![]() |
Re: Calarasi
Quote:
|
daca ai rezolvat cu stickerul sa mi spui si mie unde si ct te a costat.
|
Ce faceti sambata seara? Eu m-am plictisit de tot cam ce avem pe aici prin orasul asta
|
nimic ne dam cu masinile:D
|
apropo care are chef de alergaturi suntem pe soseaua inspre slobozia!pe la 11 12...asteptam noi raceri..
|
Daca aveam permisu..nu mai am rabdare..inca 3 saptamani:rolleyes2
La cine te refereai ca "sunteti"? Cine mai e? |
am fost multi ,,,,VGR ul TPO ul GYL ul NYL ul si bineinteles VHB ul:))....acum am sosit mirosim ca dracii,,,,caucic benzina tigari si ceva dulce...daca ne strangem poate mai facem si maine,,,,doritotii sa se anunte!
|
sal. as fi venit si io dar nu stiu ce masini aveti voi, si nu am vrut sa ma fac de ras. io am doar o solenza 1,4. din pacate. dar deocamdata ma multumesc cu ea.
|
Puteai sa te duci..ideea nu era cine pe cine face..eu daca aveam orice masina ma duceam asa.."for fun":D
|
poi eu am logan:))...au fost 2 loganuri un sandero un urs o pisica si un oltcit>:)...deci faceai fata:D
|
salut.
data viitoare pormit ca vin si eu sa alerg cu voi :P |
te asteptam cu placere:).cat mai multiiii,oameni si cai>:)
|
Va adunati iar in seara asta?
|
a fost un pic de destrabalare aseara pe dn3...nimic spectaculos...prea putini raceri,criza se resimte ...a mai fost ceva in alta parte sa stim daca am ratat...in seara asta se preconizeaza ceva??
|
asta seara este iar concert in fata la prefectura cu atata politie pe acolo am auzit ca soseaua sloboziei va fi cam ''goala'' adica este putin probiabil sa fie vre-un porc pe acolo asa ca cine stie eu doar v-am anuntat in legatura cu porcii de restu va ocupati voi succes si ne mai auzim
|
ei mereu sunt ocupati.oriqm n au radare omologate pt noapte asa ca porcii in cotet sa roada la bastoane!ei nici in oras nu s in stare sa faca mare lucru,eu apr zilnic depasesc limita cu cel putin 50 pana acum n am av pb cu ei:D.cred ca ar merge totusi o liniutza pe la agricol.
|
eu nu am varsta legala pt a conduce un automobil pe drumuri publice asa ca eu stau de-o parte eu va pot ajuta doar cu informatii in legatura cu animalele :( dar e bine si asa decat de loc poate imi lasi si mie un pm ceva cu id-u tau si mai vb pe mess
|
stefan_mmw my id...
|
Tristann, cati ani ai?
|
nu pot sa o tin doar pentru mine...trebuie spusa.veneam dinspre slobozia si am vaz un gagiu mai nervos,,,,m am dat la el un pic.se opreste si mi zice "hai frate ne dam?"
eu:"da.unde?" el: "pe sosea". am zis ca mor de ras.:)) |
Quote:
|
Quote:
|
o seara magnifica,destinatia strada bucuresti&DN3.participanti 4 loganuri
si un golf 4.alergatura prin oras ,"test de abilitate si slalom la 120",iar pe DN3 celebrele liniute.daca mai sunt doritori contact @ 0734012191,stefan(adica eu)...sunt multi care se dau in cl dar inca nu e comunitatea unita,,,usor usor ne strangem:).sa aveti benzina! |
intrebare
cumpar motor de dacie ,nu conteaza 1,3 sau 1 ,4 sau 1 6...daca are cineva il rog din suflet sa ma informeze.nu ma intereseaza actele doar ca seria motorului sa fie prinsa in nituri nu stantata.
|
Re: intrebare
Quote:
https://forum.4tuning.ro/493-anunturi-auto-dacia.html vei avea mai multe sanse. |
ms.l am pus acum astept ofertele,l am pus mai intai aici pt ca m am gandit ca are cineva din cl sa nu mai bat drumu pana la buc sau cine stie unde.o sa ma interesez la dezmembrari,numai ca acolo e chestia de noroc si asta voiam sa evit,,,,
|
Gata am luat si eu azi permisul :D maine imi iau dovada :D
|
felicitari!stii ca acum tre sa l uzi ca sa ai parte de el!ai grija n trafic!
|
mersi mersi ;) dar la ce te referai sa sa ii fac?
|
Quote:
ai grija ca iti luam permisul inapoi... sa il uzi, inseamna sa faci cinste, sa dai de baut.... got it? |
aaaa
am crezut ca a gresit cand a scris:D maine ma gasiti pe sosele. tre' sa imi cumpar lamai..unde gasesc? |
Quote:
la orice piese auto ar trebui, sau PIC. |
intrebam si eu..am scapat super repede de grija ca tre' sa dau de permis...in o luna jumate maxim 2 am facut tot.
|
ai mei din cl...ma bag si eu in club.dar sa stit ca pot fii prezent doar in week-end pentru ca in cursu saptamanii sunt la faculate:(
cand se anunta ceva spectaculos dati'mi si mie un pm app maine se anunta ceva?:D |
Cu cine ma alerg si eu in weekend?maine vin aksa,caut amatori.dak e cineva interesat sa ma sune sau bip:p.locatia...dn3 se stie.
|
Quote:
pacat ca sunt departe:( |
Departe insemnand unde?focsani?dak da e bne am si eu neste pr p aqlo...astept sa se mai aseze vinu si vin si eu.am auzit k sunt km multe zdrente p aqlo,sa mA scuze minorii pt limbaj),mai ales in odobesti.o sa le zic si lor knd vin sa scoata masinutele sa ne alergam asa un pic.
|
Baietii facem si noi o prezenta de masini daca se poate???
sa incep eu bine nu este a mea dar m-am dat si eu cu tata de cateva ori cu ea si el este amator de asa ceva ... Golf 4 1.9 tdi 90 de ponei :D voi ce aveti :) |
Eu ma prezint cu un Cielo 1.5 benzinar ~ 78 cai dar trage bine:D
|
Logan 1.6Mpi 90 de cai frumosi si sprinteni rau:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning