![]() |
Re: Dr. Zozo - creatii
7 Attachment(s)
acuma dati cu parerea,despre bara si linia masini,pragurile acuma le montez si dupa acea pleaca proprietarul acasa la constanta si nu cred ca mai apuc sai fac poze,poate 4 iunie o sal vedeti life
|
hehe, rupe masina, careva zi am vazut-o dar fara bara din spate, singura chestia ce nu-mi place la ea ii spoileru ala :/ .. mi se pare nasol. cam atat, si cu Caddy`u ala ce faci ? .. am vazut, auzit ca ai bagat sunet calumea in ea. Ramane asa sau mai faci niste modificari ( partea vizuala ) ?
|
Arata misto BMW-ul singurul lucru care nu mi-ar fi placut (daca ar fi fost al meu :) ) ar fi eleronul, mai precis suportii. De cand ai pus pozele cu ea, mai precis spatele, tot am vrut sa te intreb daca a fost lovita. Linia stopului dreapta de pe portbagaj nu da cu linia stopului mare. Ti-a dat batai de cap? Adica bara s-a potrivit perfect simetric?
|
mai zozo mey!nu te baga draga shi lasa-ma sa ma prezint!!!sunt mitza,sunt o scorpioanca-nu o matza:-P shi cum zicea domnu' doctor imi place tuningu'!!!dar,dak stai bine shi te gandeshti cui nu-i place!oricum multe nu prea shtiu ce sa zic despre mine-prefer sa las oamenii sa ma cunoasca si sa traga singuri concluziile!!!:D dak ami sunt intrebari,le ashtept!
aaaa!!!am uitat sa mentionez faptul k l-am ludat p d-l dr.alain zozo delon numai pt k merita!!! si by da' way am avut dreptate......dupa cum vedetzi bmw-ul rupe!!!!(si nu numai)v-am lasat!!!fiti cumintzi!!!!buh bye people }}{{ |
bmw ul a fost lovit ,spate stang ,drept,si fata stang,
afost cam strimb,dar merge,la cliet ia placut acel eleron si acela a trebiut sal pun. sory, |
Quote:
si io sunt un scorpion!!!!!oricum dupa cate te-am vazut astazi esti o matza scorpioana draguta:)merita zozo asta laudat da nu in toate domeniile!!!sa vedeti ce ma f....e amu dupa asta!!!joi joi joi!!!!daca zozo e alain delon io sunt jean claud van damme:):)minimum:)zozo de nu iti faci dantura si sigla m'n'c' in fata nu te reprezint ca ma faci de ras cu masinile tari ce le reprezinti si cand ziarele iti fac poze si te pun pe net in ziare si la televizoare zice astia ba ce tunigati fara dinti in gura!!!!:):):)atata te stresez cu spoilerele din fata pana nu faci reclama colgate!!!tu de meri la dentist si vede ala santieru tau e ca si cum tu primesti o vechitura ruginita si tre sa o faci cap coada!!!:) |
frumos bmwul!
|
Quote:
|
ahahaha nem is vagy on imado :))
|
Quote:
te kis pocs ki onnimado????en nem is akarok szep leni!!!csunjan joban tecem magamnak!!!:):):)mindenki szep fiu en legyek a csunjak kost............ |
hhahhaah, no comment :D
|
Quote:
|
shi tu shi bmwul suntetzi faini!
|
SoundIdentity nu m-am oficat, is deja obisnuit cu "de genu" :D
|
cam trebuie pt. ca asta-i forumu'!
|
Dr. Zozo la ce pret ai set de spoilere pt logan? sii daca este si pleoaple!!") Mersi!!!
|
te pot servi doar daca ati fac ceva unicat,fara nici o problema.
tel 0788791489 |
in oradea nici un logan modificat!!!!!!!hmmm chiar are mecla loganul la optica!!!
|
un tip din salonta care sta in Oradea, are un logan visiniu modificat. Jenti cu 4spite duble, folie pe geamuri, eleron pe capota spate, prelungiri spoilere.
masina e mai mult in oradea... si mai e un logan albastru modificat masiv...sta mai mult in parcarea de la Discont. o sa incerc sa fac rost de poze.... |
o sa fie al meu.unicat !
|
Quote:
|
rabdare,putin!
|
fapte...stopurile sunt doar un inceput, sper...
|
Quote:
Mai este parca unul alb care e taxi ...........daca nu ma insel. |
Quote:
o sa mai auzitzi voi de dacia mea........:) |
Quote:
+ ka nu am vazut nici un logan modificat in oradea caree sa-mi placa...:rolleyes2 |
de ciki nu isi face loganu il strang de c.....e :):):)
|
mai tentative au fost, unii si-au pus eleroane adevarate sau copii Zender, altii sub bari ceva buzite iar altii isi vor pune bari complete deja !
|
Quote:
|
sper ca are!
|
Sigur dar nu zic dinainte, doar public poze !
|
Doamne ajuta-te laci!
|
Zozo ... nu ai ceva poze cu Seria 7-le ala E32 sau E23... ?
|
Sunt de prost gust cam toate....
|
Quote:
|
PROST GUST? asta e parerea ta? baaa,zozo e cel care a inceput tuningul in Oradea,el modifica motociclete pe vremea in care tu nici nu existai,baaa !!! de ce crezi ca mai e pe piata? de aia ca e de "prost gust"? ia mai gandeste-te.
|
Quote:
|
respect,cel mai zgomotos polo din istoria volkswagen (cu toate ca nu respect volkswagen),asta chiar e deosebit,asa va fi orice opera ce va iesi din mainile veteranilor.
PS:pentru cei care nu stie,veteranu e ala care de obicei culege toate premiile de peste tot,are experienta in tuning,cat nu au unii ani de viata (de obicei aia care comenteaza,inutil si fara respect) |
22 lex
respectele mele frate ,vad ca uni nici nu stiu cu ce se mananca tuningul...poate odata or intelege,totusi cele 4 cupe cu ce am venit acasa de la 4tuning oradea,credeti ca leam cumparat?intrun an si jumatate am reusit sa cumpar 14 cupe,dar nu sa terminat anul:) mai scot anul asta o caruta daca totul e ok bafta ptr bibani |
Quote:
"cu ce se mananca tuningul?" poate acum ne explici |
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning