![]() |
Masina e piesa si s-o stapanesti sanatos si tu si ea. O sa-i pui carlig si o sa legi de ea o remorca pentru STi???
|
Re:
Quote:
|
Sa stii ca mi se pare corect si nu cred ca e un moft.
Deci SUbaru Sti o sa ajunga o masina de platforma sa inteleg??? |
Re:
Quote:
o SA VEZI CAT DE JOASA VA FI CE SUSPENSIE VA AVEA SI MAI SUNT SI ALTELE ASA CA VA STA SUS PANA LA CURSE. |
Mi se pare foarte corect si logic. Asa se obijnuieste si pe afara, masinile de drag sau de curse sunt aduse pe platforme.
Pai am vazut filmuletul cu 305-310 si stiu ca nu ai probleme nici pe sosea de fapt nu ma indoiam de treaba asta. Sper sa ajunga si altii sa-si prepare o masina special pentru curse si sa o poata aduce pe o platforma de la cursa la cursa, adica sa nu fie nevoie s-o rupa pe soselele patriei. |
e argintie masina? ti-ai testat-o in seara asta pe bd. decebal? daca da, tare plecarea de pe loc :)
|
Re:
Quote:
Am si testat 0...100km/h si a fost 5.7s atunci, dar nu am mers maxim si dupa suta am accelerat mai usurel. |
e tare! eu eram intr-un X5 3.0d, si deci mi-era rusine sa ma iau dupa tine.
s-o stapanesti sanatos! |
Re:
Quote:
#.0 d cred ca ar fi alegerea mea la un x5. |
Sebastiane testezi la greu masina sa vezi ce poate cu ultimele ajustari nu?
Inca o data felicitari si rupele capu' la BMW-uri. |
Re:
Quote:
L-am ars pe ala pt ca a vrut sa ma stranga, surpriza nu se astepta. Nu caut bmw si oricum se razbuna la drum. |
Sebastiane stiu ca nu cauti BMW sa rupi capu'(vorbeam si eu plastic)ca vorba aia amandoi stim sa respectam aceasta marca.
La mine curge sange alb-albastru. Stiu ca la drum lung sut foarte bune dar spunemi cu fraza \"\"\"Nu caut bmw si oricum se razbuna la drum. \"\"\" ai vrut sa spui ceea ce cred eu ???? Adica ca BMW-urile sunt regine pe distante lungi? |
Re:
Quote:
|
Am condus si eu un 330i E46 si am zis ca nu-i adevarat, piesa de masina.
|
Re:
Quote:
|
poti sa imi spui si mie dk masina asta are reductor si nu gasesc pe net aceasta informatie. as dori si eu sa achizitionez una si sunt indecis deoarece un prieten care una de 2l a zis ca cea de 2.5 parca nu ar avea reductor.
Multumesc |
Re:
Quote:
|
Modelul este SUBARU FORESTER 2.5 XT 2005 (sau cand a fost lansat acelasi model cu al tau) si nu stiu dk are reductor, intrebarea este daca masina ta are reductor
|
Re:
Quote:
|
Nu am fortat inca dar am reusit suta in 5,5secunde cea ce inseamna ca e f bine.
|
ia masina incet ca e in rodaj :twisted:
sa inteleg ca-ti place :) |
Re:
Quote:
Rodajul e ca o poveste babeasca si pt masini refacute nu la noi. Se recomanda dar stiu de ce si pot sa nu respect pe riscul meu. Daca ai noroc sau mai bine zis daca nu te urmareste ghinionul va merge perfect masina cu rodaj zero. Important e sa nu incarci masina. |
10 Attachment(s)
cateva poze
sa vedem daca remarcati cate ceva multa atentie, va rog |
remarc jantele de pe impreza...
si ceva scris cu rosu da nu stiu ce scrieee....oare STI??? de jante stiu ca vrei sa ne zici dar altceva nu vad...sa imi para deplasat... :wink: bijuterie! |
Re:
Quote:
Lafel si intercoolerul si bov AITH de pe Subarul lui Andrei. |
ESTI NEBUN ?!?!?!
TI-AI PUS 2 INTERCOOLERE !!!!!!!!!!!!!! Iarta mirarea dar nu credeam ca ajung sa vad in Romania un forester cu 2 turbo. ti-a fost greu sa montezi intercoolerul pt a doua turbina? este destul loc sub capota? intreb pt ca si mie trebuie sa-mi vina a doua turbina pt STi si nu stiu unde sa montez intercoolerul pt ea. |
da am uitat sa specific la jante...
Sunt jantele care le-ai avut tu pe Cielo Evo 2 banuiesc... Si la faza cu intercooleru si cu bov-ul...am si o intrebare retorica : DEJA??? :lol: cred ca intelegi ce vreau sa spun :wink: |
Re:
Quote:
L-am montat la garaj luand locul celui de la STI. Trebuia sa aiba ceva de STI Foresterul meu. Merge mult mai bine cu intercoolerul de STI si cu supapa de la tine. Maine e de munca iar. |
Re:
Quote:
|
Super tare, well done man.
|
Re:
Quote:
Oricum piesele nu sunt de la orice STI sunt de la masini care au inceput sa scrie \"istorie\", intercolerul de la a mea si supapa de la al lui Andrei. Asa ca acum Foresterul e si el 'virusat\". |
Virusul de care zici tu cred ca e singurul pe care aparent si-l doreste multa lume. Toti stiu ce inseamna Subaru, insa cand e vorba sa cumpere o masina noua...
|
nu ai masina daca nu este germana si nu scrie TDI pe fundu' ei ... din pacate ei pierd :)
|
Bravo George. ai fost mai direct ca mine. Eu am ramas masca cand ii povesteam cuiva de Forester ca nu e o masina care sa te atraga ca design, dar daca mergi cu ea te uimeste si-mi zice, atentie: SI EU AM MASINA DE TEREN SI E MAI TARE CA ASTA, la care bineinteles ca l-am intrebat ce masina-raspuns: Octavia 4X4.
Am mers si cu motorul nou de 2.0 de pe Forester si imi place si mai mult cu fiecare clipa cand ma urc la volan. [/b] |
am 3 subaru in familie, cred ca stiu cu ce se manaca in termeni de exploatare.
|
Sebastian, trebuie sa ne dam. Avand in vedere ca a mea e stock si are 211cp sunt f. curios care e diferenta.
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
http://www.twrracing.com/images/gcd16.JPG
Dupa cum vedetzi asta are H6 twin turbo ! Masina lui SEBI cred ca este twin-intercooled NU twin-turbo. http://www.switzerperformanceinnovat...scoobytwin.jpg Si poate ca vretzi sa vedetzi turbo supercharged ? http://www.forcedairtech.com/fat_stage5_2.jpg |
nu prea au legatura cu topicul dar sunt misto pozele astea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:49. |
- Copyright 2026 4Tuning