Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Calibra Turbo ZUM vs. Grupa E (201-250cp) (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/11539-calibra-turbo-zum-vs-grupa-201-250cp.html)

Hondarul 13-01-06 10:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Originally Posted by \"maryo\"
Bai oameni buni nu va mai certati!
Degeaba va atacati voi-adika ZUM si Calimero.Discutia a inceput in momentul in care ati inceput sa va ridicati masina in slavi-adevarul este ca e tare dar nu e \"cea mai tare\"-nici pe departe!!!mai bine lasati cursele sa vorbeasca.
Problema a inceput cand ati inceput sa ziceti-ca ala e nul,ca alalalt nu e in stare de nimik.Pai astia\" NULI\" de care vorbiti voi,au fost super tari cu masini ca DACII Turbo,Cielo,Sierra(cu motorul ei la vremea respectiva)Kadett(care momentan e cel mai tare prin zona) si Dacia Nova.Inca o data va zic-incetati si voi cu comentariile ca si eu am senzatia ca masina mea turbo e racheta-dar nu e chiar asa-sunt masini care ma fac pachet chiar cu motoare aspirate.....Dar mereu apar discutiile si orgoliile in joc-si asta nu e ok deloc.O sa ne intalnim,o sa stam de vorba,o sa pierdem sau o sa castigam si ramanem prieteni in continuare- nu e mai bine asa?????
Salut

Daca-ti faci masina tun e un cuvant mic.
Usurica la motorul ei aerodinamica...bomba.

Felicitari pentru destinderea atmosferei !!! :lol: E chiar bine-venit putin off-topic... Mario, hai nene sa ne dam o data, pana nu vand masina, ca e pacat sa nu aflam niciodata cine pe care face, nu ?? :lol: Cam acelasi motor pana la urma...

calibra_zum 13-01-06 11:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Razvan P\"
eu am vreo 1600 kg :)

trebuie vandute iti zic eu :D :D :D
sunt grele -prin grele intelege ce vrei tari sau cu multe kg :D

calibra_zum 13-01-06 11:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"maryo\"
Bai oameni buni nu va mai certati!
Degeaba va atacati voi-adika ZUM si Calimero.Discutia a inceput in momentul in care ati inceput sa va ridicati masina in slavi-adevarul este ca e tare dar nu e \"cea mai tare\"-nici pe departe!!!mai bine lasati cursele sa vorbeasca.
Problema a inceput cand ati inceput sa ziceti-ca ala e nul,ca alalalt nu e in stare de nimik.Pai astia\" NULI\" de care vorbiti voi,au fost super tari cu masini ca DACII Turbo,Cielo,Sierra(cu motorul ei la vremea respectiva)Kadett(care momentan e cel mai tare prin zona) si Dacia Nova.Inca o data va zic-incetati si voi cu comentariile ca si eu am senzatia ca masina mea turbo e racheta-dar nu e chiar asa-sunt masini care ma fac pachet chiar cu motoare aspirate.....Dar mereu apar discutiile si orgoliile in joc-si asta nu e ok deloc.O sa ne intalnim,o sa stam de vorba,o sa pierdem sau o sa castigam si ramanem prieteni in continuare- nu e mai bine asa?????
Salut

mai sunteti multi frate pai cine sa atacata!
daca nu intelegi de ce a aparut toata aceasta chestie mai citeste o data
ii pun eu sa se faca de ras cand vin cu poze de pe net
ii pun eu sa sustina ca o sa castige cu masini fictive
nu!
iar treaba cu prietenia eu incerc dar primesc respingeri

calibra_zum 13-01-06 11:24

In alta ordine de idei nu vad cum va trece prin cap o provocare fara acoperire reala-asta e ce ai zis mai sus

uite vezi ca nici tu nu vrei sa auzi de provocari cu masini care nu exista

pai de ce nu accepti provocarea nissanu skyline o sa fie in romania la prima legala sa pregatesti subaru :D
astept raspunsul tau scurt ai dreptate au bagat aiurea treaba cu opelu sau nu ai dreptate

daca se poate un raspuns
te salut

bogdan_kwx 13-01-06 11:36

eu am spus despre opelul ala pt ca stiu ca cineva l-a comandat.apoi am pus datele tehnice ala lui , iar dupa parerea mea proprie si personala o calibra 4x4 nu are sanse impotriva lui.si intradevar daca pierzi nu-i mare lucru.totusi sint curios la cite curse in bucuresti ai fost cu calibra ta? sau mai bine zis care sint toata cursele la care ai participat?eu nu m-am suparat cum spuneai tu mai sus asa ca o sa vedem masina ta pe pista alaturi de altele, asta daca nu iti crapa integrala.

omuliber 13-01-06 11:58

Bogdan, pe de alta parte... de cate ori ai vazut un Opel Speedster intr-o cursa?
Calibra, Vectra si nu in ultimul rand, Kadett Turbo, au impresionat la grupa lor si nu numai!
Eu zic ca e mult sa spui ca un Speedster pe care cineva sa zicem ca si-l comanda, va detrona leader-ul grupei.

Intelept e sa asteptam cursa si sa ne delectam cu surprizele, nu sa le \"irosim\" in dispute scrise!

bogdan 13-01-06 12:10

dar cine a zis ca ZUM e liderul grupei? :lol: eu nu l-am vazut la LR pana acum cel putin nu in B ,poate dupa cateva etape o sa ajunga liderul grupei dar intai sa participe si dupa aia vedem cine e lider

prima etapa de viteza o sa fie tare interesanta :twisted:

omuliber 13-01-06 12:19

In primul rand, ma adresam lui bogdan_kwx.
Doi, nu e in grupa B, e in grupa E.
Si trei, ca e LR, ca e X-team, ca e la Craiova, sau in alta parte... pt pasionati e aproape trasnparent, ei vin sa se dea si nu prea fac diferenta. Deci, la cursele la care a participat, a castigat grupa, ce s-o mai zguduim...
Eu il astpet in Bucuresti si vedem cum o sa se prezinte!

calibra_zum 13-01-06 12:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdan_kwx\"
eu am spus despre opelul ala pt ca stiu ca cineva l-a comandat.apoi am pus datele tehnice ala lui , iar dupa parerea mea proprie si personala o calibra 4x4 nu are sanse impotriva lui.si intradevar daca pierzi nu-i mare lucru.totusi sint curios la cite curse in bucuresti ai fost cu calibra ta? sau mai bine zis care sint toata cursele la care ai participat?eu nu m-am suparat cum spuneai tu mai sus asa ca o sa vedem masina ta pe pista alaturi de altele, asta daca nu iti crapa integrala.

da acum sunt nevoit sa iti dau dreptate cu integrala tocmai de aceea o sa vin cu ea pe platforma si tocmai de asta nu am venit la curse la bucuresti nu mai e o masina stock si integrala crapa
am schimbat 4buc dar mai schimb inca 5 daca e nevoie pentru ca nu am incredere sa dau 4000 euro pe una si sa carape una de caii de ii are masina
la 4000 euro pe cutie nu mai devine rentabila chiar daca bate tot ce prinde pe 4 roti la grupa ei cel putin pana acum :D
mie sa nu imi ziceti ca dau inapoi eu cand merg la o legala am si mecanicu si cutia pregatita acasa asta e calibra turbo 4x4 286cp

calibra_zum 13-01-06 12:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"bogdan\"
dar cine a zis ca ZUM e liderul grupei? :lol: eu nu l-am vazut la LR pana acum cel putin nu in B ,poate dupa cateva etape o sa ajunga liderul grupei dar intai sa participe si dupa aia vedem cine e lider

prima etapa de viteza o sa fie tare interesanta :twisted:

cand a zis lideru cursei sa referit la motor c20let care e lider la motoarele opel gm si e lider si la grupa e :D :D

bogdan 13-01-06 13:12

in primul rand daca vrei sa te adresezi unei singure persoane scrie privat
2, B este prescurtarea de la BUCURESI nu de la GR B
si 3 nu am nimic de impartit cu numeni dar am cam fost pe la toate cursele care s-au organizat pana acum si mi-am facut o parere despre cine a organizat curse,din cate stiu eu nu a participat decat la craiova unde nu a avut prea multi adversari,nu ma intelegeti gresit nu am nimic cu ZUM-ul dar vreau sa-l vad pe pista langa masini cu potential si dupa aia sa provoace GRUPA

maryo 13-01-06 13:16

Re:

Maine imi pun rotile si ne putem da cu mare placere.
Quote:

Originally Posted by \"Hondarul\"
Felicitari pentru destinderea atmosferei !!! :lol: E chiar bine-venit putin off-topic... Mario, hai nene sa ne dam o data, pana nu vand masina, ca e pacat sa nu aflam niciodata cine pe care face, nu ?? :lol: Cam acelasi motor pana la urma...

Razvan P 13-01-06 14:54

sincer , cunoscandu-l cat de cat pe andrei si potentialul unui audi s3 , cred ca bomba grupei va fi al sau quattro

UGA o sa aiba probleme mari in a pune puterea jos si startul va fi mai mult ca sigur inferior celorlalte masini din grupa , daca va reusi sa compenseze prin lipsa de kg vom vedea , ii urez lui andrei bafta si oricum prima masina care va fi langa mine la start va fi al sau kadett ( nu de alta dar am o revansa de luat ;) )

calibra turbo intr-adevar e un oponent de calibru :) pentru oricine din grupa , totusi e destul de grea si in primul rand e destul de veche , nu vreau sa subestimez potentialul masinii dar poate a mai pierdut din cai in toti acesti ani

supriza poate veni ( poate nu \" surpriza\" cel mai indicat termen) de la impreza wrx ( b-xx-TUN parca) care daca mai umbla putin la ea poate depasi performantele unui wrx sti de fabrica , si cum aceasta este masina care stock e cea mai rapida din grupa ei ( pe foaie bineinteles ) depinde doar de posesorii celorlalti bolizi , potentialul lor, financiar sau de alta natura, sa dovedeasca ca masina lor e cea mai buna in aceasta grupa

am mai putea discuta despre tractiunile care se intalnesc in aceasta grupa , unde subaru cred ca e putin in avantaj , trenul de rulare si sistemul 4x4 fiind foarte bine puse la punct. La mine sistemul AWD este de departe cel mai slab din grupa , inferior atat audiului cat si imprezei ; de andrei (uga) ce sa mai spun ...e clar cel mai dezavantajat fiind FWD si fara diferential autoblocant ( inca ;) )

cel mai frumos o sa fie la prima legala de viteza , unde grupa e va fi mai numeroasa si spun eu un pic mai spectaculoasa

si am mai uitat un concurent daca tot vorbim de aceasta grupa , moartea cu al sau 330 ci care sunt convins ca nu se va opri doar la un ecu remap

maryo 13-01-06 15:02

Elegant topicul lui Razvan care a adus vorba de masini care au castigat destule cupe-eu chiar uitasem de Moartea........o super masina!

SEBASTIAN 13-01-06 15:11

Pe Moartera nu va bazati mult timp la grupa asta.
E posibil sa sara mai sus.

Eu sunt incantat ca lumea se preocupa si ca toti aduc in discutie masini puternice competitive asta era si rolul topiculuoi insa la inceput atmosfera si poate felul in care s-a pus problema a deranjat, prea americaneste in balcani.
Vedem la pista cine pe cine bate si s-ar putea S3-ul sa fie al unei tipe.

Razvan P 13-01-06 19:56

paul o sa sara sigur cel putin o grupa mai sus , e doar o chestiune de timp

Lucian 14-01-06 12:19

ZUM .. inca o data. Hai sa punem problema altfel (poate asa e mai simplu). Opel Speedster este in garaj dar nu o scoatem pana la prima legala pt a pastra secretul ei. Provocarea din cate am priceput eu e pt legale. Momentan nu sunt deci masina nu iese pe strada. E in lucru daca preferi sa-i spui asa. Ce tot o dai cu filme si dovezi ? Nu vrei sa termini ? Am spus ca va fi pe pista la prima legala si la urmatoarele. Daca va fi .. iti doresc muuuuult noroc (vei avea nevoie) daca nu ... voi face mea culpa. Oricum ... hai sa incheiem subiectul asta si sa vedem cine a avut dreptate dupa prima legala. Nu e mai fair play asa ? Cu ce naibha te incanta filmele nu inteleg . Ma jur ! Si ce nu inteleg e altceva ... m-ai vazut sau auzit tu pe mine sa ma laud cu masini din filme ? Oare de ce crezi ca as risca sa ma fac de rehat pe forum aiurea ? Adik masina aia sa fie doar un vis si atat ... iar eu sa fac provocari cu ea pe forum .... Imi era mai simplu sa spun ca pun alt motor si 4x4 pe nova sima dau eu cu tine. Era un vis muuuult mai frumos ! Termina odata ... pregateste-ti masina pt ca ai provocat o GRUPA si fiind irna lumea acum pregateste masinile . Tu chiar nu te gandesti ca in loc sa spun ca masina VA FI in Bucuresti puteam sa spun ca ESTE in Bucuresti dar datorita conditiilor meteo nu o scoate pe strada ( RWD era si de inteles) . MASINA VA FI LA LEGALE INCEPAND CU PRIMA ETAPA ! AI CUVANTUL MEU DE ONOARE (cine ma cunoaste stie ca am asa ceva) !

Sper ca pana la legale sa nu se mai deschida acest subiect . Este penibil ! Nu sunt mancator de rahat iar daca cineva ma considera astfel ar fi bine sa aiba si motive plauzibile. Altef o voi lua ca pe o ofensa si voi reactiona corespunzator. Consider ca sunt de ceva timp pe aici si nu am vb de 4 butelii de NOS pe masina mea , presiuen 3 bari in turbo ... etc. Ce am spus am facut sau macar S-A VAZUT CA AM INCERCAT SA FAC ! Pana acum am vazut calibra ZUM ca bate un c20let fara aderenta (UGA) si un WRX (dar nu STI). Oare de ce as considera ca e cea mai tare masina ? Ce asa fenomenal ? Ai scos 11 sec pe 402 m ? Stiai ca un Renault 5 turbo motor 1.4 poate scoate 11 sec ? Ala da fenomen - pleaca de la 114 cai la baza si are FWD . Dacia COX din BV cu motor de R5 turbo a batut la Craiova un VR6 - ala da fenomen ! Cand o sa bati Subaru lui Ceres sau al lui Jaba o sa devii un FANTASTIC ! Deocamdata singurul FENOMEN din punctul meu de vedere e Andrei care cu Subaru a batut Lamborghini ! Cum stai cu Andrei ? :twisted:

UGA 14-01-06 17:47

........interesant ce vorbiti voi aici.....dar afara e inca zapada...asa ca va propun inapoi in garaj si mana pe chei.....nu e NIMIK SPAECTACULOS...SA BATI UN SUBARU STI...EU DIN MERS AVEAM AVANTAJ FATA DE ORICE MODEL DE VREO .......5-6 MASINI...
NU SPUN NUMELE PROPRITARULUI CA E UN FINUT.....DAR ASA ERA REZULTATUL INDIFERENT DE PEROPRIETAR.....SPER SA AM PLECARE DE PE LOC LA PRIMELE LEGALE.....DACA NU...AM SA MA DAU NUMAI DIN MERS CU CINE V-A AVEA PLACEREA.....CINE NU....NU ...NU EUN CAPAT DE TARA....

IMPORTANT E SA STI SA PIERZI

UGA 14-01-06 17:57

sti era de fabrica.....apoi am mai avut placerea cu unu de vreo 320cp....dar distanta a fost mai mica...dar tot in favoare mea...atunci ca si la ultima etapa de pe baneasa aveam..260cp......omuliber stie despre ce vorbesc

SEBASTIAN 14-01-06 18:33

Gata ca s-a vandut destul mai inchideti putin pravalia. :lol:
Stricam toate surprizele?

omuliber 14-01-06 19:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"UGA\"
sti era de fabrica.....apoi am mai avut placerea cu unu de vreo 320cp....dar distanta a fost mai mica...dar tot in favoare mea...atunci ca si la ultima etapa de pe baneasa aveam..260cp......omuliber stie despre ce vorbesc

:wink:

SEBASTIAN 14-01-06 19:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"omuliber\"
Quote:

:wink:

ok dar nu mai scoateti asii din maneca ca incercam cu jolie joker-ul.

mara 15-01-06 11:42

Re:

Quote:

........interesant ce vorbiti voi aici.....dar afara e inca zapada...asa ca va propun inapoi in garaj si mana pe chei.....nu e NIMIK SPAECTACULOS...SA BATI UN SUBARU STI...EU DIN MERS AVEAM AVANTAJ FATA DE ORICE MODEL DE VREO .......5-6 MASINI...
NU SPUN NUMELE PROPRITARULUI CA E UN FINUT.....DAR ASA ERA REZULTATUL INDIFERENT DE PEROPRIETAR.....SPER SA AM PLECARE DE PE LOC LA PRIMELE LEGALE.....DACA NU...AM SA MA DAU NUMAI DIN MERS CU CINE V-A AVEA PLACEREA.....CINE NU....NU ...NU EUN CAPAT DE TARA....

IMPORTANT E SA STI SA PIERZI

Dacai un finut, ai spus deja cine este :wink: si inapoi in garaje!

radu_lkv 15-01-06 12:07

Re:

Quote:

omuliber stie despre ce vorbesc

muaaa, iar ma simt exclus :))
ce numai ionut stie? :D
salut baieti!

iar ca sa fiu OT pot spune ca astept cu nerabdare viitoarele curse pe 400 de metri la care sper ca ZUM sa faca o surpriza placuta...

din pacate, chiar daca voi avea masina gata, datorita problemelor mari cu aderentza, nu o sa ma mai dau pe 400 de metri (poate doar la libere ;) ), dar voi veni cu drag k spectator ;)

calibra_zum 15-01-06 14:28

daca imi stergeti posturile imediat ce le bag inchideti topicu si gata :!:

de 2 zile stergeti posturile

SEBASTIAN 15-01-06 14:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"calibra_zum\"
daca imi stergeti posturile imediat ce le bag inchideti topicu si gata :!:

de 2 zile stergeti posturile

si mie lafel

RoSonic 15-01-06 15:19

Nu s-au sters posturi... eu cel putin nu am sters...

S-au pierdut totusi niste posturi la mutarea forumului pe serverul nou.

calibra_zum 15-01-06 17:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"
ZUM .. inca o data. Hai sa punem problema altfel (poate asa e mai simplu). Opel Speedster este in garaj dar nu o scoatem pana la prima legala pt a pastra secretul ei. Provocarea din cate am priceput eu e pt legale. Momentan nu sunt deci masina nu iese pe strada. E in lucru daca preferi sa-i spui asa. Ce tot o dai cu filme si dovezi ? Nu vrei sa termini ? Am spus ca va fi pe pista la prima legala si la urmatoarele. Daca va fi .. iti doresc muuuuult noroc (vei avea nevoie) daca nu ... voi face mea culpa. Oricum ... hai sa incheiem subiectul asta si sa vedem cine a avut dreptate dupa prima legala. Nu e mai fair play asa ? Cu ce naibha te incanta filmele nu inteleg . Ma jur ! Si ce nu inteleg e altceva ... m-ai vazut sau auzit tu pe mine sa ma laud cu masini din filme ? Oare de ce crezi ca as risca sa ma fac de rehat pe forum aiurea ? Adik masina aia sa fie doar un vis si atat ... iar eu sa fac provocari cu ea pe forum .... Imi era mai simplu sa spun ca pun alt motor si 4x4 pe nova sima dau eu cu tine. Era un vis muuuult mai frumos ! Termina odata ... pregateste-ti masina pt ca ai provocat o GRUPA si fiind irna lumea acum pregateste masinile . Tu chiar nu te gandesti ca in loc sa spun ca masina VA FI in Bucuresti puteam sa spun ca ESTE in Bucuresti dar datorita conditiilor meteo nu o scoate pe strada ( RWD era si de inteles) . MASINA VA FI LA LEGALE INCEPAND CU PRIMA ETAPA ! AI CUVANTUL MEU DE ONOARE (cine ma cunoaste stie ca am asa ceva) !

Sper ca pana la legale sa nu se mai deschida acest subiect . Este penibil ! Nu sunt mancator de rahat iar daca cineva ma considera astfel ar fi bine sa aiba si motive plauzibile. Altef o voi lua ca pe o ofensa si voi reactiona corespunzator. Consider ca sunt de ceva timp pe aici si nu am vb de 4 butelii de NOS pe masina mea , presiuen 3 bari in turbo ... etc. Ce am spus am facut sau macar S-A VAZUT CA AM INCERCAT SA FAC ! Pana acum am vazut calibra ZUM ca bate un c20let fara aderenta (UGA) si un WRX (dar nu STI). Oare de ce as considera ca e cea mai tare masina ? Ce asa fenomenal ? Ai scos 11 sec pe 402 m ? Stiai ca un Renault 5 turbo motor 1.4 poate scoate 11 sec ? Ala da fenomen - pleaca de la 114 cai la baza si are FWD . Dacia COX din BV cu motor de R5 turbo a batut la Craiova un VR6 - ala da fenomen ! Cand o sa bati Subaru lui Ceres sau al lui Jaba o sa devii un FANTASTIC ! Deocamdata singurul FENOMEN din punctul meu de vedere e Andrei care cu Subaru a batut Lamborghini ! Cum stai cu Andrei ? :twisted:

poti sa te opresti ca nu ma convingi imi zici iar de avioane
eu am provocat la grupa iar subaru sti nu e la grupa mea iar cel a lui andrei nici atat nu e de mine
ai grije ca vb mai mult inspre mine direct este un topic despre masini iar tu cu topicu tau iar agiti lucrurile toata lumea sa calmat numai tu nu
te corectez nu am spus fenomenala calibra bate si provoaca restu gunoaielor am facut o provocare la grupa ca asa imi permite certificatu
tu umflii lucrurile nu eu cu fenomenal si altele
care masina ta din toate ca nu o vad
si din cele de sus nici una nu e la grupa esti off-topic deja
te deranjeaza cat scot eu vad pai r5 ala de care zici se poate bate cu corsa de la regal tot pe eds-motorsport gasesti ceva si poti sa vezi ca e sub 9 sec pe 400m nu 11sec
asa ca incearca sa fii mai prietenos daca nu rezisti nu mai scrie nu tin neaparat la parerea ta
topicu este indreptat direct spre posesorii de masini de grupa e
tocmai de aceea a iesit altceva decat ce sa sperat in acest topic ca au venit prea multe pareri si prea putine provocari de la alti propietari de masini de grupa e
daca tot continua asa in alte directii propun sa fie inchis topicu

RoSonic 15-01-06 18:51

V-as ruga de-aici in colo sa va limitati la a raspunde la provocare... sa lasati mai usor atacurile si sa va pastrati fortele pentru curse unde se vor trage concluziile la toate intrebarile...

SEBASTIAN 15-01-06 23:17

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"Lucian\"

poti sa te opresti ca nu ma convingi imi zici iar de avioane
eu am provocat la grupa iar subaru sti nu e la grupa mea iar cel a lui andrei nici atat nu e de mine
ai grije ca vb mai mult inspre mine direct este un topic despre masini iar tu cu topicu tau iar agiti lucrurile toata lumea sa calmat numai tu nu
te corectez nu am spus fenomenala calibra bate si provoaca restu gunoaielor am facut o provocare la grupa ca asa imi permite certificatu
tu umflii lucrurile nu eu cu fenomenal si altele
care masina ta din toate ca nu o vad
si din cele de sus nici una nu e la grupa esti off-topic deja
te deranjeaza cat scot eu vad pai r5 ala de care zici se poate bate cu corsa de la regal tot pe eds-motorsport gasesti ceva si poti sa vezi ca e sub 9 sec pe 400m nu 11sec
asa ca incearca sa fii mai prietenos daca nu rezisti nu mai scrie nu tin neaparat la parerea ta
topicu este indreptat direct spre posesorii de masini de grupa e
tocmai de aceea a iesit altceva decat ce sa sperat in acest topic ca au venit prea multe pareri si prea putine provocari de la alti propietari de masini de grupa e
daca tot continua asa in alte directii propun sa fie inchis topicu

Filme politiste de adormit copii surzi englezi. :wink:
Cam cat face Calibra ta pe 400m?

calibra_zum 15-01-06 23:29

Re:

Cam cat face Calibra ta pe 400m?[/quote]

pe prima pagina am specificat 13,1 cam asa
+si - niciodata nu e la fel

SEBASTIAN 16-01-06 06:51

Re:

Quote:

+si - niciodata nu e la fel[/quote]

Uite eu cu Cielo in zilele bune scoteam timpi diferiti de miimi, zecimile si sutimile fiind lafel.
Cei mai buni erau pe la 13,3, deci sa sti ca nu ai scos suficient din calibra mai trebuie stors, iar constanta depinde de sofer, la tine cred ca e problema, nu pleci lafel si nu schimbi in acelasi loc.
Oricum 13 e un f bun inceput cred ca e mai bine ca un STI de serie.

calibra_zum 16-01-06 09:23

Re:

Quote:

Quote:

Uite eu cu Cielo in zilele bune scoteam timpi diferiti de miimi, zecimile si sutimile fiind lafel.
Cei mai buni erau pe la 13,3, deci sa sti ca nu ai scos suficient din calibra mai trebuie stors, iar constanta depinde de sofer, la tine cred ca e problema, nu pleci lafel si nu schimbi in acelasi loc.
Oricum 13 e un f bun inceput cred ca e mai bine ca un STI de serie.[/quote]

singura varianta ramane sa o scad in greutate ca putere nu e cazu sa ii pun, pentru ca peste caii care ii are presupune sa se umble in motor si in craiova cel putin mecanicu nu exista
o varianta simpla e nos dar iar intervine motoru care nu e pregatit pentru el

UGA 16-01-06 11:30

haide ZUM-ule....stiu ca ai programare in Buc sa pui ceva cu gaz pe masina...si nu cred ca e de la \"CRIMBO\" e adevarat cam 1.2 constant si 1.5 overr bost e maxim recomandat pentru c20let.....dar sunt sigur ca poti gasi si pe cineva in Craiova...sa monteze ceva pistonane,biele..un soft..ca se impune si multe alta chesti...necesare unei masini de liniute...
asa ca ai grija cu nitrous express....e mare pacat sa patesca ceva

SEBASTIAN 16-01-06 14:48

Re:

Quote:

Quote:

Quote:

Oricum 13 e un f bun inceput cred ca e mai bine ca un STI de serie.

singura varianta ramane sa o scad in greutate ca putere nu e cazu sa ii pun, pentru ca peste caii care ii are presupune sa se umble in motor si in craiova cel putin mecanicu nu exista
o varianta simpla e nos dar iar intervine motoru care nu e pregatit pentru el[/quote]

Iti recomand un set motor montat in Germania.

dj16xxs 28-01-06 00:43

1 Attachment(s)
nu am avut rabdarea necesara sa citesc chiar tot topicul dar.....pe zum....il provoc la o liniutza peste o luna(max)...cu o masina pe care o stie foarte bine sebastian si as vrea sa aprecieze el cine crede ca va castiga intre escort si calibra....amandoua integrale!
acum aceasta masina are motorul desfacut si se lucreaza intens la ea!

p.s.in aceasa imagine se poate observa si micutzu si sebi si seiu' si tano si wsmu si osiac....etc.....impreuna la craiova pe 28.08.04!

astept un raspuns din partea lui sebi.....si nu numai!

dj16xxs 28-01-06 12:09

imi cer scuze,dar nu stiu de ce nu mi s-a incarcat aseara poza!

Calimero2003 28-01-06 12:10

99.9% - cred ca accepta.
100% - cred ca v-a castiga

dj16xxs 28-01-06 12:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Calimero2003\"
99.9% - cred ca accepta.
100% - cred ca v-a castiga

cine?calibra sau escort?

bogdan 28-01-06 14:27

clar escortul ,nici nu stiu de ce se mai pune intrebarea intre cele 2 masini este o diferenta foarte mare

All times are GMT +2. The time now is 18:59.

- Copyright 2026 4Tuning