Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Intalnirea ramane pe 14.01.2006 (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/11210-intalnirea-ramane-14-01-2006-a.html)

Anonymous 12-01-06 19:02

Re:

prezent 4 ever dar sa ma ia cineva si pe mine ma gasiti pe mess pe insomnia_squad

Skma 12-01-06 19:04

Se pare ca se strange lume si e bine ca avem si vizitatori ! :twisted:

shantzu 12-01-06 19:21

bai skama te mai risti cu momo?? :) :wink:

Skma 12-01-06 19:23

Da bro' stai linistit mie unu nu mie frica !
P.S.: Momo nu uita manelele alea :lol:

momo 12-01-06 21:43

tin sa anunt ca am titi-u plin!
tng+2 gagici

:pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th

tng 12-01-06 22:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"momo\"
tin sa anunt ca am titi-u plin!
tng+2 gagici

:pelvic_th :pelvic_th :pelvic_th

hehe ... :mrhappy: :mrhappy: ...
cat despe asteptare...momo stai linistit .. rezolv eu :wink:

Skma 13-01-06 09:00

Si io care vroiam sa pun poponetzul la bataie :lol: :lol: :lol:
Asta e il bag la conservare :lol:

T@zMania 13-01-06 09:30

bai fratzilor lasatzi femeile acasa ca asta e o intalnire doar intre noi...cu ele iesitzi alta data[sau luatzile doar daca sunt parashute si sa le facem poshta :wink: ]dar mi se pare corectr sa vina numai baietzi ca sa fie locuri si ptr cei care vin perpedes...femeile trimitetzile si voi la un suc...cu altul :lol: :wink:

streetcarconcept 13-01-06 11:32

xxx

Daca nu imi vine masina astazi nu va deranjati sa veniti sa ma luati! Exista si taxi ! Nu m-am nascut in masina stati linistiti ! :)
Am sa fac o eventuala lista cu toti oamenii care vin la intalnire sa imi fac o baza de date unde sa va am pe toti ca sa nu se inteleaga ca fac reducere tuturor care imi intra in magazin ! Reducerea se face si in functie de comenzi ...etc ; detalii care o sa le discutam !Din clipa in care am sa deschid showroom-ul o sa ne vedem la show ca sa nu avem probleme ! Sunt multe de discutat si o sa intelegeti ca sunt dispus sa fac foarte multe pt voi atata timp cat am si eu sprijin din partea voastra !

Bafta tuturor!

Mario SCC
tel: 0721.509.246
[email protected]
www.streetcarconcept.ro

tng 13-01-06 13:00

Deci va asteptam pe toti la intalnire , avem de discutat lucruri importante si interesante ... galerie foto de facut, de terminat un filmuletz ....

momo 13-01-06 14:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"T@zMania\"
bai fratzilor lasatzi femeile acasa ca asta e o intalnire doar intre noi...cu ele iesitzi alta data[sau luatzile doar daca sunt parashute si sa le facem poshta :wink: ]dar mi se pare corectr sa vina numai baietzi ca sa fie locuri si ptr cei care vin perpedes...femeile trimitetzile si voi la un suc...cu altul :lol: :wink:

BURLACULE!!!! imi place sa combin \"placerea\" cu hobby-ul! :P

shantzu 13-01-06 17:12

eu sper sa nu se mai termina asha de repede :wink: nu uitati bagati benzina :mrgreen: [/b][/i]

T@zMania 13-01-06 18:07

momo ce te face sa crezi ma ca sunt burlac?sunt 8 ani de cand am nevasta si vreao 12 de cand am amante :lol: :wink: .....daca vrei fete te rezolva baiatu,numai sa te tzina ciomagu!!!

Pitu 13-01-06 18:20

sal,nu am mai avut net la dispozitie si nu am mai intrat pe forum .
ne vedem maine la ora 20.00 si va rog sa nu va dati in spectacol la sala sporturilor :wink:

RaulNFS 13-01-06 18:24

vin si eu, vin si eu :joy: :dance: :dance:
nu d alta, dar trb sa il aduc pe nikeff k el nu stie ploiestiul. vb pe pess nikeff :wink:

shantzu 13-01-06 18:38

frumos !!! o sa fim aproape toti care posteaza pe ploiesti :wink:

MeHiGH 13-01-06 19:30

Ash veni si io u cea mai mare placere ; :( da...poate nici nu o sa ma recunoastetzi... un pitic!(un bagator de seama)

momo 13-01-06 20:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"doar_eu\"
Ash veni si io u cea mai mare placere ; :( da...poate nici nu o sa ma recunoastetzi... un pitic!(un bagator de seama)

vii la tata la masina si te baga el in seama si-ti face cunostiinta cu ceilalti. tu tre doar sa vii!

ph 18 yat, un pej gri inchis

shantzu 13-01-06 20:24

Re:

Quote:

hmmmm..............mha yo cred ca tu esti un agent sub acoperire ?? si asta face parte din misiune :mrgreen:
daca vii te dai si tu pe acolo ca stii despre ce se vb cum fac eu :wink: :lol:

momo 13-01-06 20:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"T@zMania\"
momo ce te face sa crezi ma ca sunt burlac?sunt 8 ani de cand am nevasta si vreao 12 de cand am amante :lol: :wink: .....daca vrei fete te rezolva baiatu,numai sa te tzina ciomagu!!!

aaaa... scuze tati, n-am stiut! retrag!
eu unul cred ca toata viata as umbla dupa gagici... e o boala cred... :lol:

momo 13-01-06 20:28

cu Mario cum ramane pana la urma? frate vin eu sa te iau?

shantzu 13-01-06 20:32

am vb eu cu el si a spus ca daca nu are masina vine cu taxiu si daca o sa vina cu masina iti dai seama ca o sa ne sune :wink:

Manson 13-01-06 21:09

cred k osa fie cea mai misto intalnire k suntem multi :) super....pe maine seara :)))))))) vb cuiva o sa buuuuuuuuuum ploiestiu:))0 sambata

MeHiGH 14-01-06 06:42

Gata!
Am inteles ! SA TRAITI!
desi cred ca o sa ma duc cu pretena pan' orash,vad io cum fac (tot poasibilul) sa ajung :flower:
Ms ptr \"initiere\"!!!!

momo 14-01-06 09:24

Re:

Quote:

Gata!
Am inteles ! SA TRAITI!
desi cred ca o sa ma duc cu pretena pan' orash,vad io cum fac (tot poasibilul) sa ajung :flower:
Ms ptr \"initiere\"!!!!

lasa frate... ia-ti si gagik! sa vezi ce-o se te iubeasca dupa ce o vedea in ce te-nvarti! :D

l

kraven_4_all 14-01-06 09:40

momo dak ai putea ai sta cu toate fomeile din PL!!! yo cred k o sa ajung dar partea interesanta este dak stam la sala sau se pleak in alta parte, nu de alta dar tot perpedes sunt shi yo!!
PS 4 momo: cu spray`u ala nu te tzine ciomagu`??:)))

dshockevo 14-01-06 09:42

deci pana la urma , ne vedem la Sala la 20:00 ? nu?

shantzu 14-01-06 09:44

pai ce dracu facem acolo mha?intalnire cu gagicile ?? pai asha hai sa ne luam toti prietenele :wink:

momo 14-01-06 09:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"kraven_4_all\"
PS 4 momo: cu spray`u ala nu te tzine ciomagu`??:)))

din potriva! ala e arma fatala! the final destination!

Quote:

PostPosted: Sat Jan 14, 2006 10:42 am Post subject:
yap

shantzu 14-01-06 09:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"dshockevo\"

da dshochevo la 8:00 :wink:

momo 14-01-06 09:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shantzu\"
pai ce dracu facem acolo mha?intalnire cu gagicile ?? pai asha hai sa ne luam toti prietenele :wink:

ce aveti mey? la plopeni... toti ati sarit pe gagik aia cu care am fost combinat eu!!!!! pan la urma.... acum...

kraven_4_all 14-01-06 09:48

gata!!!! DISEARA LA ORA 20:00, (nu cu 1 min mai devreme sau mai tarziu:))))))...) la SALA SPORTURILOR!!! .

dshockevo 14-01-06 09:48

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shantzu\"
Quote:

Originally Posted by \"dshockevo\"

da dshochevo la 8:00 :wink:

1: se scrie dshockevo, nu dshocâhevo :lol:
2: a trecut 8 ...de 2h si 48 min :twisted:

PS: sa ne vedem cu bine ! bafta !

tng 14-01-06 10:17

Am postat aseara un mesaj...dar s-a sters pt ca s-a schimbat serverul

Ramane cum am stabilit .. Asta seara la sala sporturilorin parcare la ora 20.00
Acolo vom ramane o perioada scurta de timp,timp in care vom face cunostinta cu cei care sunt noi,vom face o mica galerie foto, discutam ...
Va rog sa nu atrageti in nici un fel atentia pe acolo(forja,scartz etc ..)
Tot acolo vom discuta ce vom face si in continuare .. :twisted:
Sa aveti nitzica benzina si ceva maruntzish pt un suc..

Raul
Il indrumi tu pe nikeFF, ok?ma bazez pe tine :wink:

PS:nu mai face offtopic
PS2: sa va luati si voi camera foto/video .. ca sa prindem cat mai multe imagini

Pitu 14-01-06 10:39

Re:

Quote:

Originally Posted by \"momo\"
Quote:

Gata!
Am inteles ! SA TRAITI!
Ms ptr \"initiere\"!!!!

lasa frate... ia-ti si gagik! sa vezi ce-o se te iubeasca dupa ce o vedea in ce te-nvarti! :D

l

sa inteleg ca unii vin doarla impresii?
:lol: :lol: :lol:

shantzu 14-01-06 13:01

tweety ei insasi sunt nishte impresii :mrgreen:

RZV_1_XDD 14-01-06 14:23

O sa fie cumva parada modei?

CobraArt 14-01-06 15:15

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
PS2: sa va luati si voi camera foto/video .. ca sa prindem cat mai multe imagini

ROGER!

PH-05-TTM 14-01-06 15:28

Bah ....sal all!!!M-am trezit km tarziu...da ata ete....Vin si io cu ink un tov...si ...venim perpedess(ale dreaq 4 luni pana la permis:D)mai avem shi noi lok sau......nu?... Abea ashtept sa vd show-ul facut de ploiesteni :!:

RaulNFS 14-01-06 15:30

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tng\"
Raull
Il indrumi tu pe nikeFF, ok?ma bazez pe tine :wink:

normal k te poti baza pe mine ;)

All times are GMT +2. The time now is 23:22.

- Copyright 2026 4Tuning