Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Infiniti FX45 vs BMW X5 (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/11259-infiniti-fx45-vs-bmw-x5.html)

SEBASTIAN 26-01-06 20:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"fishbone\"
Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"

Fa bine si macar atunci cand ma critici scrie corect, da eu gresesc pt ca nu-mi dau silinta sa vad ce am gresit, scriu repede, bag degetele aiurea in taste...

Ditto. Ca sa-ti traduc, mai pe larg. Valabil si pentru tine, cu alte cuvinte nu esti in pozitie sa ma comentezi. A fost o greseala simpla din cauza de neatentie. Daca doresti, iti scriu de-acum incolo in engleza.

Scrie cum vrei important e sa gandesti corect si la tine si inca un prieten se pare ca AUTISMUL va caracterizeaza.

fishbone 26-01-06 21:14

Autism is classified as a neurodevelopmental disorder that manifests itself in markedly abnormal social interaction, communication ability, patterns of interests, and patterns of behavior.

Pe partea pozitiva e faptul ca o persoana autistica este deosebit de sclipitoare intr-un anumit domeniu. Cine stie, poate se intampla ca eu si f1anatic sa fim genii la tuning. Deci ti-ai ales termenul pentru insulta total gresit. Mai incearca odata si de data asta nu o fa in ignoranta.

SEBASTIAN 26-01-06 21:31

Re:

Quote:

Autism is classified as a neurodevelopmental disorder that manifests itself in markedly abnormal social interaction, communication ability, patterns of interests, and patterns of behavior.

Pe partea pozitiva e faptul ca o persoana autistica este deosebit de sclipitoare intr-un anumit domeniu. Cine stie, poate se intampla ca eu si f1anatic sa fim genii la tuning. Deci ti-ai ales termenul pentru insulta total gresit. Mai incearca odata si de data asta nu o fa in ignoranta.

Iar nu cunosti dictionarul, dar oricumlicar cu sticleste prostia.

cat face 45-ul pe 1000m cu cat mai mult ca un X5?

SEBASTIAN 26-01-06 21:33

AUTÍSM s.n. Stare patologică manifestată prin ruperea legăturilor psihice cu lumea exterioară şi intensa trăire a vieţii interioare. [Pr.: a-u-] – Din fr. autisme

AUTÍSM n. med. Stare patologică caracterizată prin pierderea contactului psihic cu realitatea şi trăirea intensivă a unei vieţi interioare. /<fr. autisme
Trimis de siveco, 21/08/2004. Sursa: NODEX

AUTÍSM s.n. (Med.) Stare patologică caracterizată prin ruperea contactului cu realitatea exterioară şi prin trăirea excesivă a unei vieţi interioare, unul din simptomele fundamentale ale schizofreniei. [< fr. autisme].
Trimis de LauraGellner, 09/11/2004. Sursa: DN

sevi 26-01-06 21:40

BMW are calitati indiscutabile. In privinta lui Sebastian, cred ca exagereaza ca de obicei cand cineva are dreptate iar el nu, devine negru, sau verde sa nu se interpreteze. Ar trebui sa-i ascultam si pe altii mai putin pregatiti financiar sau in tuning...

sandumrs 26-01-06 21:46

Arata frumos Q45 dar sa fim seriosi, e greu sa comenteze ceva.

Ce e interesant e ca totusi ca teren de rulare, Q45 merge pe aceeasi idee ca BMW si anume, nu ne intereseza 4x4 grav ci soseaua. Dar totusi, e vorba de acuratetea bavareza, vorba aia e greu.

SEBASTIAN 27-01-06 07:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sevi\"
BMW are calitati indiscutabile. In privinta lui Sebastian, cred ca exagereaza ca de obicei cand cineva are dreptate iar el nu, devine negru, sau verde sa nu se interpreteze. Ar trebui sa-i ascultam si pe altii mai putin pregatiti financiar sau in tuning...

Nu ai dreptate cum pui problema si exagerez cand e vorba de fanatici autisti.
Inteleg ca insinuezi ca 45 e mai bun decat x5 :lol:.
Nu pot decat sa zambesc cand aud asta si sa-ti spun ca ai doar o parere deplasata la adresa mea.
Daca ar fi sa aleg o masina sport nu un sav as alege Porshe nu BMW, nissan indiferent de pret ma lasa rece cu exceptia unuia pe care in trecut l-au gresit bine Skyline.
Nu spun sa nu ascultam pe nimeni insa aici replica ta e un atac la persona mea nu un mesaj legat de subiect.
Daca ai date tehnice care inclina balanta spre unul din modele te rog sa le faci publice, daca nu parerea ta eronata la adresa mea nu face parte din subiectul discutiei.

sandumrs 27-01-06 10:33

Deja discutia a ajuns unde nu trebuia sa ajunga, asa ca de ce nu revenim la subiect .

fishbone 27-01-06 15:41

Sebastian, tin sa-ti reamintesc ca, indiferent de discutie, totusi nu ai adevarul suprem in posesia ta. Cu alte cuvinte un ton mai moale si puternic argumentat asa cum fac altii este mult mai adecvat. Degeaba te legi de eventuale atacuri la persoana sau alte lucruri, intotdeauna ai fost primul care a facut asta pentru ca pur si simplu nu poti concepe o discutie in care altcineva are alta parere si tu nu ai ultimul cuvant. De aici, indiferent de credentiale, scazi mult in ochii la restul.

sandumrs 27-01-06 16:18

Mi se pare regretabil daca ajungem la jigniri.

SEBASTIAN 27-01-06 18:06

Re:

Quote:

Sebastian, tin sa-ti reamintesc ca, indiferent de discutie, totusi nu ai adevarul suprem in posesia ta. Cu alte cuvinte un ton mai moale si puternic argumentat asa cum fac altii este mult mai adecvat. Degeaba te legi de eventuale atacuri la persoana sau alte lucruri, intotdeauna ai fost primul care a facut asta pentru ca pur si simplu nu poti concepe o discutie in care altcineva are alta parere si tu nu ai ultimul cuvant. De aici, indiferent de credentiale, scazi mult in ochii la restul.

Posibil sa fi inceput primul, daca e asa imi pare rau.
Posibil sa nu fi incveput primul si tot rau imi pare.
Nu sunt aici cu intentia de a demonstra nimanui nimic special discutam pe tema topicului, insa unele argumente nu vor a fi luate in calcul, oare de ce?

Am sa va las sa discutati ce si cum vreti pentru ca eu am un stil, voi altul insa nu pot sa nu remarc de multe ori mentalitatea unor ce au emigrat si acum arunca cu noroi in ce se intampla in Romania. Nivelul nostru fata de statele unite e mult inferior fie ca e vorba de Cnasa, America de sud sau de nord, insa nu mai suntem de mult aborigeni si nu acceptam solutii impuse si ne folosim simturile si inteligenta fara a ne lasa indobitociti de un sistem sau altul.
Sunt aici sa vorbesc despre masini, despre tuning, motorsport si ce e legat in general de sportul cu motor, nu am intrat sa ma cert cu unul sau altul, iar pentru faptul ca am facut mai mult decat altii in domeniul asta imi asum dreptul de a-mi permite ceva mai multe decat altii novici in domeniu.
Sa nu uitati vechea zicala : \"nu tot ce zboara se manaca\".
Daca parerea mea e luata in ras as vrea sa fie luata de cineva care a facut ceva, a tunat, a organizat evenimente si a acumulat experienta mai multa decat mine, care de la 13-14 ani eram in stafuri organizatorice ale competitilor auto-mot, coasta si circuit viteza, chiar etape internationale.
Daca experienta mea conteaza am sa va spun si oricum o fac pentru cei care vor sa faca ceva, nu stiu tot e clar, le mai amestec insa cand e vorba de masini care le am acasa, voi credeti ca degeaba le-am cumparat?
Nu mai spun nimic las moderatorii si administratorii foarte cababili sa medieze astfel de subiecte tehnice si-i provoc la o cursa auto de ce vor ei pentru a demonstra ca pot face si mai mult decat sa vorbeasca sau sa scrie.

fishbone 27-01-06 19:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
nu pot sa nu remarc de multe ori mentalitatea unor ce au emigrat si acum arunca cu noroi in ce se intampla in Romania. Nivelul nostru fata de statele unite e mult inferior fie ca e vorba de Cnasa, America de sud sau de nord, insa nu mai suntem de mult aborigeni si nu acceptam solutii impuse si ne folosim simturile si inteligenta fara a ne lasa indobitociti de un sistem sau altul.

Sebastian, chestiile astea probabil sunt niste lucruri care te freaca pe tine dar da-mi voie sa te contrazic, eu niciodata nu am invocat ideea ca SUA e superioara la ce se intampla in Romania. Gresesti, daca unii au atitudinea asta, nu inseamna ca toti o exerseaza deci nu pleca din start pe aceasta idee gresita. As avea multe de spus pe o eventuala tema dar e un argument destul de urat care sigur jigneste pe multi deci nu merita abordat. Ce este ingrijorator e faptul ca, novice fiind pe acest forum si dand de contraargumentele tale pentru prima oara, m-am trezit pe PM cu mesaje de la diversi useri activi ai acestui forum cu atentionari despre modul in care privesti tu lucrurile. Si tocmai pentru ca nu esti un newbie in domeniu ar trebui sa fi in stare sa alcatuiesti niste argumente peste media celorlalti. Tinzi sa te axezi prea mult pe a da cu noroi in concurenta, in loc sa te focalizezi pe comparatii de genul da, firma x are un model demn de considerat, dar totusi firma y are cutare si cutare. In momentul in care ai postat parerea ta si se continua cu pareri contradictorii, indiferent ca sunt bine sau prost informate ai tendinta sa-ti pierzi cumpatul si incerci din rasputeri apoi sa ai ultimul cuvant. Heh, chestia e ca si eu la fel incerc sa fac dar am ajuns demult la concluzia ca e imposibil. Suntem oameni si toti gresim. O doza de tact, diplomatie si de ce nu umilinta nu strica si fac mai mult decat orice argument agresiv. Faptul ca in garajul tau dorm una langa alta bavareze si japoneze spune multe despre tine, dar din pacate acest lucru este umbrit de o atitudine care pe restul ii faci sa creada ca pe langa faptul ca ai NUMAI masini de aceasi firma, ti-ai si tras un altar in casa inchinat lor.

SEBASTIAN 27-01-06 19:15

Draga peste,
Ar fi mai interesant daca ai renunta sa faci insinuari subtile sau vorbe de genul altarului, nu sunt un credicios nu iubesc biserica insa am mare respect pentru credinta si cei ce fac asta, iar tu-mi vorbesti de altar...nu te supara dar deplasarea de la tema e cam mare.
Nu am numai masini de firma, am de tot felul chiar si Renault pe care-l consider bun la locul lui,lafel si nissanul o fi bun dar nu in comparatie cu un bmw.
Stiu ca multi de aici nu ma agreeaza, pentru ca sa-ti spun ceva si poate sa fi mai docil atunci, dar mai bine ma abtin si-ti spun sa te iei dupa muste si o sa ajungi la cacat.
Te lasi influentat de ce-ti spun altii, ii lasi sa te foloseasca, sa scoti castanele din foc cu mana ta, dar vezi ca sunt ale lor, sa le dai satisfactie ... oare pentru ce, crezi ca merita sa ti cont de parerile unor nulitati sa te folosesti de raul lor impotriva mea?
Tocmai ai explicat multe si imi cer permisiunea sa ma retrag, iar daca vrei ceva poti sa ma contactezi pm si sa-mi scri succint ca nu am f mult timp si nici rabdare.
Multumesc anticipat de intelegere si sa stapanesti sanatos nissanul!
Daca personal vrei sa ma cunosti cand vi ai sa te convingi singur de ralitate, lafel daca ai nevoie de ceva.

fishbone 27-01-06 19:21

Eu nu am spus ca ma bazez pe parerile altora si acestia chiar te respecta dar au spus doar ca sa am mare atentie in argumentele cu tine deoarece, ei bine, am simtit pe pielea mea la ce se refereau. Ma retrag si eu din discutie, cred ca si eu si tu am expus ce era de expus si in rest fiecare cum vrea.
Numai bine

SEBASTIAN 27-01-06 19:29

Re:

Quote:

Eu nu am spus ca ma bazez pe parerile altora si acestia chiar te respecta dar au spus doar ca sa am mare atentie in argumentele cu tine deoarece, ei bine, am simtit pe pielea mea la ce se refereau. Ma retrag si eu din discutie, cred ca si eu si tu am expus ce era de expus si in rest fiecare cum vrea.
Numai bine

Te-au manevrat fara sa-ti dai seama si vreu sa sti ca de exemplu eu nu am o parere rea nici de Trabant, fiecare masina in felul ei are un farmec aparte.
e normal sa simti pe pielea ta ce au spus ei mai ales ca ti-au atras atentia
reactile se amplifica...

Am sa te rog cand poti si ai timp sa faci un test de putere la masina ta si sa ni-l oferi si noua.

fishbone 27-01-06 19:33

Sunt bani irositi, in opinia mea. O suta de dolari care au fost platiti de atat de multi inaintea mea pentru a afisa dyno sheets. Luand in considerare faptul ca din punct de vedere al intretinerii e top notch, nu vad de ce as scoate mai putin decat restul.

sandumrs 28-01-06 00:07

Mosule discuti despre Altima pe un topic unde noi vorbim de FX45 si X5 , deci veziti de barca ta si mai lasane ca nu prea ne intereseaza.

Din punctul meu de vedere Altima e o masina neinteresanta si in plus e oribila, e genul de masina care nu spune nimic despre gusturile proprietarului. Deci mai lasene cu aceasta masina ca nu impresioneaza cu nimic.
Poate e perfecta pentru tine, sunt convins ca esti mandru de ea dar nu mai insista ca nu ne intereseaza parerea ta despre propria masian. Iti dai seama ca esti puternic subiectiv.

Deci vorbeam despre FX si X5 nu?

fishbone 28-01-06 01:48

Am inteles gresit, Sebastian invoca dyno cu \"masina mea\". E singurul motiv pentru care am pomenit Altima. Nu detin un FX45

sandumrs 28-01-06 01:52

Ok man. Back on x5 vs fx45.

Am remarcat ca in Bucuresti au aparut zeci de FX35-uri si e si usor de sesizat de ce, designul acestuia este superb si e mult mai exotic in Ro ca X5-ul care deja e o notorietate.

fishbone 28-01-06 01:55

Am mai spus-o, mi se pare si mie fireste. Fiind plin de bimmere, lumea se intoarce catre lucruri noi ca sa fie distincsi si diferiti.

sandumrs 28-01-06 01:56

Foarte adevarat.

SEBASTIAN 28-01-06 07:56

Din cauza mea a fost discutia cu dino aici, sory!

Fx 35 si chiar FX45 sunt destule la noi am cunostinte care le au de putin timp si vor sa scape de ele si pe ei i-a pacalit forma plus ca se vaita ca sunt prea mici la interior si nu fuge cum credeau. Asta spun ei, am condus si eu si nu-i inteleg cum le-au luat, nu compar cu X5 care e normal sa fie mai bun si la alt pret bineinteles.

sandumrs 28-01-06 09:56

Au aparut ca ciupercile dupa ploaie, cred ca designul a fost cel care i-a atras pe romani si nu au luat in seama aspectul practic.

SEBASTIAN 28-01-06 10:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"sandumrs\"
Au aparut ca ciupercile dupa ploaie, cred ca designul a fost cel care i-a atras pe romani si nu au luat in seama aspectul practic.

au nevoie de dioptrii

sandumrs 28-01-06 10:02

Oricum esti primul de la care aud ca aceste masini nu fug cum ar trebui.

SEBASTIAN 28-01-06 10:16

Re:

Quote:

Oricum esti primul de la care aud ca aceste masini nu fug cum ar trebui.

Asta e realitatea intreaba un propietar de asa ceva care are un 45 si stie ce sunt masinile.
Cu 330xd l-am batut de pe loc pana la viteza unde sincer nu prea-l mai vedeam in oglinda.

SEBASTIAN 28-01-06 10:22

1 Attachment(s)
Un film cu cursa de la tm unde am batut Dodgeul cu motor de Viper v10.

sandumrs 28-01-06 10:30

Mie nu-mi mertge filmuletul.

SEBASTIAN 28-01-06 10:42

3 Attachment(s)
uite si poza cu finalul
nu a intrat imediat o transform si o pun.

sandumrs 28-01-06 10:45

Asta are 500Cp nu?

SEBASTIAN 28-01-06 10:46

Re:

Quote:

Asta are 500Cp nu?

verifica exact ca un vipper si bme are 204 la baza.

sandumrs 28-01-06 13:22

Nu inteleg ce vrei sa spui.

Are un V10 de 8.0l si e acelasi ca cel de pe Viper.

SEBASTIAN 28-01-06 22:55

Re:

Quote:

Nu inteleg ce vrei sa spui.

Are un V10 de 8.0l si e acelasi ca cel de pe Viper.

Da e motorul identic de Viper iar BMW 330diesel are 204 cai de serie.
Asta am vrut sa spun si se misca asa, noul 4.4i X5 e mult mai performant decat vechiul si imi place, char am facut mici stagii de pilotaj pe el pe sosea si teren accidentat cu pilot-istructor-indrumator BMW si am castigat un concurs de autocros cu X5 44i. Cunosc f bine masina si ma incanta.

sandumrs 28-01-06 23:10

Multumesc pentru informatii Sebastiane si felicitari pentru concurs.

Este inca o persoana care confirma capacitatile acestei masini, BMW X5.

SEBASTIAN 28-01-06 23:12

Re:

Quote:

Multumesc pentru informatii Sebastiane si felicitari pentru concurs.

Este inca o persoana care confirma capacitatile acestei masini, BMW X5.

Pacat ca nu a fost unul oficial, iar concurentii nu au respectat regulamentul asa cum am facut eu.

sandumrs 29-01-06 03:19

Stii ce-mi place la FX35 se aude motorul senzational.

SEBASTIAN 29-01-06 09:04

Re:

Quote:

Stii ce-mi place la FX35 se aude motorul senzational.

Dar ai incercat sa asculti v8 de la bmw?

sandumrs 29-01-06 09:49

Lasa man la BMW sound-ul motorului este una din cartile de vizita ale brandului. Stiu foarte bine cum suna v8-ul ala, piesa.

In schimb m-am mirat de cat de bine suna si FX-ul 35.

SEBASTIAN 29-01-06 09:51

Re:

Quote:

Lasa man la BMW sound-ul motorului este una din cartile de vizita ale brandului. Stiu foarte bine cum suna v8-ul ala, piesa.

In schimb m-am mirat de cat de bine suna si FX-ul 35.

E atunci sa tina concerte ca la curse nu cred ca-l tine. :lol: :lol: :lol:

sandumrs 29-01-06 10:01

La curse a fost un singur FX parca si s-a descurcat binisor.

All times are GMT +2. The time now is 20:53.

- Copyright 2026 4Tuning