![]() |
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
Dupa sarbautori o facem... ca poate mergi la legalele alea de la mare si trebuie sa fi in forma.
Dc o sa mergi cu Ursu cu frigorifer in fata atunci te antrenezi pe primii cu care pici in grupa :) |
Merg de 1 Mai dc sunt sambata cursele...dc nu, nu pot sa merg ca sambata seara am o nunta la care chiar nu pot sa lipsesc!
|
MOM-ule, am povestit astazi despre "ursu cu frigider in fata" ;) amicului meu Tavi de la Lecarro - ala cu GT-R-ul.... a zis ca de-abia asteapta sa vada cum stai fata de el... ;)
|
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
eu zic ca va fi foarte interesant ba mai mult s-ar putea sa aiba o surpriza cel cu GTR-ul:twisted:
|
Quote:
|
deja se incing spiritele la noi in club si imi place....
bobi ne bazam pe tine;),stiu ca vei vi prezent la mai toate (I)legalele si dupa cum te cunosc stiu si ca o sa fie spectacol:) fum-ule asteptam mertzul la treaba si pe totzi ce care au ceva de spus la noi in club. nu numai ca o sa facem treaba buna,o sa iasa chiar BAHAOS!!!:):):) tre asteptam cu nerabdare noile modificari la evo x;) droopy asteptam cupa la grupa ta;) vonule si de la tine asteptam rezultate gogule s3-u trebuie sa rupa asfaltul;) skama vrem sa vedem cum turbeaza vectra;) adi[ascona] asteptam primele rezulatate;) adr tt-ul nu e dci-ul meu,trebuie sa rupa;) bobi tu esti baza;) il asteptam pe nebunu cu RS2;) eu unul voi juca la grupa mica,cu putzin lucru la masina sper si eu la un loc fruntash la A1:) O SA O ARDEM DUBIOS :):):) kostas pe tine te uitam....asteptam rezultate super bune bas-u si el o sa fie la inaltime,am auzit eu un zvon;) |
|
[QUOTE=jakal;2242748]BAHAOS INFERNO & RED ZONE.......
foarte tare! |
Super filmuletul.
Se pare ca Show-ul de Drift de la 4tuning s-a mutat la Ploiesti duminica! :peace: Treaba buna! Azi au fost stickerite E30-ul lui Fane, 530-ul si Ursul Turbat ale lui Bobby. Droopy, asteptam sa schimbi parbrizul man! |
Oki Doki :D
|
2 Attachment(s)
Paste Fericit
|
afurisit iepurash...
PASTE FERICIT!!! |
paste fericit la toti colegii de club!;)
|
Paste Fericit si multa bafta in tot ce va propuneti!
Sa facem bahaos!!! |
Intrebare:Ce face un cal intr-un camp de hasis?
Raspuns: Paste fericit.:D:D:D:D |
paste fericit tuturor!!!!
|
Care merge de 1 Mai la Legale la Ct? Sefii de club....poate facetzi si voi o organizare.....rezervari ceva....de bautura ma ocup eu;)
|
Vii cu "frigideru' " sau cu balena ? Daca asi termina v8-ul, ce asi mai merge si eu....
|
Quote:
|
Toate piesele stau in garaj de 2 saptamani..... timpul necesar lipseste...;) timpul Tov Adi a fost dat peste cap de o Vectra B... asa ca....stam la rand...
|
Quote:
|
Daca trebuie si e necesar... mai ales atunci cand apasa butonul "engage" :))
|
Ne-au parasit sefii astia de club....alooooo...poporul Red Zone va vrea mai activi!
|
In principiu si eu si Taz mergem la Constanta, Skama zicea si el ca ar vrea sa mearga, sa vedem si restul lumii zilele astea ce zice.
Buoss, buoss, gata ursu? O ardem dubios pe A2? :lol: |
Quote:
|
MOM-ule, mai bine sa nu sara in aer, sa rupa asfaltu' ;)
|
Quote:
mergem la mare;) pregatim si o surpriza,speram placuta:) bonule raspunde draq la telefonul ala!!!! |
e ziua lui azi ma ii se mai zice si Gicu :P
|
3 Attachment(s)
Noi informatii despre cursa din 2 mai
"Locatia se afla pe varianta Constantei, tronsonul situat intre Bd. Tomis si Campusul Universitatii Ovidius. Pentru informatii suplimentare va stau la dispozitie la [email protected]. " |
mda...traseul se afla in panta daca nu ma insel....e drumul care da spre mamaia cum intri in constanta;)
dubioasa alegere,oare cum se vor da in coborare sau in urcare?:) |
Quote:
|
Nu cred ca startul va fi chiar asa in panta... Ar fi nasol pentru plecare indiferent daca masina o ia inainte sau inapoi. Daca se tine acolo cursa, normal ar fi sa se dea in urcare.
Intr-adevar RED ZONE are si o surpriza! :peace: |
Quote:
|
eu nu stau decat la REX minim...
|
Parca sunt pe 3 cursele, adica duminica, in ce zi ar fi plecarea?
|
Quote:
|
Pai asta zic romanii astia care organizeaza:
https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/107827-1-2009-402-constanta/page-31.html probabil ca nu o sa vina multa lume, nici nu vreau sa ma gandesc ce trafic va fi duminica |
Panta o sa fie pe portiunea de franare.Nu se va da nimeni in sus sau in jos :lol: :lol:
|
intradevar red zone are o mare surpriza:NU MAI MERGEM LA CURSA PTR CA SE TINE DUMINICA;).....un mare ***,eu unul nu pot merge:(
|
Quote:
:-P |
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning