![]() |
Re: KIA pr0XYD
te astept cu lista aia.
|
cel mai frumos model de la kia, sa o porti sanator si hai sa o vedem jos:x
|
Quote:
AMR-4zile and counting. Oricum am norocul sa ajunga in perioada sarbatorilor pascale asa ca nu o sa le vad pe masina saptamana asta. |
Quote:
|
Quote:
|
Mama ce iepuras darnic a trecut pe la mine,a venit cu un damas si mi-a lasat 2 cutii mult asteptate....DA mi-au ajuns arcurile si un mic kit de led-uri undercar .
Pe saptamana viitoare cred ca o sa incerc sa le urc pe masina. Intre timp am facut o vizita pe la service si am schimbat o bieleta care ma tot trancanea la cap,si m-am apucat de admisia de aer din inox(strict aductiunea de aer de la filtru si pana la motor). O sa revin azi si cu poze cu noile achizitii. Numai bine la toata lumea. |
mda! am vazut-o. bine ai venit in clubul meu. mergem taras amandoi.:lol::lol:
|
Arată într-un mare fel, fără discuţii acum, stă bine şi se mai aşează şi de-acum înainte, până stă ea cum trebuie
|
8 Attachment(s)
Pai ce sa zic,a trecut pachetului de tigari....nu intra sub bara fata....deci e OK.Inca mai am putin sa ma obisnuiesc cu masina,raspunde altfel la directie,trebuie sa am mare grija la borduri(fac parcarile la juma de metru) si mai ales trebuie sa feresc coamele din asfalt, care se fac vara de le temperaturi mari.
Oricum masina era rigida si inainte asa ca trecera nu a fost foarte diferita. Sageata-oricum stii ca la mersul in coloana tu nu te suporti in spate asa ca o sa te las pe tine sa iei toate gaurile si damburile:lol: Aleks -Multam de aprecieri. |
Uite-o ce frumos stă pe burtă :)
|
Bravo Andi!!! Cat de tare poa sa arate :X :X :X Bravo omu, chiar 10+!!! Sa ai grija de ea la gropi si nebunii de acum ca e pacat!
Astept si niste poze cu streetglowurile :) CE URMEAZA? |
Tin sa te felicit din nou Andi...Din nou ai facut o alegerea si o treaba buna...
Tare frumoasa o sa iasa masina asta(deja e).. Spor la treaba in continuare... |
Te astept zilele astea sefu sa tragem ceva frumos :D
macar atata dupa cat am suferit alaturi de tine...cu maiestrii. |
Multumesc,multumesc,multumesc.
Pai ce zic,deja mi-am luat raspunderea in mana asa ca trebuie sa mergem(incet) pana la capat.(caut statie ITP care in care sa poata sa-mi intre masina,adaugat la trusa de interventie roti,una bucata dulap de lemn.....si tot asa). Led-urile le-am montat doar ca nu stiu unde sa pun cutia de comanda ca sa fie estetica,practica si mai ales sa-mi ajunga si cablurile de la toate tuburile,momentan nu am legate decat cele laterale.(am facut ceva poze dar prefer sa pun cateva cu lucrarea gata). Ce urmeaza????Pai momentan nu prea am timp sa imi pun in aplicare tot ce vreau oricum o sa urmeze ceva foarte frumos la partea din fata a masinii,si tind si sper sa cred ca va fi ceva exclusivist pentru Pro_cee'd. Numai bine. |
2 Attachment(s)
Un update
Poze cu lucrarea la admisie,mai trebuie polisata sa luceasca si mai tare. |
deci pur si simplu am inebunit!!!sp te rog mult cine ti-a facut incinta sau spune si me mai multe detalii te rog mult.caut de foarte mult timp sa imi fac imcinta dar nu gasesc pe nimeni
uite id me:roberto_it_ro.....da-mi add plzzz:D.BAFTA.... AAAAA SI FOARTE FRUMOASA MASINUTA:) |
Vii la "Repsol uneste cluburile" sa ma holbez mai mult la portbagajul tau? Ca la 4Tuning nu prea am avut posibilitatea :)
|
Quote:
|
Da, face parte din lista de participanti dar nu stiam daca o sa participe toti. De ex. cand o sa fie si masina ta gata, o sa fie un membru in plus la standurile PLM :D
|
Quote:
|
Salut
Gata cu lucrul la masina,cel putin pentru moment.In curand o sa revin si cu niste poze.(vreau sa fie o surpriza pentru eventul de sambata asta) @robert_bobik-incinta e facut de mine si e fin fibra de sticla. O mai discutam @SV25MBN-vai fi prezent la evenimantul "repsol uneste cluburile" si cum spunea si morph,am niste lucruri noi care le-am facut si pe care le voi arata atunci. |
Quote:
|
Quote:
calca apa!!!:lol: |
El si cu sageata si cu aleks, sunt sigur ca n-o sa lipseasca vreunul din ei. Sau faceai misto, morph? :D
|
andi am vazut in articol ca ai pus lupa la faruri....vreau sa stiu si eu cum ai facut , am gasit undeva pe langa Buzau un A4 facut praf cu lupe si vreau sa le cumpar , numai ca nu stiu cum sa le montez.
|
te-am vazut azi pe la racova la dezmembrari ..eram cu un prieten cu un fiat ..frumos arata ceedu :P
|
eu nu te-am vazut live pana acum.... dar din poze arata belea rau! felicitari pt tot ce ai facut la masina asta, merita fiecare surub! spor la treaba in continuare!
|
Ehe Domnu Andy,cam faceti ravagii in Bacau,frumos exemplar team auzit live in Bacau,frumos Cee`d
|
Salutare tuturor.
Nu am mai vizitat de ceva vreme topicul. Multumesc pentru aprecieri. @Bercea-B-scuze ca-ti raspund cu intarziere.Legat de lupe,in primul rand trebuie vazut sa-ti incapa in far ca lungime,modificarile pe care tre sa le faci in far depind de lupa(dimensiuni si tipul de prindere,daca sunt sau nu lupe pentru xenon,daca au sa nu Bi-xenon ) apoi vine partea cu reglaju (ca va trebui sa mai si vezi pe unde mergi) care la mine a fost destul de dificila,iar eu am ales aceasta cale pentru ca la acea vreme nu aparuse nici o alta alternativa.Imi pare rau ca nu am facut poze in timpul lucrarilor ca deschideam un topic DIY,asa imi este greu sa explic.Acum am vazut ca au scos cei de la DECTANE un model de faruri,iar parerea mea e ca nu are rost sa te chinui. Nu am lucrat mai nimic la masina,doar adaugat niste mici chestii. Pe saptamana viitoare o sa urc niste poze. Bafta si numai bine. |
da am vazut si eu ce au scos cei de la DECTANE , numai ca eu deja am luat faruri de la un audi cu lupa..sper sa le vand sa cumpar de la DECTANE pe negru si sa le pun pe masina.
mai pune niste poze sa o mai vedem si noi |
Andy...Nimic nou?
|
10 Attachment(s)
Servus
Nu am mai scris pe topicul acesta de ceva vreme. Daca tot s-a mai dus un an , ma simt oarecum obligat sa fac un update cu cele intamplate de la ultima interventie pe acest topic. In mare masina la capitolul exterior nu a primit nici o schimbare(in bine) .Cum a dat prima zapada cum si primele semne pe bara fata. Astfel, la 6:30 cand ma intorceam de la servici eram literalmente primul plug care dezapezea traseul care il fac spre casa, ca sa nu mai zic de procesul de schimbare roti vara-iarna care a facut victima pragul stanga,dar ce sa-i faci . Astept cu vadit interes sa se incalzeasca sa ma pot apuca de lucru la exterior.In plan intra reparatiile de rigoare la praguri,o alta bara fata, reconfigurare traseu evacuare precum si adaugarea unei tobe intemediare direct-flow. Stiti prea bine cum e, de ziua noastra primim tot felul de cadouri, uite asa pe 25 iulie (ziua cand mi-am ridicat masina) s-a “facut” 0xyd-ul cu o unitate multimedia cu navi si multe alte chestii, Kenwood Dnx5240BT si tare fericit a mai fost si-a imbunatatit performantele sonore la 142,2 dB si estetice.Iar pentru ca la show-uri masina sa capteze atentia,sistemul audio si multimedia a fost completat cu un ecran de 17”. Numai bine ci toate cele bune! |
trebuie sa dai o bere.:lol::lol::lol:
|
Alta treaba, era de asteptat de la tine asa headunit! Cel mai frumos si tehnologizat Cee apostrofy d din Romania!!!
|
Frumoase poze Andi :D
Chiar nu mai postasei demult de masina ta, se simtea saraca ignorata :) |
Foarte misto unitatea audio, iar masina propriuzis este super!
|
Cum ai pus folia de carbon pe plasticele din bord? Le-ai scos sau ai pus direct?
Asta vroiam si eu sa fac de ceva timp si de aia intreb. L.E.: Abia acum am vazut poza cu bordul desfacut:oops: Cum le-ai scos? |
Cu dedicaţie specială pt Andi :) https://www.4tuning.ro/masini-tunate/...wsletter_27355
|
Fara numar:lol:
Merci fain,e o surpriza placuta:D |
superba masinutza:D nu prea inteleg rolul lsd-ului din portbagaj.dar e foarte foarte foarte faina ! felicitari !
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning