![]() |
re: Oltcit 12 TRS - DJ 05 PMD
ba cand iti mai faci poze la masina ma mai chemi si pe mine, ca demult ziceam de o sedinta foto :D
|
Quote:
mai aliniaza si tu toba :D.. si hai cu spoilarul fata ca merita sa ii dai o vopsea la amandoua si sa le pui ;) Bafta in continuare |
2 Attachment(s)
poze cu incinta.
nu am decupat inca mocheta din spatiul pentru al doilea woofer, si tre sa vad cum o prind sa stea acolo. |
O sa sune!!
Ai vopsit bara spate in negru? |
da , am vopsit spoilerul negru, tre sa gasesc statie buna sa vedem ce poate.
|
destul de mare...ai de gand sa nu mai pui bancheta din spate? :shock:
|
nu mai pun bancheta, nici nu intentionam sa pun. tre sa vad cum prind incinta de caroserie, in rest nam probleme cu ea, poate cand o sa mai vina si subwoferele , si statia si condesnator si tot o sa fie cam greu, dar macar sa aud muzica, nu toba ;)
|
Mi se paru cam mare in poze pentru a incapea cu bancheta pusa in poze, presupun ca este la milimetru facuta, adica echipata cu toate plasticele sa se inchida si hayonul.
Bafta si asteptam sa`l vedem terminat. P.S. Lasa lumea sa vorbeasca, nu`ti mai face "inima rea" pentru ca nu ai de ce! :lol: |
se inchide haionul, se vad difuzoarele de sus. o sa revin cu post si poze cand montez tot, be back later
|
robisavage
daca incinta e sealed e prea mare pentru cele doua difuzoare car par a avea 20cm diametru la membrana |
intradevar difuzoarele sunt de 20, dar sunt 2 incinte, cea de sus pentru difuzoare si cea de jos, si le-am pus una peste alta. nu au nici una din ele reflex pentru ca nu am vrut. cand o sa pun woferele o sa vad cum o sa sune, daca nu imi place se poate schimba.
|
am inteles ca sunt separate cele doua incinte,dar cea de sus pare prea mare pentru cele doua difuzoare
|
probabil ai dreptate, nu te contrazic pentru ca nu ma pricep.
o sa vad cum suna cand o sa le folosesc doar pentru medii. pana atunci sunt multumit cum suna si asa. nu sunt infocat de muzica, doar ca vreau sa nu mai aud toba in mers. ( care crede-ma ca se aude in masina rau ) daca o sa aud muzica si nu toba cand o sa termin eu o sa fiu multumit. ( si la urma urmei doar asta conteaza ) |
pune-i silencer la toba :P
|
Quote:
|
Quote:
|
bun asa :) arata bine sa speram ca sistemu` ala v`a rupe :-? :D
|
din pacate nu sunt resurse, ieri o parcare deosebita m-a lasat fara trei milioane.
|
Quote:
|
eram la kfc si am lasat masina cam in strada ( nu aveam loc de parcare )
cand m-am ridicat de la masa sa vad cum o duce nu mai era. o ridicasera. next time caut loc de parcare :cry: |
robi nu am ce sa zic despre masina este foarte frumoasa bft:D!
|
Re: Oltcit 12 TRS - DJ 05 PMD
5 Attachment(s)
cateva poze noi, face flacaraaaa :)
|
Quote:
Îi stă mai bine cu spoilerul vopsit negru :D |
baaa imi spargea urechile :)) parca se rupea motoru ...
pozele alea artistice cu toate masinile nu le pui ? |
face decat la cine vrea :lol:
sarea de c*r in sus cand dadea |
Pune-i si tu ornamentu ala la hayon si yalele;)
|
Quote:
|
Quote:
|
ah, sambata seara vruiau sa confiste masina si cam 8 mil amenda, m-ai blestemat tu ca am plecat de langa tine nu?
|
Quote:
|
ah nu, m-au oprit in trafic
|
Quote:
|
Quote:
|
m-au oprit probabil pentru ca m-au auzit de la 2 km, sa confiste? pentru ca nu aveam certificatul cu mine.
|
militienii te mai ia si dupa fatza cateodata :lol:
|
Mă, şi pe mine m-au oprit aseară, după ce-am trecut pe roşu la teatru, şi n-am avut nici certificatul la mine, nici permisul, nici buletinul, dar n-au vrut nicio secundă să-mi confişte maşina. Cred că Laure are dreptate, ăştia mai ia omu' şi după faţă :lol:
|
voi repede :punch:
|
Gabi e rebel ... mananca seminte ... trece pe rosu ... :lol:
Si mie au vrut sa-mi confiste masina cand nu le-am dat certificatu ... :rolleyes2 |
2 Attachment(s)
o poza, am mers fara toba ( e la Laure pt vtm sa ii fie drag ) , ce bine se aude, linisteeeeeee :d
|
Quote:
oricum ai rezolvat cu pana aia ? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning