![]() |
Re: break-ul lowrider
E30_Power, ai 3 conturi, ai rămas doar cu ăsta, restul detaliilor sunt convins că le-ai aflat deja în privat.
Deasemeni vă rog să încetaţi cu chat-ul pe topic, nu are rost să umblăm cu penalizări, presupun că aveţi atâta maturitate încât să înţelegeţi că aici maşina e vedeta şi nu voi. Deasemeni vă rog să încetaţi să creaţi clone pentru a înjura maşina, aveţi şi voi atât sânge în... încât să scrieţi cu contul real ceea ce aveţi de spus, altfel vă banez şi contul de bază şi clonele. Prea mult circ pentru mai nimic. Spor la postat la subiect tuturor. |
wow...ce super! folie pe parbriz...cum de nu s-a mai gandit nimeni la treaba asta????
|
bai prietene sa o stapanesti sanatos!frumos aerografu dar fii si tu umpic mai atent la detalii! dar cum toti lucram permanent la ele....e bine si asa deocamdata! mult succes in continuare!
|
frumoase ceasurile ...dar.....dc nu mai aranjezi putin spatele?? macar bara..daca ai pune-o..parerea mea ca ar arata mai bn...acum depinde cum iti place tie;) bafta la modificat
|
multumesc tuturor pt apreciere! o sa m-ai postez si eu din cand in cand cand o sa am ceva de pus!
|
iesi din anonimat a....lasa grasule ca e bine si asa...;)
|
3 Attachment(s)
cateva poze cu folierea completa! o sa mai se lucreze la ea! sper ca maine sa pot lucra putin la ea
|
se vede cam aiurea cutele alea pe luneta...de ce nu ai dat stickeru ala jos inante sa pui folia.?
|
Marfa rau! Felicitari si bafta in continuare cu ce ti-ai propus. Pana acum ai obtinut un design foarte reusit
|
este provizorie folia sonny o foliere completa va urma dar dupa ce va fi gata masina este provizorie ca sa pot sa ma obisnuiesc cu ea! multumesc cannavaro pt apreciere
|
Quote:
|
indreapta naibii si bratu ala la stergator, ai grija la detalii...;)
|
inca nu am avut prob cu ei si sper sa nu am probleme alexe
|
si acum sfaturi mai incearca o data sa pui folia pe luneta si fa-i si tu suport la toba ..rade lumea de noi |
3 Attachment(s)
vreau sa incerc ceva: rog si eu pe cine stie cu adevarat ceva despre modificat sa vina cu cateva sugestii pt o evazare si daca ar merge sa trag aripa cam 3 4 cmt!
va rog sa ma ajutati cu sugestii. asta aviz celor care stiu cate ceva restul sa se abtina! |
la cat ai tu acolo pasajele de golf cred ca or sa iti atinga daca nu sunt puse cat mai sus app de dunga masini
|
3 Attachment(s)
wrc...vcd...te pori inspira de aici, merg si pasaje de golf 2;)
|
e complicat cu pasaje dar ms oricum de sugestie sonny mi-a dat un tovaras o idee sa vedem cum o pun aplicare! app aca nu ma inselt la aia alba vcd nu sunt pasaje ci evazari sau ma insel?
|
daca ai nevoie de 1cm-2cm poti incerca asa ceva..daca ai nevoie de mai mult...
https://www.youtube.com/watch?v=DDTK9IjKIYU |
grasule fuga la magazin si ia ciocan...si o bara...si gata te-ai scos...;)
|
2 Attachment(s)
multumesc tuturor pt sugestii si pe spate vor urma tot 205 dar pe jante canada superbalon dar nu dublate! dar am gasit solutia ideala! uitati pozele!
|
Adică pe astea dublate le pui pe faţa şi pe spate pui dinalea de 5,5??....sincer dă cam aiurea dacă faci chestia asta
|
mie imi palce anyway chiar daca sunt 5,5j pe 205 nu o sa se vada prea marediferenta ca aceeasi dimensiuni la gume va avea! oricum da super
|
1 Attachment(s)
cum zice si robert!dar aiurea e prea putin spus.....
uite aici o solutie foarte frumoasa!:D |
atuncea uite cum facem cautati-mi voi inca 2 jante dinastea dublate canada la bani buni! si le cumpar in timp :d dar pana atuncea asa ramane!
|
e problema ta nu trebuie nimeni sa iti caute tie jante!
|
eu nu ti-am zis cu rautate mai pva-ule ci daca tu cunoscand atatia ma ajutati si pe mine! dar ma rog tu intelegi ce vrei :D scz pt exprimare dar eu nu am decat 2 si daca cunosti si auzi pe cineva cu 2 dublate canada la bani buni da-mi un pm si vb!
|
pai exprima-te adecvat ca intelege lumea altceva!
|
nu merge dublate pe fata si spate simple,sar vede ca dreacu.
mai bine pui dublate pe spate si simple fata cu anvelope 185 pe fata,ca,cu 205 iti rupi masina si nu o sa mai traga deloc.;) |
4 Attachment(s)
dog ma poti ajuta sa imi mai gasesc inca 2 jante dublate canada? te rog sa ma ajuti si tot cei de pe forum sa ma ajute sa gasesc jante! inca 4 poze! cu jantele
|
sa iti faci abonament la pivotii rulmentii bielete directie ....a si consumul iti va creste plus ca vei trage de volan ca de dracu ...incearca un 185.60....pt fatza
|
de vgolan nu trag foarte greu ca doar am 100 de kg si 180cmt :)):)) partea a 2 a mai vedem poate o fi ca tine poate nu dar sper sa nu fie ca cam greu cu abonamentele astea la piese :))
|
man...daca aud ceva legat de jante duble te caut.;) ...da...pune-le pe spate momentan:) ..
|
ti-a explicat pe mess cum va fi nu le pun pe spate! va venii si randul spatelui:D
|
totusi dale o mana de vopseaaa ...
|
Arata "periculos" cu jantele astea Cosmine..mie mereu mi-au placut jantele care ies inafara8)
Ti-am dat eu un pont, ca sa ai 4 buc. lafel;)..ca au dreptate baietii,cu 2 exteriorizate si alte doua inguste nu va arata bine;) Hai spor la negocieri cu cine ti-am spus eu:-) |
asa o sa fac dar daca apar intre timp 2 canade la bani buni le iau daca nu fac ce mi-ai zis tu!! iti multumesc pt sfat bogdane si pt pont!
|
super tare cosmine o tii bine;)) dar incearca sa le dai o culoare si in legatura cu jentile am si eu o idee baga pe fata mai inguste si pe spate pune un 205, exact cum a spus si NUT;) Numai bine! Ajung si eu acum acasa!
|
totusi cred ca pe janta asta ar da ff bine un 175.50
|
cornel locco alea sunt jante dublate nus canade superbalon! nu incape!! am avut eu 175/50/13
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:21. |
- Copyright 2026 4Tuning