![]() |
Re: cele mai rapide masini intre 120-199CP
Quote:
Iar ca sa vezi si alte pareri despre Honda typer the torqueless wonder, uite un review pe bune, facut de australieni care chiar cumpara japoneze, nu ca noi unde sunt majoritatea cumparatori de germane si frantuzesti, doamne fereste iar emisiunile despre automobile sunt biased like shit. Honda Civic Type R At a glance... Way less performance than the opposition Very stiffly sprung Excellent steering and throttle response Stability control doesn't allow throttle steering Good interior space Plenty of features |
Mda, fix pe australieni i-ai gasit care au numai motoare de peste 3.0 si se iau de H ca au pus doar un motor de 2.0, care in EU este considerat oricum un motor mare fata de puzderia de 1.6, 1.5, 1.6.
Punem pariu ca eu gasesc mai multe teste favorabile type-rului decat gasesti tu contra??? Crezi ca astea nu se fac si dupa cum are chef producatorul sau dupa cum au fost platite??? Nu are rost discutia, eu stiu f bine ce poate masina mea, si nu review-uri ca alti. Fa rost de un GTI DSG stock si da-mi un PM. |
mentalitate de drumul taberei...pai bine nenea, u ai o modificata si vrei sa te dai cu un stok sa arati ca o ai u mai mare?esti chiar modest.... in fine, daca nu am inteles eu bine cer mii de scuze dar sa ceri sa te dai cu un stok u avand modificari (s cine stie ce modificari) e aberatie
|
cu modificari,fara modificari...ramane totusi aspirata...
|
Quote:
|
Pai deja s-au abatut baietii iar vreo cativa Km prin Baragan...
Eu unul nici nu mai urmaresc topicul asta ca l-ati stricat ca si pe celalalt. :twisted: |
eh, o sa suspinam putin dupa tine da' cre'ca o sa trecem intr-un final si peste asta.. :))
|
Quote:
Ideea era ca eu cand era stock m-am dat cu Gti DSG si nu m-a facut, ca era ala prost (cu toate ca e cam greu la DSG) sau ca masina mea a fost mai rapida asta e partea a II-a. Acum, nu se poate spune ca am cine stie ce modificari si exact asa cum s-a spus si mai sus...e aspirat totusi. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:28. |
- Copyright 2026 4Tuning