![]() |
Promit sa vin cu poze o vad zilnic prin centru da momentan nu am o camera digitala ...dar se face rost ....plus alte tampenii care tot apar prin constanta...mai e una tare o dacia cu faruri de bora si bara de bora ...stramba rau o sa o vedeti!!
|
Am vazut si eu una acum doua zile dar nu am avut cu ce sa o pozez.
O Dacie galbena care avea praguri de teava ca la Mercedes M klasse. Din ce credeti ca erau facute? Din barele de care ne tinem in autobuz!!! Inclusiv piesele ale de prindere! In partea din fata erau indoite ca un fel de S spre interior. Bestial!!! |
2 Attachment(s)
Traim intr-o lume .. nebuna .. nebuna de tot ..
ne plimbam.. si dam de ... cacatu asta.. n-am rezistat sa nu-i fac poza...so .. rezultatul .. nu e atat de grav.. insa ... e... cat de cat.. |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| partea a 2-a ... DACIA SOLENTZA --- 55 AMG !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: poza e facuta de je ,in vara anului 2004 , bishop e martor .. a vazut si el .. ca sa nu zica vreunu ca e facuta pe pc sau ceva de genu , ENJOY ! |
am descoperit destul d tarziu topicul asta.....o sa incep sa pozez si yo supermashinile din buzau!!!.....si credeti-ma.......sunt destule!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ghici ce a zis MA CAC PE EA DE MASINA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
ZooM-ZooM dak tu crezi k yo stau sa-l vanez pe parter sau p ailalti.t inseli....vreau sa va arat si voua niste \"maistrii\" in arta tuningului....direct d la bz!
|
Re:
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Si ca sa vedeti ca nici olteanu nu se lasa... am gasit una si in cr cu faruri de golf! |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
1.Masina nu mai existe(un tir e de vina)
2.Nu a bagat 13000$(de unde dracu ati mai scoso so pe asta) 3.Dupa parerea multora a fost cea mai frumoasa dacie din tara 4.Nu avea motor de golf Inainte sa postezi ceva informeazate nu mai pune botu la tot ce zboara |
1 nu a lovito un tir
2 itzi garantez ca nu a bagat 13.000 in ea 3 pe unde mergeam cu acea masina faceam senzatzie 4 masina avea motor de reno |
deci dacia asta bleu e prea smechera , e super tare.
nu comparati o masina de tot ***u care e lucrata la nea gica din spatele blocului acolo langa garaje care sudeaza faruri cu o dacie care este lucrata impecabil (cum este cea bleu) :wink: |
dacia
mie personal mi-a placut dacia bleu...s-a vazut ca s-a muncit la ea ca sa iasa ...stiu ca era de vanzare..dar in rest mi-a placut chiar daca nu sunt fan dacia
|
oky oky...la partea cu 13 000,asa am auzit,nu aveam de unde sa stiu sigur,nu sunt din ct :)
pt o dacie,arata bine,dar eu unu nu m-as apuca sa bag o gramada de bani in asa ceva..poate in supernova,solenta...dar in 1310,nu prea :) poa sa aibe motor si de tir,ca tot acelasi sasiu il are :) ce motor de renault zici ca avea? care mai ai poze cu kitch-uri? |
Dacia aia bleu nu are ce cauta aici! este cea mai masina dintre toate daciile existente! Eu nu suport Dacia in general, sa nu le vad!!! dar aia e una care a fost facuta cu gust (respect celui care a facut-o, a reusit sa faca dintr-o roaba, o masina)!
|
pt ZOOM-ZOOM in primul rand tu ce masina ai daca tot o critici pe aia in al doilea rand nu cred k tu ai atata bun gust k sa faci una asemanatoare si nici resurse si nu conteaza ce masina ai sau ce marca e masina daca vrei sa faci ceva faci si georgica a facut cea mai frumoasa dacia din tara mie imi pare fff rau ka nu mai e asa k tine-ti criticile absurde pt tine
|
Re:
Quote:
|
Dacia aia bleu, e beton.
A fost cea mai tare dacie.. si va ramane mult timp.. nush ce vedeti Kithc ca le ea ? E perfecta.. Dar e dacie, mai mult de atat nu poti sa faci pe ea. Bafta :wink: |
pacat ca a fost lovita de tir. E ... omu` si-a scos banii si acum parca are un espero ... din auzite :wink:
|
Re:
Quote:
nu am zis ca e kitch,am zis ca la banii care i-a bagat in ea,nu prea se merita....e dacie,si pt o dacie arata bine. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
am citit si eu ca nu a bagat in ea 13 000..citeste mai sus,nu aveam de unde sa stiu sigur |
Re:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Si revenind la subiect!!!!...mhahahahaha.Inca niste poze ...mai am si eu poze cu dacia aia limo :)))))
|
1 Attachment(s)
uite ce am gasit eu astazi pe la noi prin bucuresti...:) no comment...
|
2 Attachment(s)
ah,am uitat ceva :D nuj cat de kitch este,dar mie unu nu imi place eleronu ala ...pica ca dreq,mai ales ca a mai avut unu si a uitat de gauri! :) in rest,la masina cred ca a lucrat ceva,dar nu prea a iesit mare lucru...poate alt paint? uitatzi si astept pareri
|
eleronu de *** nu are nici un rost ....spoleru ala din fata cumparat din oboru de duminica si mai naspa capacele la 250.000 si doua proiectoare a muncit de s-a rupt ....mai ales suzuki swift ....aaaa era sa uit culoarea maro...de *** :D
|
Re:
Quote:
|
SIERRA ala era cumva pe la materna????? nu imi dau seama exact din poza...
da` sa moara nea gigi de ciuda ca exista un taran mai mare ca el si si-a pus si spoiler de solenza pe ford......asta e, se vad consecintele filmelor :lol: |
da,la materna e :D poti sa treci sa vezi pe viu fuziunea intre ford si dacia :)) :)) oricum,galbenu ala e sexy rau de tot :D imi pun si eu pe opel! :D da imi fac in 3 culori,sa moara ala de ciuda :D :) : :P
|
am vazut si eu suzuki ala maro,chiar am vrut sa ii fac niste poze dar....se pare ca au fost puse deja :D
|
Naspa de tot.De *** spoileru de solenza mi se pare chiar mai naspa decat vopseaua si eleronu' ala inutil de pe suzuki.in orice caz...se ***.Si daca o sa mai cautati, gasiti inca multe...:))))
|
aidi,care mai ai poze cu kitch-uri?! astea's fumate deja..:) suzuki e oricum najpa pt tuning...singura masina de talie asa mica (mica rau ! :) ) care imi place e nissan gti-r :D (220 Bhp stock,daca o stitzi...).am un filmuletz cu una,dusa in 400 cp :) face Viperu la cateva masini distanta...nici nu se uita la el...si daca vezi masina nu dai 2 bani pe ea...
sa revenim,poze ceva?! |
cat are filmuletul? poti sa-l postezi sau sa mi-l trimiti, te rog?
|
am facut o poza la semafor, e pe telefon, incerc s-o pun aici cat de curand posibil, o dacie cu 15 mii de semne de la Nike, mai multe decat pe o bluza originala, si pe usile laterale avea \"decals\" cu ce credeti ? AXION
:peace: |
wow...asa da! :)) am si eu p tel cateva poze intre care un oltcit cu eleron din tabla(la PROPRIU!).....sper sa pot sa le descarc in calc.
|
Re:
Quote:
|
pacat ca n-am camera digitala ...n-am avut timp sa fac rost de una ca va aratam eu de la ct panarame
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:20. |
- Copyright 2026 4Tuning