![]() |
Re: Cielo Executiv Plus 2006 - B 50 FXF
Arată bine maşina!
Cu două lucruri nu-s de acord! 1. Codiţa de rechin (fake GPS) şi 2. Bandourile alea de plastic, pe care doreşti să le aplici! Îi stă mult mai bine aşa, fără ele! |
Codita de rechin s-a desfiintat, bodykit-ul s-a vandut, s-au montat farurile originale inapoi si grila fata, jantele originale de aliaj echipate cu cauciucuri de iarna Firestone si arcuri spate HD. Voi reveni si cu ceva poze.
|
7 Attachment(s)
Cateva poze de azi la numai 17000km.
|
masina asta parca acuma a iesit pe portile fabricii ...
|
Doamne :O
Masina asta este incredibila la cat de bine arata. Are cred majoritatea pieselor noi nu? Tineo tot asa ca ai dat lovitura cu masina asta.. |
Toate piesele sunt noi normal, la 17 000km nu ar avea cum sa fie altfel. Un singur cap de bara pe partea stanga a fost schimbat la 6000km cand masina inca se afla in garantie pentru ca efectiv se semiintepenise, ca sa zic asa.
|
Cateva poze de azi si cu fratele lui mai mare, noul membru al familiei pe carenu l-am prezentat aici pan acum.
|
13 Attachment(s)
Pozele!!
|
Se vede ca-s amandoua ale tale dupa garda la sol :lol:
Daca cielo-ul verde este cel care il stiu inseamna ca a avut un accident frontal destul de sifonat. |
Arata ft bine ambele,atata ca nu prea dau bine ridicate de fund.Parca se vede ca HFV`u a fost lovit de fata fiindca difera un pic culoarea pe aripa fata(poza7)+ se vede in poza ca nu se prea imbina fata frumos ca la fxf.(p9) Bafta cu ele.Imi place ca le ingrijesti.
|
Eu le-am montat arcuri HD pe spate, nu-mi placea ca erau lasate de fund si ambele au avut arcuri noi pe spate dar normale. La suspensie sport nu ma gandesc, din pacate pentru unii.
Cel verde l-am luat de la Constanta, da intr-adevar a fost lovit in fata, dar nu rau si s-a lasat cu bara si o aripa schimbata, asa mi-a spus fostul proprietar. Am verificat lonjeroanele si panoul fata, sunt ale ei, nu se vad urme de sudura sau ca ar fi fost indreptate. Masina merge drept nu trage stanga-dreapta. Singur incovenient este ca aripile, capota si bara nu sunt aliniate cum trebuie. Am sa rezolv problema asta dar in primavara cand va urma si antifonarea. |
Câte maşini ai?
4? Şi stai la bloc, nu?:D Toate îmi plac! |
La bloc tin doar cielo-urile si papucu, daciile le tin la curte!!:D
|
11 Attachment(s)
Cateva cu Bunicu si ce operatii de lifting a suferit de cand nu am mai postat!
|
Felicitările mele!
Mulţi, care au curte şi spaţiu, nu fac ceea ce ai reuşit tu să faci, pe străduţă în Bucureşti! Definiţia pasiunii! :-) |
Daca pentru moment nu sunt alte posibilitati, fac si eu cum pot. Singurul inconvenient este intr-adevar faptul ca stai pe strada, te insiri cu toate pe acolo, ai o gramada de spectatori, insa lucrarile prestate sunt de cea mai buna calitate. In primavara incep oricum constructia unui garaj unde imi va intra cam 4 masini ca sa nu mai fie problema, sa-mi pot desfasura lucrarile in liniste.
|
FXF-ul a primit si o cotiera de Espero, care s-a incadrat perfect! Multumesc mult Petrica!!:D
|
cu placere colegu...daca mai fac rost de vreuna pt cel verde te anunt
|
10 Attachment(s)
Cateva poze proaspete de acum cateva ore!!:D
|
Ce sa zic... e impecabil fxf-ul. E de aceeasi varsta cu a mea, dar diferenta e majora, in primul rand la km, a mea a trecut de 100.000, cu problemele de rigoare. Dar a ta, la 17.000 km, banuiesc ca e ca noua :)
|
Se simte imediat diferenta cand cobor din cel Verde si urc in el, are aerul si inca mirosul de masina noua! De probleme nici nu se pune problema sa fi avut.
Pe viitor ii voi pune si semnalizarile fata originale, pentru a o tine cat mai stock! |
E tipla masina, de aceeasi varsta cu a mea care are 100000 km. Stock este foarte ok pentru drumurile noastre (ma refer la suspensie). Felicitari pentru modul in care arata si sa te bucuri de ea.
|
4 Attachment(s)
Cateva poze cu noul look al lui Buny oglinzi, manere si ornamente plafon vopsite negru lucios!
|
am urmarit tot thread-ul si imi place tot ce ai facut cu masinile astea arata foarte bine.felicitari si la cat mai multe reusite in continuare.
|
5 Attachment(s)
Ceva poze cu Verzi de ieri!
|
2 Attachment(s)
Intre timp am montat embleme noi ( modelu vechi) la FXF, care imi plac mult mai mult decat modelu nou!
|
1 Attachment(s)
arata super bine cu noile embleme...dar o tradeaza insemnele cu executive si grila cromata...mergeau mai bine pe cel verde(era mai aproape de adevar)....oricum "cireasa de pe tort" este emblema de koreea pe volan(o poza cu emblema mea....pe volanul de astra Gsi...) :d...la care "am salivat" si eu si Costi ceva timp pana am gasit-o....ambele masini(a mea si a lui Costi)avea emblema noua pe volan(fostii proprietari au schimbat comanda claxon cu totul)..imi plac la nebunie...mai ales ca stiu ca a mea a fost asa din fabrica...spor in continuare cu ea
|
Mie imi place cum vine atat pe portbagaj unde se integreaza mult mai bine in peisaj impreuna cu inscrisul celorlalte embleme, iesind mult mai bine in evidenta, fiind mai robusta, cat si pe grila fata impreuna cu rama cromata!
Intentia mea este departe de a-l arata ca fiind un cielo "coreean" de la mama lui, deoarece el este un Executive si asa ii sta bine sa fie. Am pus astfel de embleme doar pentru faptul ca sunt mai robuste si mai "opulente" nu stiu daca este chiar cuvantul potrivit, dar asta este parerea mea! |
pai si celui verde nu ii pui....sa fie la fel
|
Chelului tichie de margaritar ii trebuie!!:D
|
7 Attachment(s)
Intre timp FXf-ul a primit pe fata semnalizarile originale si un accesoriu asteptat de foarte mult timp, parasolar luneta! Atasez cateva poze cu accesoriu pus azi.
|
3 Attachment(s)
Si cateva de anul trecut!
|
4 Attachment(s)
Si cateva de azi!
|
6 Attachment(s)
Ca tot a venit caldura i-am montat lui Verzi cauciucurile de vara pe spate.:D
|
frumusica asta a ta...nu ai de gand sa o trantesti???
|
El e mai mult cu inaltatu :)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cred ca daca o sa veniti voi la Bucuresti cu ele trantite asa pe burta de abia puteti urca o bordura sau daca ati face multi kilometrii in oras nu ati mai vorbi asa!;)
Atasez si 2 poze cu el pe "burta" dar nu din pricina suspensiei sport!:D |
Quote:
pe langa faptul ca este mult mai frumoasa masina lasata,ti-o face mult mai stabila |
" Bosulica" la tine masina probabil e doar de plimbare, la mine scoate si bani! Eu circul prin tot Bucurestiul nu stiu tu ce traseu ai si si pe langa asta nu am nici dureri de spate sau rugina la pasaje!
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:18. |
- Copyright 2026 4Tuning