![]() |
Re: Counter Strike 1.6
Acum 1 an am copiat de la un coleg de pe retea un CS 1.6!Il am si acuma..dar ce`i ciudat e ca are 3 tzinte .... si...ca mai trage si de dupa coltz :)!E super...dar ma plictiseste!
|
Am si eu o idee.
Ce ar fi sa facem chiar noi un server de cs 1.6. Trebuie sa fie cineva care are un net mai bun( fibra optica) de minim 500kb la downloadare (viteza garantata) si 500 uploadare(garantata nu gen rds 512 samd astral....). Il pot ajuta eu cu acest lucru....si park ar suna mai bine ))==4 TuNiNg Server=(( iar userii pot primi admini :D |
O idee foarte buna ;)...intr-adevar avem nevoie de cineva cu teava...si sa stii ca mere destul de bine si cu 768 kbps[cei drept nu cu multi care joaca]...daca e faci u srv???L-as face eu dar erdeesh :D
|
Quote:
Ar fi bine sa faca un server pe domeniul 4tuning :D |
Quote:
|
pe ram nu sunt codati ..
|
Dar chiar nimeni care are un net mai bun nu isi sacrifica calculatorul sa si-l faca server?
|
eu sunt un impatimit al acestui joc numit counter strike . daca vreti sa ma vedeti in actiune intrati pe csnation.ro !
|
Sau pe xXx-Elementz ;)
|
sau pe xxx-elements.hertza.ro silver ma stie cum joc :D
|
d@y byn3? :)
|
Eu am auzit ca dai bine rau la quake 4 :D...am vazut si pe teg.ro...si ce am mai vazut si m-am #$%^! pe mine de ras:"vreau sa-mi iau sistem mai bun ca sa il bat pe zgaiba ala" =)))))...Bv pt tot ce ai facut zGa1ba!!!GG!!!
|
hehe...thx man :)
|
un zeu inca in viata :)) :D *szgaiba*
|
Nu pup un fund pe nimeni si nici nu fac afirmatii gratuite si nici nu sunt mare fan TeG[nu zic ca nu imi plac cum joaca...imi plac Ninjas in Pijamas] dar fara ei trebuie sa recunosc ca gamingul romanesc nu ar unde e acum ;)
|
Sgaiba cel mai mare pegelist :D
|
@silver : teg.cs a suferit o schimbare in FOARTE bine zilele trecute si prevad succese maricele pt ei :)
si e f adevarat ca fara teg la vremea lui gamingul romanesc era mult in spate...ma rog in spatele teg-ului am fost eu iar in spatele meu a fost un om caracterizat de noi atunci un cretin dar omu avea mult creier si el a facut prima echipa tare cu noi (cu mult inainte sa fac eu teg anyway) @achim damn noob :D :D :D |
A venit SeDaN[a plecat din Eq apoi Nia-Noobs in Action- si acum...]...cam asa am auzit eu...SpawN rules,anyway :lol:
|
zgb tu esti din pgl ?
|
Cred ca e ceva mai mult decat atat ;) -->http://www.teg.ro/page_11.html
P.S.:Acum e mai mult quake-ist... |
inseamna ca zGb ne da clasa la toti la cs :).zGb daca nu te superi imi dai si mie id`u tau sa te mai intreb cate ceva despre counter ?
|
nah sorry but really no more fanboys...si in plus nu mai stiu deloc cs...intra pe quakenet pe #teg si intreaba-i pe aia de acolo :)
|
zgaiba , coae ai fani sa moara gigi...
10 mii autografu :)) |
1 Attachment(s)
pe asta a-ti vazuto, tare rau ...
|
cs.danyel.ro
julia.gameszone.ro etc. cine le are cu sv de war3 ?1 ;) |
ehe nu`mi vine sa cred ca ai fost din teg. daca le zic la prieteni mei counteristi nici lor nu o sa le vina sa creada.. ei erau cu un clan tex si jucau in pgl da prin ultima divizie :) oricum gg :D
|
www.teg.ro - membrii -> quake4 :)
si mai poti sa incerci si la history :D thx man |
unde pot vedea niste demo`uri cu tine in actiune? si cs si quake
|
cs nu prea cred ca mai exista...ca m-am lasat de f mult timp iar cand eram miez se intampla prin 2001 asa pana sa ma las prima data la 18 ani...quake iar nu prea sunt...daca ai quake4 instalat pe calculator pot sa-ti trimit eu cateva ca d-astea mai am ca se fac automat
|
Quote:
|
offffffffff greu mi`a fost sa gasesc topicu asta...kredeam ca nu e topic de CS p`aici :) si vroiam sa fac eu unu :) ...asa in fine...
-Eu sunt pasionata de c.s :) joc de vre`o 8 anisori acest joc care este ca un drog...momentan mi`am shters de 2 zile c.s`u ...si o sa`mi bag steamu mai incolo...peste vre`o 2 3 saptamani...ca sa mai fac o pauza minora...ca daca`l bag acuma iar stau zi /noapte lipita de PC :) - in general joc pe : pcp.gemenii.ro cs.idle.ro traficzone.ro multe altele....am dat un exemplu pe care joc mai mult :) -Deobicei joc cu numele de : vop.discovery ' claudia D3v!L-CLaudia4nTw pCp | CLaudia That`s all :) :X ! see ya ! |
1 Attachment(s)
teg.vip vs int
|
auleu cu teg.vip...pai eram || la vremea aia...toti de fapt :lol:
@milliondollarbaby : tu ai 17 ani acum si joci cs de 8 ani...now that's interesting... |
Si eu joc de pe 1.5 (6-7 ani ?) si am 16 ani.. :P cu pauze dar joc.. :)
|
Quote:
Nu inteleg ce e asa de necrezut ??? :|:|:| sincer pot sa zic ca sunt obsedata de cs, am avut si pauze , normal , dar nu shtiu imi place , bine ca acum nu prea mai am timp sa joc asta e alta chestie , dar nu inteleg ...in fine |
mi se pare doar ciudat ca o fetita la 9 ani care sta cu nasu toata ziua in papusi sa se joace cs...de fapt nu mi se pare ciudat...mi se pare tras de par...la fel ca si pustiu de mai sus...sau voi cand spuneati ca va jucati la varstele alea va refereati ca stiti sa dati dublu click pe icoana si sa va jucati prin meniul de cs? :) no offence kids :D
|
Quote:
pare rau dar eu n`am fost genul de fata care sa se joace cu papuselele barbie :D ;) no offence ...adultule ;) @ asa e |
ma rog nu te jucai cu papusi te jucai cu altceva masinute etc bla..."adultule" se scrie fara cratima :) ... si da, sunt adult in comparatie cu tine si cu majoritatea de pe forumul asta ;)
|
Sa fac reclama la un server foarte bun :) exact ce va trebuie, fara codati,lag sau alte alea...rareori mai sunt buguri...scurtutze :)
pcp.gemenii.ro p.s: daca ai lag , te redirectioneaza pe un server de respawn :) Eu joc cu vop.CLaudia :) Have Fun !:X |
/:) de la ce vine vop?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning