Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Nissan - Infiniti (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti.html)
-   -   Nissan S13 - drift project (https://forum.4tuning.ro/115-masina-mea-nissan-infiniti/112100-nissan-s13-drift-project.html)

MC Mate 09-03-09 16:15

Re: MC MATE S13 Drift project

azi am comandat niste piese pentru motor de la Apex Performance :D::X si sapt viitoare probabil vor veni :D , tot azi , peste cateva ore sper, ma duc sa iau ultimul motor ,,the winner " k sa se apuce Dan de treaba, so, lucrurile incep sa se miste, maine probabil ma voi apuca si eu de frecat la compartimentul motor deoarece TREBUIE :D si usor usor va prinde contur :D

MC Mate 09-03-09 16:18

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2130322)
Mate...orice fratica numai sa nu o faci portocalie :)

:))) nu va fii portocalie in nici un caz ;) dar va fi o culoare fff frumoasa :D

Quote:

Originally Posted by dragos1989 (Post 2129799)
Diverse sugestii :D Vazute pe www.driftworks.com :D Mult succes cu proiectul! Sunt convins ca sunt foarte multi oameni care urmaresc cu interes ce faci tu cu sx-ul :D De abia astept sa o vad fumegand cauciucuri la evenimentele de drift de la noi :D Numai bine iti dorim !

frumoase masinile , am si eu cateva zeci de poze cu s13 , ma bucur k e lumea interesata de Drift :D si ca incepe sa prinda si la noi, suntem cativa deja care lucram la masinile noasrte special pentru acest sport , so , incurand speram sa vedem cat mai multi adepti dornici sa investeasca in aceasta directie si SPER si cativa oameni care sa faca ceva pt UN LOC DE ANTRENAMENTE !!!!

negoitacata 10-03-09 13:19

Frumoasa achizitie...sa o stapanesti sanatos.....ce zici un blocant si un motor ii arunci :D pe ea pana la 4tuningDays???...bafta multa

MC Mate 10-03-09 18:48

5 Attachment(s)
din pacate nu cred k voi participa la 4tuning days cu nici una din masini... Nissanul poate va primi motorul pana atunci , dar mai trebuie si rodat, iar BMWul are probleme cu diferentialul iar ambreajul s-a dus si el si deci nu cred k voi avea banii sa il fac pana atunci deoarece pe locul 1 acum e Nissanul, dar vor mai fi evenimente, acesta este abia inceputul :D

Azi am luat si al 3-lea motor , in acest weekend le face bucati pe toate sa vedem ce si cum si am luat acasa piesele pe care le voi aranja sa arate cum trebuie :D Poze cu o parte din piese :D

Alexxxx 10-03-09 19:24

Felicitari pentru Nissan! Speram sa-l vedem la treaba cat mai repde! Bafta in continuare si sa ne tii la curent cu fiecare schimbare pe care i-o faci!

BMW E36 TURBO- https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/103919-e36-gr-83-bmw.html

VENOX 11-03-09 10:41

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 2136072)
din pacate nu cred k voi participa la 4tuning days cu nici una din masini... Nissanul poate va primi motorul pana atunci , dar mai trebuie si rodat, iar BMWul are probleme cu diferentialul iar ambreajul s-a dus si el si deci nu cred k voi avea banii sa il fac pana atunci deoarece pe locul 1 acum e Nissanul, dar vor mai fi evenimente, acesta este abia inceputul :D

Azi am luat si al 3-lea motor , in acest weekend le face bucati pe toate sa vedem ce si cum si am luat acasa piesele pe care le voi aranja sa arate cum trebuie :D Poze cu o parte din piese :D

Revopsesti capacele alea rosii? Ce culoare?

MC Mate 11-03-09 19:17

Quote:

Originally Posted by VENOX (Post 2137898)
Revopsesti capacele alea rosii? Ce culoare?

:D albastru electric :D

BuzzYBalL 12-03-09 08:58

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 2139158)
:D albastru electric :D

arata foarte bine

MC Mate 13-03-09 03:38

am lucrat azi o gramada la un singur capac , mai am unul de curatat de depunerile de ulei de cand la facut masa probabil si la restul capacelor , maine sper sa iasa ceva ... pun poze tot maine k sa fie mai interesant :D:P

P.S. Azi a scos Tarnafes si vibrochenul :D asa k maine va merge la rectificat :D yuhuuu si vestea ce-a buna e ca e la cota standard :D deci sunt super fericit :D maine ii fac o poza si lui :D

BuzzYBalL 13-03-09 09:08

success

MC Mate 13-03-09 18:58

3 Attachment(s)
Cu toate k m-am bucurat k era Standard si k poate iese standard , din pacate conditiile in care a stat blocul nu au fost deloc potrivite iar rugina a lasat niste puncte in arbore deci va trebui dus la rectificat luni, desi fusesem azi la Caprita dar ne-a zis sa incercam cu smirghel k e pacat de el, dar asta e , va fi cota 1 :D

BuzzYBalL 13-03-09 22:46

success:mrhappy:

MC Mate 14-03-09 00:39

Quote:

Originally Posted by BuzzYBalL (Post 2146049)
dak reusesti cota 1 e foarte ok ................
dak nu iti recomand un vibrochen nou sau unul turnat in presiune mai mare (sport ,forjat,...)

chestia e ca momentan nu m-am hotarat pe ce motor voi merge, nu sunt sigur k voi pastra ca18det din cauzea hibelor lui de ungere, probabil va fi un SR20 sau un RB :D sa vedem, momentan sa pot sa o misc sa ii prind si eu gustul si mai sunt fff multe de facut pana sa schimb motorul

BuzzYBalL 14-03-09 08:31

succes:mrhappy:

Keisuke 14-03-09 23:30

hai ca nu e asa de mare diferenta, doar de fiabilitate, dar ideea este ca bagi 5000 euro intr-un ca18det, dar cine iti da garantia ca motorul nu crapa in 2 saptamani de drift ...arata-mi-l tu pe mecanicul ala care face un motor si zice :"iti dau garantie ca tine XXXX kilometrii in regim de drift,daca nu iti refac eu motorul din banii mei" ....aici e diferenta aia intre ca18det si sr20det ....sau asa o vad eu ...corectati-ma daca gresesc.

MC Mate 14-03-09 23:52

problema ca18det este pompa de ulei si prea putin ulei in el.... la sr nu mai exista aceasta problema... acum nu poti spune despre rb ca ar fi ca un ca18det cu ink 2 pistoane... totusi motorul ala duce forja si tras de el la greu... iar sr este mult mai fiabil decat ca-ul... om vedea ,mai e oricum pana la punctul ala, gandestete k din CA nu au scos decat 640cp dar din sr s-au scos si 800, iar sr-ul tine mult mai mult pt drift, gandestete k motorul folosit la drift nu vede decat rar 3500 de ture :D in rest vede numai omor...

tarnafes 15-03-09 00:16

Daca tot zici amice Andrei ca , Ca18det e putin mai bun decat Sr20det atunci zimi mie de ce nu exista nici macar unu in competitiile de drift profesionale ?
Daca ar fi asa pai toti ar avea ca18det nu Sr20det...

Faza e ca inca nu teai saturat tu de ca18det...dar uite cand am sa termin cu motorul (sa termin inseamna sa ii fac si softul) , am sa tio trag atat de tare de ai sa ai cosmaruri cu sr20det noaptea :lol:

VladM 15-03-09 13:58

Sper la proiect,lumea s-a aprins pe aici :) o sa ai cosmaruri cu sr20det noaptea :)))

MC Mate 15-03-09 14:20

Quote:

Originally Posted by VladM (Post 2149436)
Sper la proiect,lumea s-a aprins pe aici :) o sa ai cosmaruri cu sr20det noaptea :)))

e copiii din ziua de azi :))))) oricum nu mie imi era adresat cosmarul :)))

Xerius 15-03-09 16:30

Quote:

Originally Posted by BuzzYBalL (Post 2146525)
o sa iti zic ceva si sunt sigur ca prietenul nostru Dan se va supara putin :mrgreen:

diferenta intre ca18det si sr20det este una foarte mica:
200cm/3 in +, 30cp+,un mic cuplu in +,
in momentul in care te apuci sa modifici diferentele sunt un pic in defavoarea sr-ului :
ca18det nu este cu nimik mai prejos decat sr20det : injectie identica , electronica identica ,si multe altelele .........
ideea e ca nu merita sa mai dai bani pe un sr20det (cu bani aia poti face ceva in + ca18det)

ceea ce spun io aici nu este scos din capul meu sau o idee de a mea fixa ci statistici facute de alti baeti mult mai priceputi ca noi.....ex:sxoc.com ....
scormone un pic mai adanc internetul si o sa ajungi la aceiasi parere cu mine .....

rb este alta mancare de peste practic io il vad ca pe un ca18 + inca 2 pistoane dar pentru drift este suficient un ca18 sau sr20 ..............
sper ca informatiile mele iti sunt destul de utile si te ajuta sa iti formezi o idee......:)

normal.. daca te uiti pe forum de ca18 unde sunt numai posesori de ca18 normal ca toata lumea isi lauda motorul si il ridica in slavi. Asa ma uit si eu pe forum de ka24 unde toata lumea zice ca se fisha pe ca18 si sr20.. dar asta nu inseamna ca sunt mai bune.

BuzzYBalL 16-03-09 16:31

:shock:

MC Mate 16-03-09 21:13

Quote:

Originally Posted by BuzzYBalL (Post 2153208)
se pare ca sunt luat in ras aici .......deci nu mai au nici o importanta posturile mele asa ca le-am scurtat pentru ca nu puteam sa le sterg.....

rog sa fie sterse de cineva care are acest drept ....

nu prea ti la gluma vad...

tarnafes 16-03-09 22:02

Da asa a fost el mereu mai suparacios...noi glumim dar el ia mereu in serios.

MC Mate 19-03-09 00:16

6 Attachment(s)
Azi nenea Dan a desfacut motorul !! Yuhuu , e ciopartit tot , acum asteptam arborele de la facut, sa ducem si blocu la masurat pt segmenti si sa vin piesele si sa ne apucam de treaba :D sa ne muntam la atelierul gazda unde o sa fie asamblat si pus pe masina ( multumesc lu aox ) :D

Keisuke 19-03-09 01:14

ce frig indurati voi acolo :D, pasiunea si urmarile, baftoc cu motorul man!

MC Mate 19-03-09 21:48

AZI A LUAT NENEA DAN VIBROCHENUL !!!! YHUUUU !! Maine ma duc sa comand toate cele :D sper sapt viitoare sa le am

tarnafes 19-03-09 21:51

Coata 1 tot , cuzinetul central standard !! :peace:

VENOX 20-03-09 09:36

Mai ai putin Mate, foarte putin! :D

MC Mate 20-03-09 18:39

daaaa, azi am comandat tot in afara de segmenti, aia sapt viitoare pt k tre sa ma duc cu blocul la masurat :D yuhuuuuuuuuuuuuu ne apropiem :D

Keisuke 21-03-09 02:35

Parca se aude cum suna deja :D, turbo powah !

aditzu08 23-03-09 11:44

sunt curios ce va iesi:D

KAY_ 23-03-09 13:31

vad ca e ambitie multa , o sa iasa bomba, am vrut si eu sa ma apuc de asa ceva , sper sa nu mi para rau(prea tare:D) ca mi am bagat banii in altceva

MC Mate 26-03-09 19:32

2 Attachment(s)
Si iata o mare parte din dulciuri :))) o parte din U.K o parte de la jap parts, curele, role, simeringuri, toate garniturile, filtru de benina de z32, filtru ulei , mai urmeaza maine cuzinetii, si tot maine sau sambata segmentii :D

Alexxxx 26-03-09 20:40

Chiar crezi ca nu poate fii gata pana la 4tuning days?
Bafta in continuare!

alexUTR 26-03-09 21:24

Dulciuri multe ;;) cand le va gusta mister S :D

MC Mate 26-03-09 21:38

masina cred k va fii gata.in sensul de motor functional pe ea, insa mai trebuie facut rodajul, si oricum nu are LSD, suspensie ... o sa fie ea gata la timpul ei :D

bodyspeed 26-03-09 21:53

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 2186319)
Si iata o mare parte din dulciuri :))) o parte din U.K o parte de la jap parts, curele, role, simeringuri, toate garniturile, filtru de benina de z32, filtru ulei , mai urmeaza maine cuzinetii, si tot maine sau sambata segmentii :D

Marfă !! şi marfă bună, curele conti(made in germany) curele dayco chiar , semeringuri cortego (made in spain marfă!! )
Filtru ăla alco nu e aşa ok, să īl schimbi ;)
baftă maximă īn continuare

VENOX 27-03-09 10:01

in cati bani te-a dus kitul de distributie? ca tre sa schimb si eu in curand distributia la a mea.

Dj_SlasH 27-03-09 14:48

A fost masina mea in 2001-2003 vezi ca a lovit-o Formox pe stanga in curba la uniri la 100 km/h s-ar putea sa fie un pik stramba de bot.:)) Lupu era emblema de la HKS in 2000 . Motoru la-m facut de 3 ori ... si nu a mers niciodata bine ultima data l-a facut Florica NSL vibrochenu pe o biela la cota 4 .... dar poate l-a schimbat Bogdan de la care ai luat tu masina.
Success si bafta mult shi vreau sa vad si eu masina cand o termini.

Dj_SlasH 27-03-09 22:06

Ce bine imi pare ca nu a murit si ca a luat-o cineva pasionat. Sincer ma tot gandeam sa trec pe la bogdan sa ii dau niste bani pe ea.
Pacat ca nu e gata maine sa vii la meetingu; nissan. O sa vb cu tarnafes despre masina ta .

All times are GMT +2. The time now is 00:54.

- Copyright 2026 4Tuning