Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele.html)
-   -   Machetele mele - Dragos_H (https://forum.4tuning.ro/505-machetele-mele/111926-machetele-mele-dragos_h.html)

Dragos_H 25-03-09 21:24

Re: Machetele mele - Dragos_H

Mersi Dark Side;

De cand machetele Bburago sunt facute in Thailanda nu mai sunt realizate bine, nu mai respecta anumite standarde de calitate (dar na daca iti doresti macheta , te multumesti si cu asta). Din cate stiu eu modelul acesta de Viper nu mai este facut de alta firma - la varianta de strada ma refer.

Dragos_H 02-04-09 18:14

10 Attachment(s)
Dupa o mica perioada de absenta va prezint o ultima achizitie: Porsche 911 Turbo (996) - 1:18 Autoart

In 2000 Porsche a lansat versiunea Turbo a modelului 996. Ca si GT3, motorul noului Turbo era derivat din cel al lui GT1, avand o putere de 415 CP, masina putea atinge 100 km/h in 3.8 sec. Porsche 911 turbo era disponibil doar cu tractiune integrala.

Macheta imi place foarte mult, fiind bine realizata atat exterior cat si interior (ce sa mai ... e Autoart. :D)

Multumiri Promo.

andreigica 02-04-09 19:10

Superba ultima achzitie!:D

canon 03-04-09 12:11

De cat timp ai Porschele ?Stiu ca nu se mai produce..

ktalyn 03-04-09 15:06

Superb Porsch-ul!

radu_bv 03-04-09 15:49

frumos Porsche. imi place cum arata si detaliile.;)

Dragos_H 03-04-09 16:29

Multumesc baieti !!! :D

Canon: porschele il am de o saptamana, iar daca se mai produce sau nu asta nu mai stiu. Pe site-ul companiei Autoart (cea din China) el este inca la vanzare.

Dragos_H 05-07-09 17:10

10 Attachment(s)
Salutare,

Astazi (dupa "ceva" perioada de absenta) va prezint una din ultimele achizitii: Mercedes E320 - 1995 - Autoart 1:18.
Macheta este foarte bine realizata atat la nivel exterior cat si interior. Motorul este, de asemenea, prezentat cu un numar mare de detalii.
Este macheta uneia din masinile mele preferate din viata de zi cu zi.

andreigica 05-07-09 17:15

Ce revenire:shock:!Superb Mercedesul,poate unul dintre cele mai frumoase machete produse vreodata de Autoart,la cat mai multe astfel de bijuterii in colectie!!!

Dragos_H 05-07-09 17:19

Merci Andrei. ;)
Felicitari si tie pentru ultimele achizitii si la cat mai multe!!! :D

Darius DMS 05-07-09 17:30

mercedesul acesta e o bijuterie....doar un cuvant:BESTIALA!!!!!.....bafta in continuare;)

Dragos_H 06-07-09 17:35

9 Attachment(s)
O sa prezint in continuare: Mclaren Mercedes F1 MP4-20 (Minichamps 1:18 )- Montoya 2005 :D.
Este o macheta bine realizata a celor de la Minichamps. Este metalica cu parti din plastic, include pilotul si functioneaza directia.

graffik4life 06-07-09 17:49

frumos tare!
mai ai si alte monoposturi?
la mai multe!

manu_96xls 06-07-09 18:05

Quote:

Originally Posted by Dragos_H (Post 2466126)
Mclaren Mercedes F1 MP4-20 (Minichamps 1:18 )- Montoya 2005 :D.

Foarte tare macheta:love:, probabil īmi place așa mult pentru că-mi plăcea stilul lui Montoya din F1 extrem de mult.:-)
Dacă te rog mai pui un set de 6 poze, dar cu cadre mai largi puțin?:D

krokobaur 07-07-09 14:50

Quote:

Originally Posted by Dragos_H (Post 2463471)
Salutare,

Astazi (dupa "ceva" perioada de absenta) va prezint una din ultimele achizitii: Mercedes E320 - 1995 - Autoart 1:18.
Macheta este foarte bine realizata atat la nivel exterior cat si interior. Motorul este, de asemenea, prezentat cu un numar mare de detalii.
Este macheta uneia din masinile mele preferate din viata de zi cu zi.

oau! fara cuvinte ,foarte frumoasa ...a durat ceva pina au scos macheta! am avut norocul sa-l detin 1:1. bafta si la mai multe!:yikes:

Dragos_H 07-07-09 20:56

6 Attachment(s)
graffik4life: merci; si este deocamdata singurul monopost care-l am.

krokobaur: merci, da a trecut ceva timp dar a meritat asteptarea :D

manu_96xls: eu am fost fan Mclaren Mercedes de cand era Hakkinen, dar acum din pacate nu mai sunt ce au fost. Am pus inca un set de poze.

manu_96xls 07-07-09 22:34

Mulțumesc mult! E foarte frumoasă, printre puținele machete f1 care-mi plac pānă la ultimul detaliu.:)

andreigica 09-07-09 09:28

Superba macheta din Formula 1,desi sunt fan Ferrari,pot spune ca imi place la nebunie macheta!

Dragos_H 09-07-09 20:54

10 Attachment(s)
Multumesc baieti!!

Pentru astazi: Mercedes 190 E - 2.3 16 (Nurburgring Winner - Senna) Autoart 1:18 .
Macheta este realizata impecabil atat exterior cat si interior, motor detaliat, scaune sport fata, roll cage, stergatoare faruri, usile se deschid si se inchid perfect etc.
Las pozele sa vorbeasca. :-)

Dark Side 09-07-09 23:22

Off mai baiete... ce imi invarti cutitul in rana.....
Dupa ce ca e superba mai e si cu Senna....
Am avut o sansa sa o iau dar nu aveam bani.... :( :cry:

andreigica 11-07-09 14:18

O macheta de nota 10,am avut ocazia sa o vad si am ramas mut,felicitari pentru ultima achizitie!:D

Dragos_H 01-09-09 20:27

8 Attachment(s)
Salutare, dupa ceva timp de absenta, va prezint Porsche Carrera GT 1:18, Maisto - rosu cu ceva modificari aduse, nu multe, dar care cred eu ca au infrumusetat putin aspectul:

Vopsire cu negru mat:
- jenti,
- oglinzi,
- partea de spate a scaunelor,
- zona gurilor de aerisire a spoiler-ului fata,
- interiorul farurilor,
- eleronul spate,
- partea din spate unde se afla evacuarea.

Am realizat un eleron suplimentar si o prelungire spoiler fata, de asemenea vopsite in negru mat.

andreigica 01-09-09 21:13

I-ai dat o alta fata machetei,ti-a iesit perfect,bravo tie!

Dragos_H 01-09-09 21:20

Mersi Andrei, ma bucur ca iti place :D

Madalyn Boss 01-09-09 22:25

o noua fata ... arata foarte bine si mie se pare foarte frumos pe rosu ...

Dragos_H 02-09-09 10:20

Mersi Madalyn pentru aprecieri.

Racer21 03-09-09 10:01

Foarte misto Porschele, era si mai fain daca era AutoArt, dar alea nu iti vine sa le modifici :-)

ciuca2 03-09-09 11:43

"Belea" machetele astea ale tale.La Mercedes 190 E Nurburgring Winner - Senna,eu as modifica ceva: cred ca ar fi mai faina sa o faci ceva mai de strada,fara rollcage,stickere si alte chestii.

Darius DMS 03-09-09 12:09

de ce sa strice el un superb exemplar...daca tu vrei sa ii scoti toate stikerele si restul nu ai decat sa o strici...dar asta e o editie de la autoart(nu limitata)...exista si varianta de strada....sa stii....scuze de offtopic

Dragos_H 03-09-09 14:21

Multumesc baieti de aprecieri.

racer21: pe viitor sper sa imi iau si Carrera GT de la Autoart, insa acela va ramane nemodificat.

ciuca2: nu voi modifica nimic la Mercedes 190 E, pt ca imi place asa cum e, tocmai de aceea l-am si achizitionat. E prea frumos ca sa ii mai fac ceva. Si cum a scris mai sus Darius DMS, exista varianta de strada tot de autoart facuta, insa eu am ales modelul de circuit.

Racer21 04-09-09 13:10

Quote:

racer21: pe viitor sper sa imi iau si Carrera GT de la Autoart, insa acela va ramane nemodificat.
Dap, sa nici nu il modifici, e pacat sa modifici un AutoArt, numai ii strici valoarea asa ;) Mai astept restul machetelor, ce ai prezentat pana acum sunt super-tari :-)

Bafta in continuare!

tibytzu94 05-09-09 11:47

Penultima macheta,mercedesul...este superb :)
Si nu numai el!
Bafta la colectionat ;) !

Dragos_H 13-10-09 20:50

9 Attachment(s)
Unul dintre noile modele din colectia mea:
NISSAN SKYLINE R34 GTR JGTC 2002 "CALSONIC" - Autoart 1:18. :D
Desi nu se deschide nimic la ea, cei de la Autoart au realizat macheta foarte bine, chiar si la interior.

coman razvan 13-10-09 20:51

Foarte foarte tare! Parca macheta asta a fost si in mana la mine! :lol: Sa o stapanesti cu placere! ;)

Dragos_H 13-10-09 20:57

Ma, eu parca asa tin minte :D.
Merci de aprecieri Razvane!

promo 14-10-09 12:35

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2716472)
Foarte foarte tare! Parca macheta asta a fost si in mana la mine! :lol: Sa o stapanesti cu placere! ;)

ce coincidenta...si la mine a fost.:D

intradevar macheta arata bine, are detalii chiar daca e sealed.

Dragos_H 14-10-09 13:39

Merci de aprecieri Promo.
Multumiri si pentru comanda data. :D

Racer21 14-10-09 14:05

E superba la exterior, dar nu pot sa cred ca nu i se deschide nimic..:shock: Ce-au avut in cap astia de la AutoArt? (Nu se vede interiorul foarte bine din poze, dar nu cred ca e asa slab realizat pentru standardul autoart ca sa nu se deschida usile, sa nu se faca de ras AutoArt) Oricum, place mult la exterior

ksm170 14-10-09 15:09

cu unele piese mi-ai rupt mufa:P Horch & Mercedes-ul Senna

BMW R1200C imi place iarasi.....

la mai multe!!

Dragos_H 14-10-09 20:44

10 Attachment(s)
Multumesc baieti !!
La nissan nu pot fotografia cum trebuie interiorul, desi acesta este foarte bine realizat (nu au renuntat la detalii pentru interior).

Astazi va prezint tot un AutoArt 1:18; este vorba despre Aston Martin V8 Vantage; Imi place mult macheta, culoarea este superba, interiorul crem, la fel.

All times are GMT +2. The time now is 13:32.

- Copyright 2026 4Tuning