mfsdafsa

Eagle_flyaway 26-02-06 15:29

6 Attachment(s)
M-am gandit sa pun si ceva poze sa-si clateasca ochii si cei ce n-au fost prezenti!!! .... si o sa mai pun pe seara caci acu tre sa plec...

SoundIdentity 26-02-06 23:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"blak\"
Nu a fost nici o tzeapa a fost problema si prostia lui..mi se pare corect...e foarte simplu cd-ul scrie si pe carcasa... frecvente si track-urile...
Inainte de a incepe oricine putea sa vada unde rezoneaza masina...
Asa ca e problema lui nu a organizatorilor...
P.S nici eu nu am stiut frecventa de rezonanta la masina....asa k nu e tzeapa si nici manevra....

cu ce masina ai participat??????????

ZanDer 26-02-06 23:34

SoundIdentity da'mi voie sa te felicit, pe tine si pe totzi cei care au participat si au lucrat la sistemele masjinilor ... pacat doar ca nu au fost mai multe masjini, data viitoare vor fi :wink:

blak 27-02-06 00:05

Cu tico (ala argintiu cu hertz ) 146.5db

gaju 27-02-06 07:03

Re:

Quote:

Originally Posted by \"UFO-Dyti\"
Fratilor bine ca pana la urma o iesit aproape bine cu toate ca multi au fost suparati pe unii organozatori ,ca i-au \"tzepuit\" pe concurenti si nu le-au dat timp sa ajusteze sculele cum a fost si in cazul lui A. Z. cu golfu 4 UIT.Omu s-o pregatit cu sculele ,le-o dat in gura si cand mere la masuratoare astia ii da cd sa se descurce omu in cateva secunde sa faca sa iasa bine.Necunoscand cd-ul multi nu au stiut ce piese sa aleaga fiecare avand cutiile calculate la numita freqventa ne putand ,nimerii in secundele putine, in care le aveau la dispozitie, trackul potrivit si asa multi s-au intzepat alegandu-se cu surprize neplacute.Dupa mine a fost o manevra si trebuia lasati concurentii sa se familiarizeze cu trackurile de pe cd de test sa vada fiecare cum ii suna mai bine basii ,astfel nu apareau nici nelamuriri si nici nemultumiri si ieseau rezultate mult mai bune si la prima tura de concurenti.Mie personal mi-a placut ca nu tin minte unde sa ne mai fi strans atatia prieteni cu aceleasi scopuri si de aceea totusi vin cu multzumiri organizatorilor!!!!

ditzy CU PARERE DE RAU ,OMU NU A FOST TEPUIT,A VENIT CU MASINA DUPA CONCURS LA MASURAT,A REGLAT 20 DE MINUTE PE EA SI NU A SCOS DECIT 136,4 APROPATE LA FEL CA SI IN CONCURS.
APROPO OMU SI-A CERUT SCUZE LA SFIRSIT.
ASA CA VA ROG SA NU FACETI CAZ DINTR-O INTIMPLARE CARE E FAFT NU A EXISTAT.
TOTI AU DAT PENTRU PRIMA DATA LA DB DRAG,SI A DEPINS DE FIECARE CIT DE REPEDE A PRINS FIGURA!!

Mihaitza_tdi 27-02-06 09:13

Felicitari tuturor participantilor oradeni la show!!!! :D :D

Xender 27-02-06 11:12

Mai pune-ti niste poze, care mai are!!!!

gaju 27-02-06 11:51

Re:

LA TUNING CLASAMENTUL ESTE URMATORUL:
LOCUL 1 - PEUGEOUT INSOMNIA B-66-SHA
LOCUL 2 - NISSAN ZX KID TUNING AR-99-KID
LOCUL 3 - TICO FURIOS LION SM-19-YNT

VOTAREA A FOST FACUTA EXCLUSIV DE CATRE PUBLIC.
ORGANIZATORII NU AU AVUT NICI O IMPLICARE IN ACEST CLASAMENT.

cls21b_EVO 27-02-06 13:55

Dar ce sa intamplat cu tuning show ul care trebuia facut ? cu liniutele de la 1.6l in sus ? :lol: :lol:
Park Zozo se oc. de astea ...

aR99bMw 27-02-06 14:03

ce tuning avea tico ala :lol: :lol: :lol: :lol:

gaju 27-02-06 14:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cls21b_EVO\"
Dar ce sa intamplat cu tuning show ul care trebuia facut ? cu liniutele de la 1.6l in sus ? :lol: :lol:

AU FOST VREO 10 MASINI LA TUNING,CE ARE LEGATURA ZU ZOZO VA FI ORGANIZAT ALTA DATA.ACUM NU SA PUS IN DISCUTIE VREO LINIUTZA.

Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"
ce tuning avea tico ala

SORY CALINE,DAR VOTUL SA FACUT DOAR PE BAZA PUBLICULUI.EU LE-AM NUMARAT VOTURILE SI ALA A FOST REZULTATUL.

aR99bMw 27-02-06 14:22

stiu gajule....ziceam si io asa :D sorry ca am plecat mai repede dar eram rupt de oboseala......

flaviutza 27-02-06 15:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cls21b_EVO\"

... aia e altceva ... .. evenimentul respectiv v-a avea loc pe data de 1 mai la aeroport .. :!:

cls21b_EVO 27-02-06 17:01

Aha, am inteles

flaviutza 27-02-06 18:07

pe 21 mai !! ... nu mi`a mers butonul 2 SI NU EXISTA POSIBILITATEA DE EDIT

sfigmo 27-02-06 19:01

ar99bmw ai plecat \"repede\" in toate sensurile cuvantului...m-am chinuit o ora sa dam jos arsurile lasate in hala de gumele tale din seara aia...bine ca au iesit pana la urma...si cand ai plecat...de ce dreaq ti-ai lasat gumele pe Borsului ???ca vreo 50 de m tot cu burn-out ai dat...:P

Autoperform 27-02-06 20:15

AR-99-BMW a fost una dintre cele mai spectaculoase prezente de la show... ma mir ca nu e \"pe podium\"
felicitari posesorului!
din pacate n-am vazut burnout-ul cand a plecat, dar l-am prins la intrarea in horadea :) deh... Alfa powah :D

ge0rge 27-02-06 20:24

am vazut eu burn-out`u!! pacat ca nu am avut aparatu la mine :(

SoundIdentity 27-02-06 20:45

unele lucruri nu sunt totdeauna apreciate dar tu nu aici stii sa demonstrezi ca noi ci pe asfalt dupa cate aud ce se zice de tine!!!nu fii trist ca vine si vremurile bune unde poti rupe masinutza in figuri demonstrative!!! :D

Mihaitza_tdi 27-02-06 20:49

Nimeni nu o facut poze sau nu o filmat ce-o facut ar 99 bmw?

aR99bMw 27-02-06 20:56

sfigmo: am plecat mai repede ca am fost obosit...si mai trebuia sa conduc si pana la arad....si n-am vrut sa merg noaptea....ca e praf drumu...plin de cratere..... :D

scuze de burnoutu de vineri.... :D iar cand am plecat pe borsuluui nu m-am putut abtine :D

SoundIdentity 27-02-06 20:57

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZanDer\"
SoundIdentity da'mi voie sa te felicit, pe tine si pe totzi cei care au participat si au lucrat la sistemele masjinilor ... pacat doar ca nu au fost mai multe masjini, data viitoare vor fi :wink:

mersi in numele tuturor instalatorilor!!!!!!

ge0rge 27-02-06 21:01

4 Attachment(s)
niste poze cu ar99bmw pe care am apucat sa le fac sambata..

Mihaitza_tdi 27-02-06 21:04

arata bine masina imi place ff mult culoarea!!!! :D

aR99bMw 27-02-06 21:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Autoperform\"
AR-99-BMW a fost una dintre cele mai spectaculoase prezente de la show... ma mir ca nu e \"pe podium\"
felicitari posesorului!
din pacate n-am vazut burnout-ul cand a plecat, dar l-am prins la intrarea in horadea :) deh... Alfa powah :D

nu am fost pe podium pentru ca n-am avut destule actibilde :lol:

sfigmo 27-02-06 21:14

aptzishuri aptzishuri...:D :D :D :D...merge si asa...oricum...nice car...io sincer nu am votat pt niciuna de la tuning...e greu...pt fiecare proprietar valoarea masinii sale e foarte mare...atata timp cat nu exista aparate sa masoare frumusetea eu unul nu ma exprim la partea estetica...aparatele credeti-ma sunt complet indiferente de a cui masina e...de-aia zic eu: traiasca term-lab (decibeli), traiasca dyno (cai putere), traiasca cronometrul (timpii pe pista)...TRAIASCA SECOLUL TEHNOLOGIEI !!!

SoundIdentity 27-02-06 21:15

poate iti lipsea capota lui tico cu lion furios ca motor furios ma gandesc ca are :D :D :D

aR99bMw 27-02-06 21:19

:lol: :lol:

BH-15-RIC 27-02-06 21:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"
sfigmo: am plecat mai repede ca am fost obosit...si mai trebuia sa conduc si pana la arad....si n-am vrut sa merg noaptea....ca e praf drumu...plin de cratere..... :D

scuze de burnoutu de vineri.... :D iar cand am plecat pe borsuluui nu m-am putut abtine :D

Lasa caci sper sa vii la Bucuresti si acolo sigur va fi pe placul tau !!!!!!!!!!!!

Eagle_flyaway 27-02-06 21:21

5 Attachment(s)
vad ca se cer poze ... mai am eu.... uitati aici!!! :lol:

All times are GMT +2. The time now is 14:37.

- Copyright 2026 4Tuning