![]() |
Re: Honda S2000 vs. BMW Z4
Quote:
si pana la urma urmei, am si o justificare care ii poate multumi pe majoritatea de prin zona : am votat honda pentru ca detin honda, si ma gandesc ca ar fi fost chiar aiurea sa votez bmw, cu toate ca n-am nimic cu marca, chiar am o admiratie deosebita pt asa numitii "ursuletzi" ... |
Quote:
Quote:
fasso ce legatura are postul tau cu faptul ca sunt multe bmw-uri pe strada ??? |
pai n-are legatura, a fost reply la post-ul lui adrian legat de faza cu " o ducem naspa in romania dar e plin de bmw-uri " . Macar de-ar fi plin numai de seria 5 si 7 din 2009, dar faza e ca s-au umplut strazile de "oale" , majoritatea cu numere de bulgaria si cu mult fum la curu' lor..
|
Quote:
|
nu am votat neaparat honda pentru ca detin, am avut odata fericita ocazie sa fiu plimbat cu un S2K iar senzatia a fost suprema ... eu n-am asemanat marca bmw cu absolut nimic si n-am facut nicio aluzie la un anumit tip de sofer ... Incercati va rog frumos sa nu punetzi acum toate rahaturile debitate pe aici in carca mea doar pentru ca am postat niste chestii in defavoare...
|
Quote:
|
n-am cum sa tin piept unora ca tine pentru care incapatanarea n-are limite ... daca tu ai bmw, nu poate nimeni sa te faca sa-ti placa alta marca, cum si eu daca am honda, nu ma poate face nimeni sa indragesc altceva. in schimb daca avetzi avioane in cap, nu mai debitati pe forumuri si mai aruncati un ochi din cand in cand si pe strazile patriei ca sa vedeti ca situatia nu e chiar atat de roz si plina de masini de lux...
|
...mai bine o lasati mai usor cu off-topicul,fiecare voteaza ce ii place.
|
total de acord...
|
Quote:
|
pai poate moderatorul care ti le-a sters era fan BMW, la asta nu te-ai gandit... :lol:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Doamne fereste sa nimeresti unul resoftat :shock: Quote:
|
Stai linistit Race ca nu ma inflamez, nici la afirmatiile tale (daca vrei iti dau tone de exemple cu Boxster mai rapid pe circuit decat masini mult mai scumpe si mai puternice), nici la faptul ca Dorel din GTI e mai rapid ca mine ( de fapt nu e, daca mi pun mintea la liniute, a mea scoate 6.1-6.3 pana la suta , Golful e mai lent, ca si la V max, verificat cu Racelogic VBOX). Iarasi interesant pt tine ar fi raportul transmisiei, centrul de greutate (de fapt scuze, pe tine nu te intereseaza decat liniutele) asa ca nu are rost sa ti explic diferenta intre un hothatch si masina care defineste conceptul de sports car la roadster e. Sa vezi ce surpriza mare o sa fie cand o sa conduci o masina sport, nu o sa mai simti nevoia sa l "farezi" pe ala din fata ta sa ti arati "muschii", cand o sa fii interesat de placerea de a conduce, nu de a te simti superior fata de altii (chiar nu stiu de ce se intampla asta chiar, sa apesi pedala din dreapta la fund poate sa faca si bunica, sa conduci inseamna altceva dupa mine) Aici se vb de Roadster e oricum, uite ca batem campii aiurea, inca odata eu votez BMW ul in fata S2000 ului, SLK ul pomenit undeva e masina de leisure mai mult.
PS Poza de sus e faza cu vulpea si strugurii. Nu crezi? E simplu, cine nu vrea un Porsche, aici pe forum, mana sus! cate maini crezi ca o sa numeri? sau o au toti mica aici..:)) Condus placut ! |
Quote:
Defapt recunosc, am o icoană cu o stemă alb-albastră cu elice stilizată deasupra capului, mă închin la ea înainte să ma culc... :lol: |
Quote:
Aleg Honda S2000 pt ca 1: este o legenda 2: pentru ca de anul asta nu se mai fabrica asta inseamna exclusivitate si pret de revanzare ok 3: pentru ca peste un an, un an jumate o sa imi iau una :twisted: Ps: am jucat NFS da sincer nu m-a interesat S2000-ul acolo... parca doar in primul nfs a fost. Ma rog, am jucat cu Skyline-ul. |
Quote:
|
Am ales s2000.
De ce ? Ambele masini sunt masini de "distractie". Se presupune ca mergi cu ele mai mult in weekend pentru placerea de a conduce. Din motivul asta nu are toate dotarile de confort s2000-ul , pentru ca nu e nevoie de ele. BMW-ul poate fi configurat in mai multe variante si probabil ca e mai comod in oras , dar nu asta e scopul masinii din punctul meu de vedere.Honda e mai ieftina , vine cu un singur nivel de echipare si are un singur scop : sa te distreze. PS : Am condus S2000 , nu am condus Z4 , nu dati cu pietre. |
...am votat s2000 in primul rand pt aspect si in al doilea rand pentru motorul foarte performant,si in plus nu suport bmw deci din start nu conta
|
Honda..clar....frumoasa..puternica..micuta...toate calitatile.....:) daca as avea acum banii necesari...mi-as cumpara aceasta masina...insa cu hardtop...corturi au si in kaufland:)):D
|
Quote:
|
Quote:
2. Mai puternic - nu insemna mai performant 3. mai micutz - e cu 2.5 cm mai scurt si ceva mai inalt ca s2000 asa ca exageram daca vb de diferenta de marime Avantaje Z4 - - mai confortabil - mai accesorizat - mai usor de condus Avantaje S2000 - - mai sportiv (dar cu cerinte mult mai mari de soferie) - mai exclusivist - mai ieftin - mai fiabil - pierdere financiara mai mica la revanzare (sta mai bine in pret) |
La asta cu marimea,probabil multi se refera la proportii. Mie de exemplu mi se pare BMW mai micut,din cauza ca are blocurile optice mai mici.
Oricum,eu prefer S2000 :D |
z4 deoarece e un roadster in adevaratul sens al cuvantului. cum spunea si clarckson 'alegerea unei masini este o chestiune sentimentala ci nu una rationala'. z4 are suflet iar s2000 nu. asa mi se pare mie. dupa cum am scris e ceva sentimental
|
Quote:
|
Quote:
|
laur ar trebui sa asculti si parerea lui clarckson despre s2000 atunci... z4 nu va fi niciodata la fel de fun de condus pe un drum virajat ca un s2000 iar s2000 poate nu are suflet dar are o personalitate mult peste z4 :) pana la urma este o chestie de gusturi daca te intereseaza strict performanta atunci s2000 is the car to have... +1 pt fiabilitate la s2k
|
nu m-ai inteles, poate s2000 e mai buna ca z4, sau mult mai buna , nu ma intereseaza. eu inteleg prin 'roadster' pe langa o masina decapotabila cu 2 locuri o masina cu un anumit statut, o masina 'stralucitoare'. la un roadster nu trebuie sa iti faci griji pt fiabilitate sau consum ci doar pentru ochelarii de soare. nu stiu poate vorbesc prostii dar asta e opinia mea si am spus-o. scuze celor pe care i-am deranjat
|
parerea mea ca tu confunzi un pic un roadster cu un gt cruiser, un roadster este mult mai focusat spre performanta parerea mea...
|
cam diferite parerile dar asta e democratia. eu zic sa o lasam balta cu asta si sa trecem din nou la subiect. trebuia sa alegem intre 2 masini nu sa ne contram asa.
|
prefer honda desi merita respect si bmw-ul :P
|
s2000...fara discutzii:Dn`am avut onoarea shi placerea sa conduc nici una din ele...dar la prima vedere(poate shi la a 2`a , a 3`a :)) ) ca aspect nu se compara...si tinand cont ca performantele sunt apropiate...singurul plus la Z4 imi pare marca.z4 e o masina tare dar daca i`ai scoate emblema de pe fatza parca jumatate din farmec i s`ar duce. asta e parerea mea nu vreau sa fiu injurat de nimeni:))
|
Z4 e mai frumos:D, aspect mai suparacios, puternic, nervos si gata sa treaca de tine.
|
daca si Z4 e frumos..inseamna ca sandero e superb
|
Quote:
Versace pana acum la honda au fost laudate motoarele, altfel de inovatii mai putin... deci cred ca e invers, daca iei emblema de la honda o sa fie fad |
nu am condus nici una din cele 2 si parerea mea va fi subiectiva, pt ca sunt pe un forum de tuning inseamna ca masinia pe care o conduc sau as conduce-o as vrea sa fie diferita de celelalte. s2k la exterior s-ar putea modifica mai frumos decat z4-le, motorul de 2 l este de admirat chiar daca la linie sau circuit z4-le e mai rapid. Diferenta de 4300 euro as putea sa o bag in performante sau interior sau ce vreau eu ca sa o aduc la aceasi standard cu z4, standard de care voi spuneti ca ar fi mai ridicat la z4.
Am votat S2000 pt simplu fapt ca e mai sportiva si mai usor de modificat din punctul meu de vedere. Cand am sa conduc aceste masini am sa fiu mai obiectiv. |
Quote:
|
si eu tind sa te contrazic cu experientele tale pur teoretice (video) ca s2000 e mai rapida pe circuit decat z4 cand situatia sta invers, chiar si pe carosabil umedi, si la generatia cea noua si cea veche de z4
Quote:
|
Quote:
Z4 - 2.5 ia bataie de la S2000 Z4 - 3.0 bate S2000 dar motorul BMW este mult mai mare si mai puternic |
Quote:
|
eu cred ca masina nu se rezuma doar la motor mare si putere. e un motiv pt care honda are un motor mai mic si asta ar fi sa distribuie masa mai bine pe axa longitudinala. MZ4 e o masina superba , dar sa ramana stock, honda se da mai bine la tuning, asta pentru cine vrea. si mai e o chestie motoru de z4 bazaie asa usor, pe cand daca alergi putin honda iti umple corpul de adrenalina.
care suna mai frumos? BMW MZ4 Honda S2000 |
| All times are GMT +2. The time now is 02:51. |
- Copyright 2026 4Tuning