![]() |
Re: [EXT] DJ-02-JJS - Oltcit de Oltcit
nice oltcitul.... felicitari pt proprietar!!!
|
arata mult mai bine in realitate
|
cel mai frumos exterior 8) ( ma refer la oltcit. )
|
Superb Sasha felicitari...sunt mandru ca sunt proprietar de oltcit...voi ma faceti sa fiu mandru...tot respectul.sper sa ajunga si al meu vreodata.
|
Un singur cuvant pe care i l-am spus si lui Sasha:BRAVO!
|
Frumoasa :) masinuta,felicitari propietarului;)
|
2 Attachment(s)
Cu toate ca nu s-a mai scris nimic pe aici de mult timp, chiar as fi curios daca mai exista masinuta asta, daca sta in garaj si e pastrata ca un bibelou ce pare sa fie.
Cu mare uimire am aflat abia acum cateva minute de existenta acestui topic, masina am vazut-o prima data in 2006 la salonul 4tuning days, la romexpo, tot de atunci sunt si cele 2 poze ce le-am urcat. Ce sa mai zic, pe langa toata munca depusa la masina, bodykit-ul si tot ce s-a facut la ea, vopseaua e cireasa de pe tort ! De multe ori am aratat pozele astea amicilor si am laudat-o ca e prea frumoasa ! |
Din cate am auzit...sta fain frumusel in garaj si e plimbata doar sambata si duminica:-P
|
Da, masina inca exista si, din cate am inteles de la Sasha, resimte ceva dovezi ale trecerii timpului peste ea...
|
nare cm sa nuti placa masina ,arata foarte bine tinand cont de vechimea ei ,respect proprietarului pt munca si banii investiti in masina.Poate o sa o mai vedem la viitoarele showuri de tuning. :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:28. |
- Copyright 2026 4Tuning