![]() |
Re: E30 - 2.0 12v
posibil..........sudam grupul si hop o masina de tavaleala.....:)))
mai protejam getaxul.....:) |
bai jaka....sunt 2 chestii
1. nu o sa ai siguranta cand o caonduci 2. vrea unu de la noi din inferno buc sa isi bage ursu pe RO si are nevoie de acte...si ma gandeam sa vb sa inscrie si el ursu.... dar vedem.... |
Salut bossule!Am intrat si am inceput sa citesc despre ursache al tau.Ceea ce doresti consider ca e frumos.Ursuletzu vorbeste in functie de ce are sub capota nu in functie de exterior si al tau arata chit ca arata nu prea bine.Bafta cu proiectu si sa dea Domnu sa te ajute sa-ti faci un ursache frumos poate cu un motor de 2.5 sau cine stie.........///M Power!Vorbea mea?..............se stie...................SA MEARGA BMW'u.........respect si bafta in ce-ti propui sa faci cu el!Sa ne tii la curent cu noutatile
|
mari noutati nu vor fii si nici nu or sa mai fie....incerc sa scap de ea...
nu e vorba de motor aici...e vorba sa o fac sa arate si sa mearga bine....atat vreau...si 1.8 putea sa aibe...nu asta conta......cum pt multi "prima iubire" a fost o dacie la care trageau de dim pana seara sa fie tipla...la mine vrea sa fie un E30 ..... cat despre masina de tavalit...mai e pana la aia.....depinde si pe ce ma axez eu.....drag/drift/expo.....si la drag caut sa iau cv 4x4....dar ma costa vreo 2000 + inca 1200 inscrierea cica.... |
eu cred ca sunt singurul nebun care te felicit ca o dai si la fel de mult imi doresc sa-ti iei tot un urs dar putin mai ingrijit , chiar daca cu un motor putin mai mic , ala nu e problema , se schimba , important e sa ai o baza buna pe care sa construiesti . hai te pupa fratili tau de la cta si sa fie forzaaa cu noua jucarie::D
|
faza naspa stii care e nu?.....viitoarea masina de drag, s-ar putea sa nu fie BMW...dar tot Deutchland o sa fie :D:D:D
|
am incredere in tine :) , oi fi eu fan incurabil bmw , dar stiu sa apreciez si alte bombe:) . plus ca fac pariu cu tine ca odata , candva te vei intoarce la "batranul urs" :))
|
peste 20 de ani o sa imi duc copii la scoala intr-un batran 316 i....si seara o sa ma plimb cu un 2.3 sau 2.5 :lol::lol::lol::lol:
P.S daca vrei sa aflii cam ce vreau sa imi iau...vb pe mess |
asa te vreau daffy ...capul sus si mergem inainte ... uitate la mn kt trag cu asta ... azi o fac maine cade iar si tot asa ... dar plm e tabla mea ... e singura care nu te lasa deloc chiar daca nu merge sta langa tine ;) bafta broh
|
dufyy , nimic nou si pentru fanii tai ?
|
DE VANZARE!!!!
0767 713 139 sau 0724 543 001 daffy prebleme masinii le zic la telefon, cumparatorului....nu dati telefoane aiurea |
Un pret estimativ?
Nu de alta, dar ca sa nu sun aiurea... |
600e ne-negociabil!!!!!!!!!!!
Rog un moderator sa mute topicul la Vanzari!!!!!!! multumesc! |
Masina s-a dat!
se poate inchide! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning