![]() |
@BlueEyes 1.mie ala sincer nu mi se pare barbat
2.bine ca ai zis de calibra..sa stiu pe cine sa ocolesc pe strada |
Re:
Quote:
|
well atat timp kt stii k-i poti intoarce favorul nu ? ...eu cam asa as gandi !
|
barbati intretinuti de femei?
spaga lor. |
eu unul nu sunt intretinut de fmeie dar .... poate mi-as dori intr-un fel si cei care zic ca aia nu sunt barbati o pot spune si din invidie dar au si dreptate ala este o tirfa masculina, da hai sa va povestesc un caz similar cu un prieten care si in telefon il am \"tirfa\"
a muncit asta in portugalia 2 ani pentru el si viitoarea sotie care i-a mincat toti banii si cind s-a intors acasa avea decat o pereche de adidasi adidas o bluza nike si o pereche de pantaloni de treling nike. a vazut omu' cum sta treaba cu tirfa si intr-un final a lasat-o si s-a angajat pe la danone, de acolo a cunoscut pe cineva, o fata, care i-a zis de un loc de munca la o firma de supraveghere, urmariri, detectivi chestii d'astea. s-a dus omu acolo s-a angajat si acolo a cunoscut o fata, sau de fapt o femeie, care are vreo 35 de ani si s-a cuplat cu ea. femeia are foarte multi bani, atit de multi incat in prima faza i-a dat un renault clio , pe care l-a lovit ea ulterior , si i-a luat.... bmw seria 3, 2005, 0 km ;).... acum are un copil cu ea s-a mutat la ea la VILA pe nu stiu unde ca uit mereu. ce sa mai s-a aranjat omu... si acum vrea sa isi ia maserati quatoporte (scuze daca nu am scris bine) de 160 000 oiro .... ce mai poti zice..... voua nu v-ar conveni situatia? si toate astea s-au intimplat intr-un an si ceva de cind s-a intors el din portugalia |
atata timp cat stiu k am bani iar cel pe care il iubesc nu are e ok ...dar daca am obligat il voi ajuta s se ridice cumva ..... daca are initiativa bine daca nu .... nu e altceva decat un trantor ... mie nu-mi trebuie asa ceva dupa mine ... ptr ca odat` si odat tot il vad cu alta si fac omor .. gandeste-te cum ar fi atunci ....
cancluzia este k daca nu ai macar initiativa sa AI ... ... si apoi ne descurcam noi .... daca nu ai si esti prost la gara! |
foarte realtiv ar fi urmatoru` caz ....real si asta din pacate
ea gaseste ocazia sa plece pe mare... vorbeste cu pretenu` cu care era de vreo 8 ani si ala accepta....e pleaca ... se intoarce cu bani asta ... woaaaaa mistoooo ! i-a halit pe toti ..... asta ii spune vezi k plec cand ma intorc iti gasesc loc si te iau cu mine ... pleaca iar .. cand vine in tara aceeasi poveste .... ii spune ok hai sa mergem ! ....... da` de unde ti-a venit tie ideea asta traznita sa plec eu pe mare .... no way i am stayin` here .... oka` ... gagik ..i-a spus bafta ..... si la gara .... daca i-a gasit si loc bun , klumea unde s faca si el un ban gramada si tipu` a preferat sa stea aiurea ... asta e ...... ea si-a facut viata ei cu altu acum e superbine .. si el un amarat .... k de obicei ... asta numesc eu NESIMTIRE!!!! |
tare faza ...
cazuri exista destule, un alt exemplu ar fi vecinul meu care era cu doua deodata care il intretineau, una stia, care avea si cascaval mai mult si cealalta nu. a ramas fara una si acum e cu cealalta care il intretine si acum :) in cateva zile vor sa plece amindoi in italia sa \"munceasaca\" probabil doar ea :) eu unul nu cred ca mi-ar place sa fiu trintor daca as fi cu o fata cu posibilitati materiale mai mari, ci as incerca sa fac ceva, ccu ajutorul ei, sa ma pot ridica |
....unde naiba a disparut butonul de edit ???
continuare :) si daca te desparti de fata sa nu ramai ca gusteru in curu gol |
cauta pe la probleme despre butonul de edit ! se striche ! :lol:
blueeyes sa nu stii ca nu e deloc usor pe mare...stiu asta de la cunostinte si sunt multe cazuri in care cei angajati cer sa fie lasa-ti sa plece acasa ca nu mai suport! poate omu stia ce-l asteapta si a preferat sa nu plece ! in fine e rau tare sa stai ca nesimtitu si altu sa te intretina...u decat sa cheltui! |
eeee....
sa stai cu una ca paris hilton si sa ii cheltui si banii cu voia ei eu nu cred ca ar fi asa naspa :) vedeti voi e cu suisuri si coborisuri chestia asta |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
vezi de aia vreau sa plec eu afara la munk :)) |
iti reamintesc kestiunea cu r.i.p. si cu accidentul ... :lol: :lol:
|
io am 9 vietzi .. sunt k pisica .. :P
|
eu nu stiu despre ce r.i.p. si accident este vorba asa ca sunt pe din'afara
|
Re:
Quote:
rest in pieces :) ... .ehh lasa`i in pace bat ashtia campii |
ete cucu nu stiu ce inseamna rip
nu stiam faza si stateam deoparte da lasa ca am citit pe alt topic si am gasit faza am inteles ca prietena ta sta si ea pe acest forum ( nu ma insel , nu?) |
mdeah ... are onoarea de al vizita :))
|
mda, nu-i combinatie , deloc , sa ... o arzi cu .. gagica ..
in acelasi anturaj , citand oarecum din seinfeld :) sunt 2 lumi diferite , ma dau ex. pe mine .. nush de ce .. in fine .. e sant0s .. care .. e .. sant0s .. cu .. prietenii ... si .. e sant0s .. care .. e ... sant0s . . alaturi de.. gagicasa ... u do NOT want the 2 worlds to colide ... :) and it`s true , ideal e sa ... o tzii departe de prieteni .. din N motive .. am si patit-o .. si .. am ajuns la concluzia ... ca .. e mai bine asa .. cu ... sa zicem ... cateva scapari ... gen .. sa mai iesi atat cu ea , cat si cu grupul ... rar .. ca sa stea linistita, sa aiba impresia ca stie ce faci . . cat nu esti cu ea .. :) |
....wrong santos :twisted: ......nu e bine delok sa stii :roll: .......cu cateva exceptzii :lol: :lol: :lol:
|
stie santos ce stie ;) :D
in unele cazuri...daca ai tovarasi adevarati... nu`i problema :D |
in anumite cazuri sunt de acord cu santos....in alte cazuri nu..
cat despre ac \"problema\"....habar nu am ce sa zic... |
orice atzi zice, eu nu vreau , cel putin in viitorul apropiat , sa ... o aduc pe EA , oricare ar fi , aproape de anturaj , din .. f multe motive, 1: nu mai poti sa faci nimic, ca afla, dau cu papagalu` baietii .. si fetele ..
2: nu stii niciodata ce se poate intampla :) si ajungi sa te certi cu prietenii , doamne cat de subtil am zis-o .. 3: nu poti sa te distrezi la fel ,cand e ea, sau poate te distrezi mai bine ,depinde de ea, de cele mai multe ori , nu e bine , iti taie tot chefu , nu mai bea atata, nu mai fuma atata , ahaaa ai dansat cu aia .. te-ai uitat la aia ... suna cunoscut ? mie NU ! de ce ? ca .. nu o iau , petrec singur alaturi de EI ,fara EA , e mai bine , desi ... cateodata, cand simti nevoie Ei , acolo ... o aduci :) . p.s il astept / o astept pe cel/cea care-mi va demonstra ca gresesc :) .... ;) sariti cu argumentele .. |
:)))))))) loooooooool
tare santos,tot asa,uite ca ai zis bine acuma discutia asta e putin cam..\"filozofica\" pt ca este vorba de exceptii... |
mie santose sa stii ca imi place sa o iau cu mine la intalniri cu prietenii ... am cu ce ma lauda sa vada dusmanii :twisted: :twisted: dar sunt constient ca risc destul sa-mi pierd unii prieteni sau chiar pe ea,,, tocmai de aceea ea nu are dreptul decat sa salute sa nu se imprieteneasca cu prietenii mei,sa nu vb pe net,sa nu vb la tel si lista continua :) o regula se respecta la mine : nu ai treaba cu prietenii mei eu nam treaba cu prietenele tale si gata! :)
|
Re:
Quote:
|
e f adevarat ce spui mustang dar eu scap repede de astfel de priteni.... nu ma sapa nimeni dintre prieteni ca n-am prieteni dinastia ... stiu sa mi-i aleg si daca ma sapa o sa regrete enorm! cam asa sunt eu :) sunt genu caruia o singura faza daca imi faci ai terminat-o cu mine si imi devii dusman :D ! oricum imi place sa o car cu mine sa am cu cine sa ma giugiulesc dar am momente cand no iau pt ca nam chef de \" vorbeste mai usor, nu mai bea, haisa mergem ca mam plik, etc etc\"
e cu dus si intors :) :wink: |
daca tot o dam la dus si intors ..
pai . .daca tu-i zici fetei .. sa salute si atat ... sa n-aiba voie sa se imprieteneasca , in primul rand , probabil c`o faci sa faca ceva impotriva vointzei ei ...ea poate vrea ... tu-i zici sa nu , nice .. not in al doilea rand, risti sa fie luata de proasta, automat ea sa se simta prost, plm , e aiurea , nu deci , daca faci o treaba, ori o faci pan` la capat ori .. n`o faci .. eu o aduc NUMAI in cazul in care simt nevoie , de ea , sa-mi fie , aproape , la mine e altfel , fosta , s-a combinat cu un ff bun tovarash de-al meu , long story , nu-si au rostul detaliile , ideea e ca mie .. de fiecare data cand il vad pe respectivul , sau pe respectiva , sau pe respectivii .. imi vine sa-l bat p`ala , ori ea ma calmeaza, totodata.. eu .. sunt .. oarecum .. prins in toata situatia .. si n-am cum sa-l bat de sa se c@ce pe el .. ca .. in fine, alte detalii ... in care n-are rost sa ne intram , si deci , in momentele in care simt ca .. nu mai rezist .. si-l iau la bataie, o chem pe ea, asta cand e sa iesim toti .. ea ma calmeaza .. alea-s singurele momente in care o aduc , in rest, sa-si vada de treaba ei , ne vedem, separat, ce treaba are ea cu prietenii mei ? n-are . ! insa.. chestia cu , TE ADUC , dar NU ai voie decat sa saluti SI ATAT , NU te imprietenesti cu ei , etc. asta mi se pare o prostie .. de ce ? las-o frate.. las-o sa se imprieteneasca .. mai strecori prietenii ... ;) vezi cine ti-e tovarash adevarat si .. cine se arde cu dildo`un fund ;) |
fiecare cu parerea lui ! am exagerat ca am zis decat sa salute... sa vorbeasca dar nu discutii dinalea piperate... nu-i interzic dar ea singura face asa pt ca stie ca ma deranjeaza pe mine sa se imprieteneneasca cu prietenii mei pt ca si pe ea o deranjeaza cand eu vb cu prietenele ei ! si sa ies doar cu ea , noi 2 mi se pare o prostie ... iesim cand noi 2 dar iesim si mai multi daca e ...! nui problema :) sorry pt u ca tea dezamagit siea si tovarasul :(
|
sry ptr ce? cred ca fost cea mai buna palma luata de pana acum , la modu` ca .. a intors multe chestii ... inspre bine .. totul e ok , except ONE thing .. :) :twisted:
|
NOI SA FIM SANATOSI ! :peace:
|
santot tata... vezi d c nu-i bine sa fii intretinut?
ei acum gandeste-te k peste toata situatia asta... mia si depindeai de ea financiar... ia zi ce faceai? o puneai original.... |
o sa am grija ... sa nu depind vreodata de una ...
nu-s genu |
Re:
Quote:
da la mine incoace k ma risk eu sa mor de nu`i as a.. os a va povestesc alta data ... despre o chestie de genu asta si cat de bine merge treaba .... cu o femeie de la voi din bucureshti si un amik d`al meu din ctza |
.....de ce altadata? :roll: :roll: ......
|
da ce curioasa esti :lol:
adevarul e k si eu vreau sa aud faza... psycho se aude? :lol: :lol: |
Re:
Quote:
si a mai zis cineva ceva de genu \"sa ma vada dusmanii cu ea\"in scopul de a-i oftica.....cred ca ultimu lucru ar fi sa ma laud...atat dusmanilor cat si tovarasilor cu nush ce ....proasta....pe bune acu...o fi ea buna,da daca mi-e rusine s-o pun sa ceara nota de plata ca nush ce balarie ii iese pe gura... |
nush cate chestii sunt mai groaznice decat sa te faca o bunaciune de ras, la modul asta ...
|
eh,mai sunt..stai calm
spre ex cum s-a facut un bou de respectu respectului:eram cu niste anonimi la un pahar de vb prin orash (acum doua luni cred) si unu cu o astra G gri vroia sa iasa din parcare si sa plece.si ce face idiotu:da cu spatele pana imi atinge masina...deci..era sotto sotto ca mi-o pupa...asta a si facut...si mai era si cu femeia idiotu ala.... cand am vazut ca a atins masina mea...gata...s-a terminat cu jemcheria...vroiam sa-i dau foc la talon....eh ideea e ca..s-a faacut de cacao de fata cu femeia lui?s-a facut..... |
| All times are GMT +2. The time now is 23:11. |
- Copyright 2026 4Tuning