![]() |
Re: Intalniri Spontane mk3 bucuresti
se anunta distractie maxima foarte frumos .
|
Sal la toata lumea si bine v-am gasit duminica daca va strangeti am sa vin si eu daca ma primiti cu inca cativa prieteni propietari de mk3 si mk4 asta bine inteles daca ne primiti sau daca mai aveti loc si pt noi
|
Quote:
Bine ai venit! Te asteptam cu drag.... dar.... .... .... .... ..... .... vezi ca .... .... ..... trebuie sa ne faceti cinste !!!!!!!!!! |
Quote:
Duminica asta sa veniti toti ca se discuta marea intalnire a gretarelor sa nu lipsiti si daca lipseste cineva sa nu uitati sa verificati meilurile sa stiti ce sa vorbit la intalnire asa ca va asteptam pa toti toate nu conteaza varsta sexul toti o sa facem un gretar si multe altele Si ce am mai uitat la intalniri sa nu va mai prind ca cereti bani pentru serviciile voastre nu conteaza care la intalniri totul e gratis mai putin piesele si altele care te costa si pa tn bani dar restu sa nu va mai vad ca cereti bani nici macar 1 ron |
Cica tre sa faca cinstea de nou membru...;)
|
Sa inteleg ca duminica va fi o aglomeratie mareeeee de tot de MK3-uri :D si ca vom bloca accesul in Parcul Carol:peace:.........si ce daca..., ne vedem cu totii acolo.
|
Pana la urma iar ne inghesuim la carol? Vin fara masina daca e asa, nu am unde sa parchez...:shock:
|
Ar cam trebui sa luam in calcul schimbarea locatiei.... pentru ca nu are sa se mai poata la Carol din cauza aglomeratiei plus trecerea la Ora de Vara. Cred ca la Intalnirea de gratar o sa avem ce dezbate...:D In special micul castigator! :D Duminica asta nu va pot onora cu prezenta :( Job Time!
|
Iti facem un rezumat Sorine....Probabil ca dupa gratar o sa ne intoarcem duminica la Bordei...Poate va ginditi sa parcam la Carol pe partea cealalta a farfuriei sau chiar vis-a-vis, la intrare in parc e omor la 12.00....
|
Florin la care parte te referi? La cea pe Candiano Popescu sau pe partea dreapta care urca spre Filaret? Din ce am vazut eu pe partea care urca spre Filaret se poate parca fara griji pentru ca se formeaza o bucla mica si este loc destul. Pe partea cu Candiano Popescu mai mult ca sigur ca maine o sa fie plin si pe acea parte.
|
Filaret
|
Pt intalnirea de maine, nu uitati ca in noaptea asta se schimba ora !!!
|
Hai cu rezumatu'.
|
10 Attachment(s)
Si pozele de la intalnirea de astazi.
|
Frumos frumos bv baeti
|
Frumoase masini aveam :) ,la urmatoarea intalnire poate vin mai multe masini,si poate avem si golfarite :)) deja am racolat 2 asa ca cine stie pe viitoar poate ori sa mai vina si alte golfarite
|
Dragut din partea lor ca au venit, poate asta este un inceput si racoleaza si ele alte golfiste :D. Oricum a fost frumos astazi si duminica viitoare ne vedem la gratar. Numai bine si sa aveti o saptamana usoara.
|
I-as ruga pe noii membrii azi veniti pt prima oara sa se prezinte si aici, pe topic (nick, nume si numar masina)
Multumesc si bine ati venit ! |
Neata la toata lumea,B-98-NPO Catalin,B-28-NVO Valy si Nicoleta,B-20-MCC Claudiu,mi-am permis sa ii prezint eu pe restul ca sunt singurul care are cont momentan ms si o zi cat mai buna
|
sal all vreu si eu sa va rog ceva plz :))) poate are cineva pe acasa un bord de golf 3 1,8 benzina cu turometru sau poate ma ajuta cineva sa fac si eu rost de unul.al meu este bun in stare buna de functionare dar ma streseaza cesul ala mare asa ca poate ma ajuta si pe mine cineva,,ms mult si o zii cat mai buna
|
Daca mai astepti putin o sa il schimb pe al meu pentru ca imi pun cu MFA(l-am cumparat deja) si devine disponibil al meu....
|
Sal all vad ca au inceput problemele :) sau mai bine zis :( cam cat costa un cablu de ambreaj?? daca stie cineva si cam cat de greu se monteaza ms
|
Salutare, un cablu de ambreiaj autoreglabil, din cate stiu asa am vazut la tine pe masina costa 150 de RON iar de montat din cate am vazut este ceva chinuiala si daca nu ai pe cineva care stie sa il schimbe iti recomand un mecanic. Personal eu am cumparat cablul de la Volksparts si il aveau pe stoc.
|
daca este criza cred ca poti sa folosesti si un cablu cu reglaj mecanic este mult mai ieftin 50-70 ron si nu este chiar complicat de montat as putea sa te ajut cu montaju 5ron:evil_laug
|
M-am interesat si eu de cablu la magazin si am gasit la 138 ron banuiesc ca este autoreglabil dar nu cred ca are importanta daca este cu reglaj mecanic sau autoreglabil macar sa functioneze momentan ca ori cum vreu sa schimb tot ambreajul si atunci schimb si cablul daca este sa-mi iau momentan cu reglaj mecanic,nu stiu voi ce spuneti ?
|
Quote:
|
Duminica Posibil Ploaie - 20% Posibil Precipitatii - Cer partial senin - Max 21 °C Min 6 °C
Cine vine cu gratarul?? La ce ora ne intalnim?? sigur! Unde ne intalnim?? sigur! Eu voi veni direct de la munca - asha ca nu am sa mai vad decat posturile de azi - joi si Maine. Un pic mai multa organizare se poate?? mai ales din parcea unora! Incep sa cred ca nu exista interes! Fara suparare! Bafta! |
Quote:
YM id: mihuz/0723 708 777 |
Sa speram ca timpul ne va permite!!!!
|
Quote:
|
Sal eu nu stiu daca am sa ajung ca muncesc si sambata si duminica si nu stiu daca am sa am timp :(....si in alta ordine de ideei,exista stiker cu club golf 3 ceva ?daca da vreau si eu
|
Din partea mea este OK si sa tina timpul cu noi ca nu vreau sa fie vremea cum a fost zillele astea. Confirm pt duminica.
|
ok pt duminica la corra pantelimon dar hai mai de dimineata un pic la 9 sa fim toti acolo
stiti voi (cine se trezeste de dimineata departe ajunge) :D pentru cei care avezi daca nu va descurcati nr meu 0722 530 331 dar va rog eu mai de dimineata sa ne intalnim |
Bun, la cat? Si unde in Cora? In parcare la girafa?:D
Deci ce aducem? Mici, pastrama, ceafa? Paine? Cola? Hai cu organizarea... cine aduce gratar si carbuni? Sau punem bani? Eu zic sa ne vedem in parcare la Cora si facem si cumparaturi, facem lista si vedem ce avem si ce ne mai trebuie. |
Eu o sa aduc gratarul, si este o idee buna cum zice Claudiu sa ne intalnim la Cora sa facem si cumparaturi la gramada:D sa luam ce ne trebuie.
|
Daca aveti de facut cumparaturi veniti mai devreme la Cora ca la 9,45 - 10,00 maximum sa plecam conform programarii. Si eu vin cu gratarul din dotare. Puteti aduce cei care nu aveti gratare o punga de carbuni in plus ca nu strica. Pentru cei care nu stiu, fiecare vine cu ce ii place sa manince. Pentru Concursul de mici obligatoriu 5(cinci) bucati din micii pe care ii apreciati cel mai mult, poate stabilim si "micu G3".In rest bere cit incape (fara alcool daca nu aveti sofer de schimb) si nu uitati table, badminton, mingi, etc,etc....FARA INTERVENTII MECANICE, ELECTRICE, S.A.M.D. Cu alte cuvinte service-ul este inchis!!!!Ne vedem la Cora.....
|
ok ne vedem la cora dar nu se poate mai devreme cu o ora
|
OK! Duminica eu sunt prezent la 8.30 in parcare la Cora (ora la care parcarea este goala, asa ca nu cred ca o sa fie probleme in a ne gasi pe acolo) Cei ce mai au cumparaturi de facut pot veni mai devreme pentru a fi gata cu totul pana in 10.00. Eu sper sa pot lua gratarul si accesoriile! In rest fiecare cu ce doreste sa vina! Bafta!
|
ne vedem acolo
|
Cat ma oftic ca nu pot veni si eu :(( dar cine stie poate ajung si eu mai bine mai tarziu decat nici o data,dar in caz ca nu vin sper sa va distrati bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:06. |
- Copyright 2026 4Tuning