Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   KITCH TUNING ROYALLE (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/1137-kitch-tuning-royalle.html)

CT-05-DGP 14-02-05 21:49

Promit sa vin cu poze o vad zilnic prin centru da momentan nu am o camera digitala ...dar se face rost ....plus alte tampenii care tot apar prin constanta...mai e una tare o dacia cu faruri de bora si bara de bora ...stramba rau o sa o vedeti!!

eugenro2001 17-02-05 10:56

Am vazut si eu una acum doua zile dar nu am avut cu ce sa o pozez.

O Dacie galbena care avea praguri de teava ca la Mercedes M klasse.
Din ce credeti ca erau facute?

Din barele de care ne tinem in autobuz!!! Inclusiv piesele ale de prindere!
In partea din fata erau indoite ca un fel de S spre interior.
Bestial!!!

EvLSant0S 17-02-05 11:34

2 Attachment(s)
Traim intr-o lume .. nebuna .. nebuna de tot ..

ne plimbam.. si dam de ... cacatu asta..

n-am rezistat sa nu-i fac poza...so .. rezultatul ..

nu e atat de grav.. insa ... e... cat de cat..

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

partea a 2-a ...

DACIA SOLENTZA --- 55 AMG !!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

poza e facuta de je ,in vara anului 2004 , bishop e martor .. a vazut si el .. ca sa nu zica vreunu ca e facuta pe pc sau ceva de genu , ENJOY !

Monkey_Bz 17-02-05 13:40

am descoperit destul d tarziu topicul asta.....o sa incep sa pozez si yo supermashinile din buzau!!!.....si credeti-ma.......sunt destule!

alexutzu 17-02-05 14:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

poza e facuta de je ,in vara anului 2004 , bishop e martor .. a vazut si el .. ca sa nu zica vreunu ca e facuta pe pc sau ceva de genu , ENJOY !

:lol: santos de ce nu precizezi si tu ca e dacia amg 55 cu gainatz la mijloc :lol:

ZooM-ZooM 17-02-05 14:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Monkey_Bz\"
am descoperit destul d tarziu topicul asta.....o sa incep sa pozez si yo supermashinile din buzau!!!.....si credeti-ma.......sunt destule!

eu zic sa le bagi intai si intai pe ale lui Jean \"Parter\",daca il stii,dupa aia pe ale lui \"Chinezu\" (ala cu sala sporturilor si multe altele :) )..mai era Lupu...si dupa aia iti dau \"voie\" sa bagi kitchurile :))

EvLSant0S 17-02-05 14:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexutzu\"
Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

:lol: santos de ce nu precizezi si tu ca e dacia amg 55 cu gainatz la mijloc :lol:

pardon , si-a spus si pasarea parerea

ghici ce a zis

MA CAC PE EA DE MASINA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Monkey_Bz 17-02-05 15:43

ZooM-ZooM dak tu crezi k yo stau sa-l vanez pe parter sau p ailalti.t inseli....vreau sa va arat si voua niste \"maistrii\" in arta tuningului....direct d la bz!

ZooM-ZooM 17-02-05 19:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Monkey_Bz\"
ZooM-ZooM dak tu crezi k yo stau sa-l vanez pe parter sau p ailalti.t inseli....vreau sa va arat si voua niste \"maistrii\" in arta tuningului....direct d la bz!

eh...era o gluma :) oricum,asta e topic de kitch,nu de masini mijto :) asteptam cu nerabdare :) (eu cam stiu ce e pe acolo,da sa vada si restu lumii cu ce se \"lauda\" buzaul :D :) )

Toto - BOD 17-02-05 21:09

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"CT-05-DGP\"
Promit sa vin cu poze o vad zilnic prin centru da momentan nu am o camera digitala ...dar se face rost ....plus alte tampenii care tot apar prin constanta...mai e una tare o dacia cu faruri de bora si bara de bora ...stramba rau o sa o vedeti!!

Am pus eu asta vara o poza cu o Dacie galbena din cta... cu faruri de golf ( https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=12896 si https://www.4tuning.ro/forum/download.php?id=12895 )...

Si ca sa vedeti ca nici olteanu nu se lasa... am gasit una si in cr cu faruri de golf!

ZooM-ZooM 18-02-05 00:22

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Si ca sa vedeti ca nici olteanu nu se lasa... am gasit una si in cr cu faruri de golf!
hahahahahaha fac mai mult farurile decat toata masina,in cazu aleia de DJ :) :) :D :) :) oricum,mai avetzi in Ct una bleu,cu motor de golf 3 parca...aia in care s-a bagat f mult...si tot degeaba :) arata ca un mare kaka (pt o dacie,arata acceptabil)...dupa ce a spart in ea 13 000 $!!!

D_M_X 18-02-05 07:29

1.Masina nu mai existe(un tir e de vina)
2.Nu a bagat 13000$(de unde dracu ati mai scoso so pe asta)
3.Dupa parerea multora a fost cea mai frumoasa dacie din tara
4.Nu avea motor de golf
Inainte sa postezi ceva informeazate nu mai pune botu la tot ce zboara

x-28-TRA 18-02-05 09:09

1 nu a lovito un tir
2 itzi garantez ca nu a bagat 13.000 in ea
3 pe unde mergeam cu acea masina faceam senzatzie
4 masina avea motor de reno

alexutzu 18-02-05 09:40

deci dacia asta bleu e prea smechera , e super tare.
nu comparati o masina de tot ***u care e lucrata la nea gica din spatele blocului acolo langa garaje care sudeaza faruri cu o dacie care este lucrata impecabil (cum este cea bleu) :wink:

Catalyn 18-02-05 10:11

dacia

mie personal mi-a placut dacia bleu...s-a vazut ca s-a muncit la ea ca sa iasa ...stiu ca era de vanzare..dar in rest mi-a placut chiar daca nu sunt fan dacia

ZooM-ZooM 18-02-05 12:09

oky oky...la partea cu 13 000,asa am auzit,nu aveam de unde sa stiu sigur,nu sunt din ct :)
pt o dacie,arata bine,dar eu unu nu m-as apuca sa bag o gramada de bani in asa ceva..poate in supernova,solenta...dar in 1310,nu prea :) poa sa aibe motor si de tir,ca tot acelasi sasiu il are :) ce motor de renault zici ca avea?
care mai ai poze cu kitch-uri?

Toto - BOD 18-02-05 16:22

Dacia aia bleu nu are ce cauta aici! este cea mai masina dintre toate daciile existente! Eu nu suport Dacia in general, sa nu le vad!!! dar aia e una care a fost facuta cu gust (respect celui care a facut-o, a reusit sa faca dintr-o roaba, o masina)!

CT-05-DGP 18-02-05 22:19

pt ZOOM-ZOOM in primul rand tu ce masina ai daca tot o critici pe aia in al doilea rand nu cred k tu ai atata bun gust k sa faci una asemanatoare si nici resurse si nu conteaza ce masina ai sau ce marca e masina daca vrei sa faci ceva faci si georgica a facut cea mai frumoasa dacia din tara mie imi pare fff rau ka nu mai e asa k tine-ti criticile absurde pt tine

LaMishto 19-02-05 00:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"x-28-TRA\"
3 pe unde mergeam cu acea masina faceam senzatzie

sa intelegem ca a fost masina ta? ;)

mutzu 19-02-05 10:54

Dacia aia bleu, e beton.
A fost cea mai tare dacie.. si va ramane mult timp.. nush ce vedeti Kithc ca le ea ?
E perfecta..
Dar e dacie, mai mult de atat nu poti sa faci pe ea.
Bafta :wink:

madfish 19-02-05 11:03

pacat ca a fost lovita de tir. E ... omu` si-a scos banii si acum parca are un espero ... din auzite :wink:

ZooM-ZooM 19-02-05 11:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mutzu\"
Dacia aia bleu, e beton.
A fost cea mai tare dacie.. si va ramane mult timp.. nush ce vedeti Kithc ca le ea ?
E perfecta..
Dar e dacie, mai mult de atat nu poti sa faci pe ea.
Bafta :wink:

nu am zis ca e kitch,am zis ca la banii care i-a bagat in ea,nu prea se merita....e dacie,si pt o dacie arata bine.

LaMishto 19-02-05 11:22

Re:

Quote:

intzelesahi? ;)

ZooM-ZooM 19-02-05 11:32

Re:

Quote:

Originally Posted by \"LaMishto\"
Quote:

intzelesahi? ;)

am citit si eu ca nu a bagat in ea 13 000..citeste mai sus,nu aveam de unde sa stiu sigur

LaMishto 19-02-05 11:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ZooM-ZooM\"
nu am zis ca e kitch,am zis ca la banii care i-a bagat in ea,nu prea se merita....e dacie,si pt o dacie arata bine.

n-ai precizat nici o suma, deci automat se intelegea ca te referi la cele 13.000

daflyer_oradea 19-02-05 20:16

3 Attachment(s)
Si revenind la subiect!!!!...mhahahahaha.Inca niste poze ...mai am si eu poze cu dacia aia limo :)))))

ZooM-ZooM 22-02-05 14:53

1 Attachment(s)
uite ce am gasit eu astazi pe la noi prin bucuresti...:) no comment...

ZooM-ZooM 22-02-05 14:59

2 Attachment(s)
ah,am uitat ceva :D nuj cat de kitch este,dar mie unu nu imi place eleronu ala ...pica ca dreq,mai ales ca a mai avut unu si a uitat de gauri! :) in rest,la masina cred ca a lucrat ceva,dar nu prea a iesit mare lucru...poate alt paint? uitatzi si astept pareri

CT-05-DGP 22-02-05 17:31

eleronu de *** nu are nici un rost ....spoleru ala din fata cumparat din oboru de duminica si mai naspa capacele la 250.000 si doua proiectoare a muncit de s-a rupt ....mai ales suzuki swift ....aaaa era sa uit culoarea maro...de *** :D

ZooM-ZooM 22-02-05 17:33

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-05-DGP\"
eleronu de *** nu are nici un rost ....spoleru ala din fata cumparat din oboru de duminica si mai naspa capacele la 250.000 si doua proiectoare a muncit de s-a rupt ....mai ales suzuki swift ....aaaa era sa uit culoarea maro...de *** :D

:) spoileru din fata cred ca e pt dacii,solentza parca...asa am mai vazut la unii :D :)) macar la aia se potriveste cat de cat modelu! :D de mult vroiam sa o prind la pozat :D

alexutzu 22-02-05 17:46

SIERRA ala era cumva pe la materna????? nu imi dau seama exact din poza...

da` sa moara nea gigi de ciuda ca exista un taran mai mare ca el si si-a pus si spoiler de solenza pe ford......asta e, se vad consecintele filmelor :lol:

ZooM-ZooM 22-02-05 17:51

da,la materna e :D poti sa treci sa vezi pe viu fuziunea intre ford si dacia :)) :)) oricum,galbenu ala e sexy rau de tot :D imi pun si eu pe opel! :D da imi fac in 3 culori,sa moara ala de ciuda :D :) : :P

fiderzen 22-02-05 18:51

am vazut si eu suzuki ala maro,chiar am vrut sa ii fac niste poze dar....se pare ca au fost puse deja :D

daflyer_oradea 23-02-05 16:17

Naspa de tot.De *** spoileru de solenza mi se pare chiar mai naspa decat vopseaua si eleronu' ala inutil de pe suzuki.in orice caz...se ***.Si daca o sa mai cautati, gasiti inca multe...:))))

ZooM-ZooM 23-02-05 16:23

aidi,care mai ai poze cu kitch-uri?! astea's fumate deja..:) suzuki e oricum najpa pt tuning...singura masina de talie asa mica (mica rau ! :) ) care imi place e nissan gti-r :D (220 Bhp stock,daca o stitzi...).am un filmuletz cu una,dusa in 400 cp :) face Viperu la cateva masini distanta...nici nu se uita la el...si daca vezi masina nu dai 2 bani pe ea...
sa revenim,poze ceva?!

tre 23-02-05 23:46

cat are filmuletul? poti sa-l postezi sau sa mi-l trimiti, te rog?

tox 24-02-05 10:29

am facut o poza la semafor, e pe telefon, incerc s-o pun aici cat de curand posibil, o dacie cu 15 mii de semne de la Nike, mai multe decat pe o bluza originala, si pe usile laterale avea \"decals\" cu ce credeti ? AXION
:peace:

Monkey_Bz 24-02-05 12:56

wow...asa da! :)) am si eu p tel cateva poze intre care un oltcit cu eleron din tabla(la PROPRIU!).....sper sa pot sa le descarc in calc.

ZooM-ZooM 24-02-05 14:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tre\"
cat are filmuletul? poti sa-l postezi sau sa mi-l trimiti, te rog?

pe cel cu nissanu il vrei,nu? da un mail incoa,sau o adresa de msg.are 32 Mb,deci nu mult...si are 3 min si ceva...

CT-05-DGP 24-02-05 16:02

pacat ca n-am camera digitala ...n-am avut timp sa fac rost de una ca va aratam eu de la ct panarame

All times are GMT +2. The time now is 17:20.

- Copyright 2026 4Tuning