![]() |
Re: Sa ne cunoastem mai bine
Quote:
|
nu, nici o tampenie ;)
|
nume:silviu
oras:timisoara pasiuni:masinile si desenu masina: logan |
telefon:0722485796
id mess: m.silviu |
1 Attachment(s)
in primu rand salutari la toata lumea..io is mai nou pe aici... :)
Nume: Ovidiu Stoica Nick: Ovae Data nasterii: 29.03.1987 Pasiuni: masinile...femei...muzica, ca toata lumea de pe aici Permis: B din 05.05 Masina: Logan Laureate 1.4 Ocupatie: Student la ISE - Vest ID mess: ovi_sof, pt mail adaugati @yahoo.com ;) evident...din Timişoara inca ceva....in caz ca ne meet in trafic...TM 87 SOF numa bine tuturor ::lol: |
Wellcome Gajiu`....
|
custom painter
21 Attachment(s)
Custom paiter pictez cu aerograful masini motociclete casti orice
va prezint cateva lucrari de ale mele |
Salut sunt custom painter si lucrez (pictez cu aerograful) in Timisoara
|
mersi de primire mattr|x`u :D
|
1 Attachment(s)
Ceau.Intru si eu de eva vreme pe acest forum si am zis ca e bine sa ma prezint si eu putin :
*Nume:Adi.Schumi_tm *Locatie:Sagului *Pasiuni:masinile in primul rand *Posesor carnet de sofer categoria B din 20.10.2004 *Ocupatie:student la Constructii civile_Politehnica *Masina pe care o conduc:Dacia 1310 TM24ADY *ID mess :[email protected] |
Ciau all sunt nou pe aicea obeserv ca e ceva lume din timisoara :D tragem un chef ceva? :)) care vreti prv me :D
*Nume:Dani *Porecla:InFocuri *Locatie:Mehala *Pasiuni:masinile muzica *Ocupatie:Elev :D *Masina Seat Cordoba 2002 1.4MPI 16V *ID mess :[email protected] Respect all! |
frate :) nigga zi acilea :) cand si unde :) ii chefu ala ?
|
ce party sa fie? party in 2? hahahahahahahahah
|
e ok, el e mai special.
|
Quote:
:ihearu: :dance: :peace: |
cand e vorba de chef toatalumea posteaza :)))))
|
Quote:
Deci??!?!?! Ce cine cand unde cum? ;-) |
Un rave cu mshinile undeva ar fii k`lumea...
|
Quote:
sa aduci ceva de mancare, alcoale am io ;) |
Quote:
|
Ovidiu ID: ovidiudinutm
mail: [email protected] masina: Avensis 1.8 vvt-i ma gasiti si pe : http://www.clubtoyota.ro/forum/index.php |
eu:alex
mi car:bmw 320 ci 2000 24 v..150 ccp putin nu ?dar mai vedem la vara !!!!hihihih nascut in timisoara ani:24 pasiuni:bmw bmw bmw bmw bmw bmw bmw adr mess:tm_46_ale astept pareri si critici |
hello
am zis sa ma prezint si eu asa pt inceput... :) Nume: SuZy - '84 Masina: audi tt 2.0tfsi Mail: [email protected] Ocupatie: student |
Baiat sau fata ?!
|
Esti la mine la faculta.Super masina!sa ai parte de ea!;)
|
Quote:
|
Nume: Alex
Data nasterii: 1990 Pasiuni: bineinteles , masinile , muzica E-mail: [email protected] Masina: 2 bete infipte-n *** :D |
Wellcome alex...:) cat timp curge bega suntem si noi aici :D
ii bun ca ai inceput cu pasiunea de la o varsta frageda...ca sa zic asa... oricum...bun venit |
Pasionea pt masini o am inca de pe la varsta de 13 ani cred :D. Si forumu asta cred ca il urmaresc de cand o aparut numa ca mi-a fost lene sa ma inreg :oops:
|
Hop si eu:
nume : Stefan anu' nasterii : 1985 masina: Punto 2/3 usi TM-19 STP ocupatie : pe langa student, mai tai si numeroase feluri de frunze si ierburi la catzelusi! creca cam atat.... |
welcome.spor la taiat frunze :D...
|
salut, sa ma prezint si eu:
nume:cristi ocupatie:mai dau si pe la scoala hobby:desenez ce pot dar in special masini masini: n-am da nu mai dureaza mult pana o sa am si cam atat mai multe nu-mi amintesc:D |
hop si eu p aici cu toate c sau luat toti d mine cand am zis logan 1.4 120 cai si vaz c o zis careva 16 110 care ar fi diferenta nu stiu in fine trecem peste
laurentiu 1987 masini si femeile de pe langa masini Logan 1.4 mai multi caluti decat au visat uni la masinile lor :lol: |
Wellcome buddyes.. :D
|
salut sunt un pic nou pe aici dar sunt vechi prin oras
Nume...Alin Ocupatie ....de toate Masini la activ....Bmw 525 motor M 240cp 92 ,Ford cabrio 94' 1.6 16v,iar acum m-am oprit la un Rover cu motor de 2000diesel cu 130 cai din 2001 Pasiuni...masinile si banii |
salut si yo am avut probleme pe aici pe forumi :P dar au trecut
Passat din 84' 2.0 dubl. carb. el. - ala cu usile asa ma stie unii :)) nebun dupa masini cu multe Update-uri fete simpatice si bineinteles pasionate de aceleasi lucruri :P (masina iar prin garaj oare de ce? :))) |
salut
NUME:Anicai Alin-Adrian DATA NASTERI:12.07.1987 VARSTA: evident 19 ani PAIUNI: masinile, cursele cu masini si normal multe femei Masini: dacia lu tatamiu si pe viitor sper la un golf3 VR6 ADRESA MAIL: [email protected] cam atat alte chestii de adugat pe viitor cand se mai intampla cate ceva |
Primiti straini ? :?:
|
Quote:
|
Nume : Rebeca
Ocupatie : eleva si coregrafa in trupa mea de dansuri :-" Hobby : masini , muzica hip-hop , dansurile , calatoriile , petrecerile ... etc Masina : Fiat Seicento ( 2002) :twisted: nice to meet you guys ! :) |
| All times are GMT +2. The time now is 05:43. |
- Copyright 2026 4Tuning