Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Faruri, Stopuri, Lumini, Leduri (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri.html)
-   -   Leduri, folie si fibra de la Garajul lui MaTzA (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri/115213-leduri-folie-fibra-garajul-matza.html)

MaTzA 02-11-09 23:27

re: Leduri, folie si fibra de la Garajul lui MaTzA

7 Attachment(s)
Sambata dupa ce am plecat de la "intalnirea" cu albea :) am avut intalnire cu o japoneza. mazda 3
scuzati calitatea, sunt cu telefonul. oricum, iluminare interioara si la clante :oops:

MaTzA 03-11-09 19:48

5 Attachment(s)
ha ha ha ... am furat niste poze :D fiat albea lucrat sambata

SV25MBN 03-11-09 19:53

Cat au costat acele leduri ambientale de la picioare? Se pot aprinde/stinge cand vrei sau au legatura cu luminile de pozitie?
Cat ar costa leduri pt plafoniera/numar pt Aveo 4D? Te stresez, scuze :)

MaTzA 03-11-09 22:51

ledurile de la picioare au costat 120 lei, sunt in legatura cu plafoniera, dar se pot face si pe comanda separata. La plafoniera si numar pretul ti-l por spune in functie de ce loc exista in plafoniera si cat de multa lumina vrei. Ca sa-ti dau un pret estimativ ; 80 lei. Dar dupa cum am spus, depinde.

cornelmen 04-11-09 08:18

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 2777975)
ledurile de la picioare au costat 120 lei, sunt in legatura cu plafoniera, dar se pot face si pe comanda separata. La plafoniera si numar pretul ti-l por spune in functie de ce loc exista in plafoniera si cat de multa lumina vrei. Ca sa-ti dau un pret estimativ ; 80 lei. Dar dupa cum am spus, depinde.

Bravo MaTzA , toti prietenii mei au fost incantati de lucrare , sa stii ca ai 10 cu felicitari . si.....se pregateste ceva ;)

MaTzA 06-11-09 20:14

2 Attachment(s)
Ma bucur sa aud asta ;) Sa vedem cum este vremea, nu te uit cu eleronul ala :).
Si acum... romanian job... sa vedem ce iese :)

SV25MBN 06-11-09 21:08

Ce-i cu farurile ? Folie ai cumparat? :P

MaTzA 08-11-09 16:45

o sa pun poze cu farurile, dar la sfarsit :) Folie nu am luat inca. :|

cornelmen 10-11-09 17:07

1 Attachment(s)
Matza sa mai pui poze , sa ne mai incanti si pe noi cu adevaratele lucrari pe care le faci :) Stima

MaTzA 13-11-09 23:52

3 Attachment(s)
ce ziceai??? ca ti-ai luat TT :D

MaTzA 15-11-09 02:42

10 Attachment(s)
mazda 3... ochi de inger, si un fiesta , care o sa-i sara funduletul , de acum inainte :d

MaTzA 18-11-09 21:32

cine are masina stock...hai sus... hai sus!!!

SV25MBN 18-11-09 21:38

Folie ? :P Ai adus ?

MaTzA 22-11-09 21:46

nu inca :|

kos_YRC 23-11-09 18:26

as dori si e un pret pentru:
-angel chevrolet lacetti sedan
-schimbare lumina bord aceasi masina...fara ace

^^Splash^^ 26-11-09 15:26

salut.
Schimbat lumina bord + ace schimbate ( de cielo,am eu ) la un espero te bagi ?un pret daca se poate te rog

MaTzA 27-11-09 15:27

sa o luam in ordine:
1. Luni am FOLIE
2. Angel-urile costa 50 lei perechea si 30 lei montaj, schimbat lumina, depinde ce se afla in ceasuri. un pret aproximativ 150 pt ceasuri.
3. Se poate, e putin ciudatel , ce e acolo..dar se rezolva, am mai facut :) pret 180 lei.

Pentru stabilirea detaliilor , va rog sa luam legatura telefonic , la numarul 0731 330 266. P.S. trebuie sa-mi precizati si culorile care le doriti :)

MaTzA 01-12-09 17:24

cine doreste schimbare...hai sus...hai sus...

MaTzA 01-12-09 19:21

3 Attachment(s)
proaspata

cornelmen 01-12-09 20:37

Sal Matza ....te-am mai sunat , dar cred ca ai avut treba , nu vreau sa te retin ;) Sper sa nu ma uiti cu eleronul si mai am o rugaminte , daca se poate sa pun si eu niste angel eyes pe albea mea :D Bafta multa , si....astept un raspuns ....si inca ceva , sa rezolvam si treaba aia ....o stii tu . Bafta inca o data

superalfi 01-12-09 21:11

salut

zi-mi te rog pentru o Honda S2000 ma intereseaza lumina cu leduri ambientala la interior (de facut de la zero) si de schimbat luminarea de la butoane de la interior si eventual bord daca poti face (are bord electronic numai cu leduri - acum sunt toate portocalii) - vreau sa fac o combinatie

merci

MaTzA 01-12-09 21:40

salut.
Stiu ca m-ai sunat...dar atunci eram plecat din buc. Nu te uit cu eleronul, dar nu am gasit pana acum o zi comuna cu prietenul meu. pentru angel eyes...e mai complicata treaba. Trebuie sa gasim inele, pe neon, pentru ca nu ies bine pe leduri atat de mari. Timp sa avem ...

Superalfi. Pot sa fac ceea ce doresti tu. Cand te hotaresti da-mi un telefon ( 0731 330 266 ) si stabilim o intalnire.

cornelmen 01-12-09 21:44

Matza ..inele pe neon am gasit , la cineva in Bacau , am sa-ti dau si adresa lui pe messenger , dar ...e vorba de montaj ....daca se poate sau nu ;) Sa traiesti ;)

superalfi 02-12-09 08:50

Quote:

Originally Posted by MaTzA (Post 2853558)
salut.

Superalfi. Pot sa fac ceea ce doresti tu. Cand te hotaresti da-mi un telefon ( 0731 330 266 ) si stabilim o intalnire.

merci mult! am notat si o sa revin eu cu un telefon ca sa stam de vorba! :D

SV25MBN 02-12-09 18:24

Cand pot sa vin si eu cu masina pe la tine sa discutam, sa vedem ce se poate face, si pe unde? Eu lucrez pana la 6 seara.. si cam lucrez si in weekend :)

MaTzA 02-12-09 19:10

Si eu tot pana la 6 lucrez... da-mi un telefon , si stabilim unde ne intalnim. ;)

cornelmen 02-12-09 22:52

Sal Matza ....am o rugaminte , fa-mi te si mie rost de unu , doua stickere cu 4TUNING. Please:D Sa nu ma uiti ;) Bafta multa

SV25MBN 02-12-09 22:54

Daca faci rost de din astea noi vreau si eu. Platesc ! pls pls:D

sandrin 02-12-09 23:25

salut felicitari pentru munca depusa, m-ar interesa si pe mine la un seat cordoba 6l 2008 o iluminare la ceasurile de bord pe fond alb si pe ici pe colo sa mai ramana cate un rosu(limbile, martori etc). Exemplu : https://img218.imageshack.us/img218/9566/dsc00783bi1.jpg
Cam cate leduri ar intra daca ai mai facut la ibiza/cordoba si un pret te rog. Multumesc

MaTzA 03-12-09 01:30

pot sa va fac cate doriti... sa vad cat este pretul unuia.

Sandrin, nu am mai facut la Seat. Da nu poate sa fie diferit fata de celelalte. Daca doresti, vorbim , stabilim cum facem , vad ca esti din CT. Rezolvam intr-un fel ;)

P.S. Cornelmen. Daca ai gasin angel eyes... cumpara-le ca le montam ;)

MaTzA 07-12-09 21:57

12 Attachment(s)
Ceva proaspat...fiat stilo
si un audi...deocamdata doar emblema... urmeaza poze cu restul. In viitorul apropiat, un stop cu leduri pt cbr

SV25MBN 07-12-09 22:07

As vrea si eu la Aveo lumini ambientale cum ai facut la albea aia, sa fie puse in legatura cu plafoniera sa se vada cand deschid portierele, ce zici, facem ?

MaTzA 08-12-09 10:58

Sigur ca facem. Trebuie sa stiu , ce culoare doresti. Si sa stabilim o data in care sa le facem.

Vj_AlecS 08-12-09 20:40

sa.. buna treaba recomand... de incredere si lucreaza f bine.. te astept si cu beculetele alea.. multa bafta.

SV25MBN 08-12-09 22:08

Pai nu stiu, in principiu as vrea un alb sau albastru ceva, dar daca s-ar putea proba mai multe culori exista si posibilitatea sa ma razgandesti. Cat m-ar costa macar aproximativ lumina la picioare in fata si in spate ? La ceasuri de bord la aveo si consola centrala te-ai bagat vreodata? Aveo sedan nu kalos. Si daca facem si iluminarea la picioare poate facem si lumina de la plafoniera in aceeasi lumina, nu ar arata bine?

Ar fi bine daca ai avea un id de mess ca sa putem vorbi mai multe, ca de ex la telefon in timpul lucrului nu pot vorbi dar pe mess as putea .

MaTzA 12-12-09 14:36

18 Attachment(s)
Scuze pt raspunsul intarziat. Am fost putin ocupat. Cu vj_alecs, ti-am dat pm.
MBN , am si albastre si albe. Incepand cu miercuri, ne intalnim cand vrei tu. Id. de mess , matza_mihai dar eu nu prea stau pe mess in timpul serviciului.

Ce lucrari am mai facut. Audi A4, Renault Megane, si am mai lucrat putin la stop. Si acum poze...
Am introdus si o poza cu "masa de lucru"

P.S. stie cineva unde pot face sticla clara pt stop? In bucuresti de preferat. Multumesc.

CorteZ_PKP 12-12-09 14:46

fff tare stopu frate matza;))facut pe cablaj de teste.nu te tenteaza ideea sa bagi plexi la geamu d stop?

MaTzA 12-12-09 18:52

Tu ai citit ce am scris? :P

MaTzA 15-12-09 17:18

up up!!! ceasuri?

Mario_rw 21-12-09 01:04

Salut!

Am o Mazda Xedos 6 si vreau sa iluminez tot bordul cu leduri(ceasuri, consola centrala) + butoanele de la geamurile electrice.

Se poate face? un pret aproximativ?

All times are GMT +2. The time now is 09:52.

- Copyright 2026 4Tuning