![]() |
la multi ani pt totzi posesorii de urshi. :) si nu numai. la multzi ani 2006. sa pseram ca in acest an se vor intampla multe.
|
Mi`e dor de flaviutza :))
unde e ? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD::D:D:D:D:D:D :D:D:D:D:D: DD:D::DD: I MISS HER :)) =)) ornitorincul lui gabi ... si pitbull`ul meu :D:D:D:D |
nu nu acum e la incalzire peter
|
sa sune in difuzoare burn it up :D pacat ca nu sunt fete .... da vin mai incolo :D sa bem pentru asta
beau pentru fratii mei gabitu gratian vali zoliat blowwind zero cool santos madskilz tng pitu shantu florica adi uzi maouse bishop speeder michael ..... sry nu mai imi vin akum :D ffocus .... gabifxn andrey2003 criss micutu !!! si nu in ultimul rand toti care sunteti aici altuyri de mine azi de revelion :D multumesc pt atentie :D |
lolek,, las' ca'l shtiu yo pe peter,, un betiv shi jumatate :lol: :lol: asa e peter :?: :?: :?:
|
baaaaaaaaa.... mi`e somn :D
|
Mah acuma lasand betia si voia buna laoparte..sper ca anul viitor..sa fie mai bun ptr toti,sa nu mai existe certuri intre cluburi,sa nu se mai certe atata lumea pe forum....si sa fie cat mai multe curse legale organizate cat mai bine.......!!
Si acuma revenind la betie si voie buna....ce mai dregeti si mai mancati ? mah sa mancati cu moderatie..sa nu cumva sa aud maine..ca lu unu i s-a fakut rau. :cry: :lol: :lol: ....de beut puteti sa beti....alcoolul e natural..nu nik grav... :lol: :lol: ..doctoru recomanda..:) |
Domnilor...vă urez un sincer La Mulţi Ani! Văd ca deja aţi început petrecerea, foarte bine! O să fiu şi eu aici cu voi, la acest revelion 4tuning.
|
:)))) bei doctoru zice cate un paharel :))) nu cateva sticle
|
aveti grija sa nu intrati in coma alcoolica sau sa ajugeti ,, pe la spital :D :D
|
nu beti .... f****i :D :)) e mai sanatos :D
|
lolek..ce mai conteaza 2-3 stice..fata de un pahar ?.ce pana mea... :lol: ..
doar o viata am de trait nu doua...asa ca de beut la toata lumea..... Gabi..Golf tuning ce mai faceti ??...ca noi am inceput rev..:)) :lol: |
nu e prob or sa se miste mai rpd cu salvarea ca nu`z masini pe strada ... deci pana la fund :))
|
eu bine pe aici muzica bautura mancare... ( mi s`a facut putin rau am mancat cam mult ) tre sa vina fetele :D
|
bv golf tuning...fetele..adik gagiciile sau C*****e ??? :lol: :lol: ....
si tu Gabi ce faci.. ?? mananci de nu mai poti....ca vad ca numai zici nik pe 4tuning..:))..... |
Fratiilor hai facem o brasoveanca pe ringu de dans 4tuning....online... :lol: :lol: :lol: ...un pas in spate..2 in fata..2 la stanga.. :lol: :lol:
|
:o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: peter,,,,, shi la dreapta shi la stanga, 2 in fata :lol:
|
nus niste prietene :D
|
hai ca yo ma duk pe balcon sa arunc niste petarde !!..BRB :lol: :lol:
|
mai e o ora jumate si ajung... :lol: in 2006 :boogy: :boogy: :boogy: :boogy: :joy: :joy: Toata noapte si tot anu langa fratziorii de pe 4tuning :hug:
|
yo ajung in 2006 mai devreme :lol: :lol: imi dau ceasu inainte :D
|
am dat`o pe garrone :D :))
|
yo stau pe uscat :))
|
HAAAAPPPPYYY NEEEEWWWW YEEEEAAAARRRR!!!!
Quote:
|
BAck..from petarde session...:D :lol: ...urmeaza mai tarziu....
bah yo ma duk sa ma culc..gta revelionu... :lol: :lol: :lol: :D :) |
Re:
Quote:
De la bautura e.... dai cu o cafea si'tzi trece.... :lol: |
hoo..mah glumeam..yo am planu fakut..la 12 sunt ametit....
la 1 sunt beat la ora 2 sunt beat mort la ora 3..sunt in coma...la 4.....ma culc.....la 5...ma duk sa mai cumpar beutura... :lol: :lol: |
gabitu sufletul petrecerii c faci ?:D
|
Re:
Quote:
loooool..... :lol: SUCCES!!! Vezi sa nu ajungi la coma mai repede decat in planul tau.... hai sa-i mai lasam si p altii sa scrie k numa' noi2 am scris |
haha eu o duc bine cu bautura am baut ceva si nu sunt ametit ... da parte naspa e ca am mancat mult ... :(
|
mai usor mah golftuning..i-a un laxativ...sa vezi ca stai pe wc-u tot rev..:))
|
Re:
Quote:
P.S. Nu prea cred in chestii din astea da incerc... 8) |
pei dupa 4 mai vin ogramda :D deci tine petrecerea pana maine dim pe la 9 -10 si contiuna pe 2 :D naoptea la unu :D
|
hop si yo pe aci :)
am terminat de mancat :D :D :D ma pregatesc de razboi :D |
eu am iesit de la baita,am mancat si acum ascult muzica si astept sa treaca anul asta ca m-am saturat de el si sa vina mai repede 2006.LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Si sa continue cheful pana in zori! :twisted: :headfones :drunk: :joy:
|
adriana bun venit :)
tu ai id : adriana night ? !!! |
Haide cu manelele..toate fetele pe turbo sistem vorba lu Salam... :lol: :lol: :lol: .. :wink: ........
Hai ca acuma o dau pe Angeli..chery.. :lol: :lol: :drunk: :drunk: |
bah peter ?? de cand te'ai dat pe manele?? ca park erai cu hosue-ul :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
garrone vin spumos :D :)))
adrian minune - petrecere model ps: pauza :D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning