![]() |
Re: E36 - Going wild..
sincer, chiar imi pare rau body, stiu ca pui pasiune la masini...
|
8 Attachment(s)
Uite aici jante 8.5j cu et13 ... cam iesite in afara dar merg. Am dat 600ron pe ele si 2 saptamani am muncit sa le scot la lumina.
215/40/R17, doar pe spate trebuie 1-2cm evazata aripa dar se rezolva ca tot intra in la vopsitorie. Momentan raman cu jantele astea ... parca sunt putin mai frumusele decat brock-urile b1. Si eu mai am o groaza de munca la masina si banii sunt putini. Tu cu suspensia asta nu cred ca o sa-ti atinga, pt ca e inalta. Daca ai doar sticla din fata sparta vezi ca se gaseste separat, cu rama e 200 ron si sticla fara rama e 60ron bucata. Poate ne vedem prin Buc la un joint ca tot ies in fiecare seara. |
Tu erai dimineata pe sos. Stefan cel Mare? Ai intors in fata mea la intresectia cu Lizeanu.
|
Quote:
|
foarte frumos ii sta cu incatzarile bogdane , sa fie curiosi pe aici ? hai cu pozele ;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Am pus cu un prieten discurile + plăcuţele şi am schimbat filtru de combustibil (mare chinuială :lol:) |
Frumos frumos. Mi-a soptit o ciripitoare ca merge criminal masina :>
|
Ce frumos arata...cand vii in Bucale ca deabia astept sa le vad:yes:
|
din cate stiu eu ... s`a mutat acolo de ceva saptamani bogdan...........
|
Quote:
Body dai un buzz cand ajungi prin Bucale! |
Quote:
|
Super tare pisika ;););););)
Asteptam mai multe poze :lol::lol: Sa ai grija dea ea:!: |
nice!!! vad k sint si in RO E36uri frumoase!! have fun with it!!!
|
Dau bine jentile. La CME nu mai faci nimic?Cand ii pui spoilerul spate?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Eu am vazuto live si arata precum merge :D adica foarte foarte tare frate :))
|
11 Attachment(s)
Ceva poze din Craiova, din excursia de 2 săptămīni cu ocazia ultimelor examene la facultate..urmează licenţa :???::D
Ceva poze la firul ierbi :-P, apoi cu altă mīţă :lol:.. şi cam atīt :rolleyes2. şi discurile :D |
frumoasa pisica dar fa ceva la farul din partea stanga fiindca sta aiurea..si sa ii pui proiectoare..
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
in curand o sa creasca puterea ;) |
Frate...ce ai mai facut la masinuta?
|
Quote:
|
nu dai jantele brock ?
|
Quote:
|
So stapanesti sanatos !si nu uita ... BMW-ul asta are "sange albastru" !:evil:;)
|
Hmm.... a trecut ceva timp nu ai mai facut nimic la masina :-)???
|
Din cate stiu eu e cam la fel...sper sa-i trag cateva poze maine:D
|
super pisica bogdane...!!! ps: tot oltcitul ramane the one and only 8)
|
Foarte tare pisica ai grija d ea si cu ea :D e destul d nervoasa :D
Cauta-i diferential ca nu are :| se invarte foarte foarte prost :| PS: Ai schimbat scaunu dreapta ? Catelu meu a ros un pic din el sunt urme de dinti si p schimbator :D apropo am presurile ei acasa cele din fatza cele originale :D da mi add sa ti le dau |
Frumoasa rau de tot. Sa ai parte de bani pt investii:P sa o stapanesti sanatos
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
arata foarte bine masina
bafta |
Quote:
Azi am fost la Craiova pentru puţin timp, am avut ceva treabă urgentă şi m-am hotărīt să o autocolantez , asta pīnă am să fac rost de bani pentru paint-job. a şi vopsea bineīnţeles :-P Maine am să pun poze cu monstrele de autocolant , 3 nuanţe de albastru mat, am lipit pe carcasa de la oglinda să īmi dau seama cum i-ar sta :D Pe drum am auzit un bipăit din bord sau obc :rolleyes2 are idee cineva de la ce anume :rolleyes2:?: am apăsat pe nişte butoane de la obc căruia nu īi merge afisajul adică digiţi ăia :lol: şi nu ştiu cert că micsorai viteza şi am scăpat de radar că era cīt pe ce :lol: Aştept răspuns ! |
Quote:
|
Quote:
Il pui tu la ce viteza vrei,si face un "ding" cand ajunge la viteza aia, sa te atentioneze. Mai face iar un sunet, daca temperatura exterioara scade sub 3 grade celsius. |
Skillzu, treaba cu teperatura sub 3 grade face si daca am obc dala mic ?
|
Quote:
Cel putin eu asa stiu.Am avut dinala mic, care stia doar ceasul si temperatura si facea. |
Multumesc. Scuze Body ca am facut putin offtopic:bunch:
|
Quote:
Păi nu īmi merge afisajul şi habar nu am dacă cumva l-am pus ieri din greşeală să facă "ding" :D Īmi mai apar şi două check-uri dar crede-mă că nu stiu ce scrie acolo , mă enervează Obc-ul ăsta :sad: .. te interesezi de unul să meargă şi īmi dai de stire.mulţumesc. E cel cu 11 butoane :D |
Daca am obc mic, merge sa pun cu 11 butoane ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:44. |
- Copyright 2026 4Tuning