![]() |
Re: E30 - 325i M-Tehnik2
multumesc pt. aprecieri , cred ca in ianuarie trec pe la rar cu ursul si incep o actiune in instanta , totusi as pune un motor de2000cmc pt impozitele din romania si asigurare, oricum motorul este identic. ma mai gandesc momentan e in garaj hiberneaza si i-am lasat si un borcan cu miere:-)
|
Quote:
|
super tare , daca se poate spune asa mi-am calculat taxa de poluare si e doar 19775 eur , daca mai creste putin depasesc plafonul de 1 miliard lei vechi. ar trebui sa strang bani pt taxa , sau poate sa vand casa ...
|
Quote:
:lol::lol:Se stia demult treaba asta la motorizarile vechi.Presupun ca detii motor paianjen pe el.Alea ies non-euro.De aia nu mi-am mai luat eu urs si m-am dat pe matza.Oricum nu se compara.Regret in continuare dar la vremea aia cand aveam banii nu gaseai ceva bun in RO.Pe cand in afara se vede...detii si tu o bijuterie.Nasoala treaba cu banii.IN afara de asta in cotinuare nota 10+ pentru masinuta.:love: |
urs frumos , intretinut de vanzare 20000eur . eu defapt vreau doar 225 eur pe el restul sunt banii lui boc .
glumesc vorbeam doar ipotetic oare guvernanti cum gandesc cand fac legile astea |
Quote:
|
Quote:
Isi face si un E36 treaba chiar foarte bine cu motorizarea potrivita.Ce pot sa zic e sa ai bafta la inmatriculat pe bulgari ca la noi slabe sanse.Numa bene! |
nu am mai scris de ceva timp despre ursul meu nimic poate si din cauza ca a hibernat in tot acest timp, dar acum cum s-a trezit a si primit o pereche de numere de le vecinii bulgari. zilele astea incerc sa fac niste poze cu el si sa le postez.
|
Asteptam cu placere si nerabdare pozicile!
|
Ai iesit aseara cu ea?Parca te-am vazut,o cam calcai pe bulevard(daca erai tu).
Asteptam pozele! |
Quote:
nu ma pot abtine sa nu ating zona de turati inalte (adica limitatorul , t t t t t ), cu masina asta. |
acum cateva zile eram f nervos,ursul meu a fost jefuit i s-au furat stemele .
oare cioflingarii aia care m-au lasat fara steme ce naiba fac cu ele de merita efortul si riscul mai ales ca doamne fereste sa prind pe unul langa masina ajung vedeta la pro tv la stirile de la ora 5.pt ca nu imi este frica de altceva decat de nervii mei si toata istoria de piese de care am fost deposedat. pana atunci mai cumparam niste piese la urs. |
nasol, eu umblu cu stemele originale arse, urite, decojite pina imi cumpar altele, pacat ca unii trec la metode mai simple, bafta la urs, il vazusem intr-o zi parcat pe lunga, nu stiam ca e si pe forum
|
Nasol la faza cu stemele!Un garaj ceva....:sad:
O seisune foto ceva?:D Sa vedem frumusete de masina!:-) |
Quote:
|
Din ce am vorbit eu cu el,vine.
|
cum as putea sa lipsesc de la intalnire , vin normal cu inca vreo 2-3 prieteni tot cu ursuleti. sper sa vina cat mai multa lume si sa fie cald . salutari ne vedem maine.
|
Ceva poze noi cu ursu?
Ai mai facut electronica la nebunie? :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 06:22. |
- Copyright 2026 4Tuning