Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   SuperNova de Brasov (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/117645-supernova-brasov.html)

Relu_GTT 21-01-10 11:30

Re: SuperNova de Brasov

nu cornier....ce inseamna aia:evil: ca doar caroseria trebuie rigidizata nu prins un cornier de amortizoare si gata ca ala nu face mare lucru, vreau teava sudata intre oale :lol:

alex3faq 21-01-10 15:18

salut!
pe spate cum e prins numaru de inmatriculare ?? ca nu vad nici un holsurub pe el nimic ... eu am rama deaia la el si zdrangane la gropi ... cum il prin ca la tine?? pe fata am vazut k e prins in 2 holsuruburi mici in colturile de sus dar pe spate ...

Relu_GTT 31-05-10 22:07

16 Attachment(s)
Mai scot si eu threadul dupa 5 luni de la naftalina ca ajunse tocmai pe pag 8.
Din ce mai imi aduc aminte ca am mai facut intre timp ar fi ca am inlocuit luminile verzi din butoanele din bord si consola cu unele albastru+rosu, am pus leduri albastre sub bord ( mai trebe sa le leg sa se aprinda si cand deschid portiera),montat duze duble de logan+modificat furtunasele astfel am putut scurta pt dreapta cu 50 cm rezultand un jet mai puternic si egal, deschidere electrica din buton la portbagaj, mutat lumini pozitie in lampile de semnalizare prima data am pus becuri clare acum am becuri portocalii pe pozitie cum au unele masini americane, am dat din nou bara spate jos sa o aranjez ca nu eram multumit ca nu era perfect la linie in partea de sus, legat inchidere centalizata la alarma, montat bari in spate in X pt rigidizare, mai am de lucru la o prelungire pentru bara fata, iar la partea mecanica am schimbat pivotii am pus unii nemtesti facuti pt diverse modele de reno, un burduf de planetara, filtru benzina, bujii made in france, bucse cauciuc bara stabilizatoare, am gresat caseta de directie merge mai usor volanul acu si cam asta ar fi asa in mare deocamdata... sper ca nu am omis ceva mai important
acum poze :!:

andi_cimpean 01-06-10 00:42

1 Attachment(s)
Foarte frumoasă şi îngrijită!

Ar merge totuşi un eleron ca să completeze spatele.

Îţi pot da o idee cu privire la butonul de ventilaţie, cel de pe care schimbi treptele la aerotermă. Îi poţi curăţa albul ăla de pe buton şi vei descoperi că este un plastic transparent şi că acel buton are bec. Se va vedea verde prin acea linuţă albă pe care o ai acum.

Relu_GTT 01-06-10 08:48

stiu ca are bec, ca doar am demontat toata consola cand am schimbat radiatorul de caldura si atunci am facut si luminile, nici nu mergea becul ala, dar l-am facut acum se aprinde si se vede noapte un verde deschis inelul alb din jurul lui si se vede si putin acolo unde zici tu, dar nu curat albul, il las asa ca sa fie toate trei la fel

referitor la eleron ma gandeam la unul de tip m

tm86srg 01-06-10 21:45

care-i prima senzatie cu barile in spate?? Simti vreo diferenta?? Sau ii placebo cum spun unii pe aici??

Relu_GTT 01-06-10 23:01

sigur ca e diferenta, nu mai se aude nici un scartait la haion, cand merg pe drumuri proaste, acu mai trebe sa fac ceva si pe fata ca fie treaba completa

Relu_GTT 08-06-10 22:43

3 Attachment(s)
saptamana trecuta schimbat la service toba intermediara cu una de origine, ulei Elf + filtru original renault si bucsele de la amortizoarele spate, toata treaba aproape 400 ron

Relu_GTT 18-06-10 12:51

1 Attachment(s)
un filmuletz mai vechi cu 6000 de ture, ce l-am gasit prin calculator :D

alex3faq 18-06-10 18:45

foarte ingrijita masina ta tineo tot asa !

Relu_GTT 04-07-10 00:46

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 3406278)
Foarte frumoasă şi îngrijită!

Ar merge totuşi un eleron ca să completeze spatele.

Îţi pot da o idee cu privire la butonul de ventilaţie, cel de pe care schimbi treptele la aerotermă. Îi poţi curăţa albul ăla de pe buton şi vei descoperi că este un plastic transparent şi că acel buton are bec. Se va vedea verde prin acea linuţă albă pe care o ai acum.

tocmai am facut la buton cum ziceai si tu si sa sti ca arata foarte frumos noaptea, ca si in jurul lui se vede verde unde e conturul alb, acum pot vedea si noaptea pe ce viteza 1 2 3 e pus

andi_cimpean 04-07-10 00:54

Eşti bun de cinste ce să mai...:D

Mă bucur că îţi place!

Relu_GTT 15-07-10 11:44

1 Attachment(s)
azi i-am facut ITP nou luat pe bune fara spaga sau alte prostii, frane egale fata-spate, totul a fost stas, doar de parasolar a comentat putin ca o sa iasa in poza

keddy_net 21-07-10 22:16

cati km are masina?

Relu_GTT 22-07-10 10:45

putin peste 60 mii

Relu_GTT 22-07-10 14:28

6 Attachment(s)
i-am facut niste carenaje in spate la roti sa nu mai fie golul ala urat si sa nu mai sara apa, noroiul in spate sub bara, iar sapt asta am montat un tips la evacuare si am schimbat culoarea la tamburi in negru mat

Sonny™ 22-07-10 14:32

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 3535504)
i-am facut niste carenaje in spate la roti sa nu mai fie golul ala urat si sa nu mai sara apa, noroiul in spate sub bara, iar sapt asta am montat un tips la evacuare si am schimbat culoarea la tamburi in negru mat

bravo, e bine ce ai facut in spate ca tot noroiul sare pe bara si pe toba, o poza cu prelungirea de pe fata nu pui sau nu am vazut eu bine pe aici??

Relu_GTT 22-07-10 14:57

6 Attachment(s)
cand am dat bara spate jos cred ca avea cate 1 kg pe stanga si 1 pe dreapta de pamant :lol:

Prelungirea este Bmw e30 a trebuit sa ii fac cateva modificari ca sa se potriveasca, inafara de asta am mai decupat bara si am pus plasa de aluminiu (nu are prea mare efect vizual din cauza ca nu e bara alba dar macar nu mai sar pietricele in radiator ca am vazut ca are cateva lovituri de la pietricele ) si am astupat si gaurile de la grila unde se prindea cu suruburi jos iar apoi am revopsit-o din nou

alex3faq 22-07-10 20:23

foarte buna ideea cu carenajele. masca a iesit foarte bine , iar prelungirea de e 30 vine foarte bine ... pe scurt ai o masina foarte ingrijita si frumoasa

keddy_net 22-07-10 21:26

folie ai in proiect sa ii pui ?

Relu_GTT 22-07-10 21:28

da...

keddy_net 22-07-10 21:31

eu nu as vopsi nici barile, si as innegri semnalele si stopurile :p

Relu_GTT 22-07-10 22:51

stopurile si semnalele NU o sa le innegresc, la stopuri voi face altceva

George RHD 23-07-10 10:27

maine sunt pe acasa ,ce zici vio o punem pe burta?8)8)8)8)

Relu_GTT 23-07-10 10:55

vorbim azi sa vedem cum facem :D

Calin_UKU 25-07-10 13:21

o masina ingrijita ce mai. Bravo si bafta pe viitor.
zicea cineva de o "lasare pe burta", ce procedeu vrei sa aplici?

B 83 RMJ 25-07-10 20:35

foarte bine arata masina. chiar neasteptat! se vede ca pui suflet in ceea ce faci cu transa. cu folia te sfatuiesc sa nu te tiganesti sa pui la astia din garaje/spatele blocului cu 200 lei. te sfatuiesc sa o pui la o firma autorizata de rar (service). asta ca sa nu iti para rau dupa. eu am platit de 2 ori ca sa am folie. a trebuit sa o schimb ca nu era legala desi asa parea... total 650 lei. prima data am dat 250 lei la cineva in spatele blocului si a doua oara la glass tuning am dat 400 lei. da' macar stau linistit acum, am vorbit si la rar si nu mai are ce sa imi faca politia (desi nu e treaba lor, ca e autorizatie rar nu politie).

Relu_GTT 27-07-10 21:55

Quote:

Originally Posted by Calin_UKU (Post 3541135)
o masina ingrijita ce mai. Bravo si bafta pe viitor.
zicea cineva de o "lasare pe burta", ce procedeu vrei sa aplici?

acelasi procedeu aplicat si de tine, numai ca o sa mai fie ceva in plus pentru a face arcurile mai tari

Relu_GTT 28-07-10 14:20

1 Attachment(s)
o poza de azi

quick_silver2 29-07-10 17:06

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 3548366)
o poza de azi

Ai putea sa ii faci un bad boy look:)
Ar arata mai bine, in rest e impecabila masina ta, sa ai grija de ea!
Ps: Tragei o folie rosie pe stopuri complet (inclusiv pe marsalier)
Sau spray rosu.

vandam 18-10-10 19:39

jenti nui pui ?
ce ar arata mai bine sai faci pleoape la faruri:d e ingrijita masina bafta;)

cristzy2006 18-10-10 22:42

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 3548366)
o poza de azi

arata bine. a fost ok piesa sa inteleg

Relu_GTT 18-10-10 23:02

@cristzy2006
dupa cum se vede la data, aia e poza de acum 3 luni, nu e recenta

urmeaza sa pun si poze noi

Sonny™ 19-10-10 00:01

Quote:

Originally Posted by Relu_GTT (Post 3738806)
@cristzy2006
dupa cum se vede la data, aia e poza de acum 3 luni, nu e recenta

urmeaza sa pun si poze noi

am auzit ca ai avut un mic incident cu ea?asteptam pozele promise;)

YEED 22-10-10 16:19

foarte ingrijita :X

Relu_GTT 27-10-10 18:59

1 Attachment(s)
doar o poza am facut deocamdata

Relu_GTT 28-10-10 21:14

2 Attachment(s)
-ieri si azi am modificat capacele oglinzilor care vin pe interiorul usii pentru ca nu mai am oglinzi cu reglaj manual
-maine filler si negru mat

B 83 RMJ 28-10-10 21:16

de unde iei fuller? cum se procedeaza cu el? :D

Relu_GTT 28-10-10 21:20

e la spray, se aplica inainte de vopsea

B 83 RMJ 28-10-10 21:21

si dupa aia mai trebe si cu primer...si abia dupa vopsea nu?

de degresat...cu ce degresezi?

All times are GMT +2. The time now is 14:05.

- Copyright 2026 4Tuning