![]() |
Re: Virtual Tuning
Quote:
|
3 Attachment(s)
uite...3 poze...sper sa itzi plak!!!;)
|
Arata bine...;)
|
Quote:
domi!!!!!!!!daca vrei un polish sa ma suni:):):):):)am un pic de smirghel ptr vopsea si nu stiu unde sa il folosesc :):):) |
Da parca arata prea mici jantele facute negre.
|
arata tare asa...da si yo is de parere k ar sta mai klumea...cu jentzi un pik mai mari...;)
|
Quote:
|
pai uite yo nush de cat is...am zis o parere asa dupa cum am vazut in poze...da o sa ma uit mai atent vineri in parkare...k poate ma insel...:)
|
Quote:
|
pai...pozele nu se compara cu realitatea...am zis k posibil k ma insel...orikum asa in negru ar arata marfa :)
|
si oricum dat fiindca is mai mici, masina are un sprint mai puternic asa'i sandule??? :) ;)
|
7 Attachment(s)
cateva lucrari de ale mele mai recente. Sper ca nu va suparati ca le-am postat! Astept pareri.
Si va asteptam pe la noi cu lucrarile voastre! Pa |
Frumoase lucrari!!!!! imi place mult VW-ul EOS!!!;);)
|
2 Attachment(s)
nu cred k se supara cineva holdo...;)...momentan lucrez la un evo...da ii a dracului da greu k vreau sa scot tot c pot din el...;)...uitatzi poza in stadiu`in kre se afla momentan...;)...nu se observa prea multe modificari...da acum ma gandesc c bodykit sa brushez...:)
|
Arata bine jantele.....asteptam sa vedem finalul;):)
|
3 Attachment(s)
baieti...am nevoie de ajutorul vostru putin
am asa: Attachment 134268 Attachment 134269 Attachment 134270 as vrea: - sa scoateti incuietoarea si stergatorul spate - sa imi stergeti numerele de inmatriculare - acel ornament cromat de langa capota spate sa fie negru - stopurile sa fie negre (sau e mai bine transparente?!) - si masina sa fie vopsita in 2 culori: de la dunga aia de sub manerul usii in jos, respectiv de la incuietoare capota spate in jos ... sa fie negru, si de la dunga aia in sus...sa fie rosu - semnalizarea de pe aripa fata sa fie neagra - incuietoarea de pe usa sa fie neagra - clantza (manerul) sa fie rosie - oglinda laterala rosie astept 'munca' voastra;) fac o bere...suc...alea alea...;) |
7 Attachment(s)
Se poate juca cineva cu Imaginile asta..
As dori culoarea sa ramana la fel si sus pe parbrizul din fata si cel din spate sa scrieti cu albastru www.blue-line-tuning.cabanova.com ... in rest ce vreti voi sa iasa frumos a si nu prea incarcat ;) Nu este graba :lol: |
Quote:
|
Quote:
hai ca ma pun si eu sa modific poza oleak, ca-mi place. |
hai ma domle`...ce fac marii viitori tuneri?
come on... |
vali parca o zis horicutz ca so apucat , ai si tu rabdare :D
|
3 Attachment(s)
mi'a si facut aseara in graba...dar nah...
negrul nu e negru iar rosul e in 3culori:) (cate o nuanta in fiecare poza) astept si alte capodopere...ceva mai spre real...:rolleyes2 tare nu imi place cum a iesit..de fapt cum va iesi, si e posibil sa ramana doar rosie:rolleyes2 Attachment 137095 Attachment 137096 Attachment 137097 |
Ii interesant asa in 2 culori. Mie imi pare k prind bine pe masina. Just one little opinion...
|
a avut loc un mic "battle" intre noi constand in VT. Ajutatine sa decidem!
https://forum.4tuning.ro/195-satu/21946-best-vt-holdo-vs-alex2fast4u.html |
6 Attachment(s)
Trei lucrari deale mele...sper sa va placa,astept pareri comentarii...
|
Quote:
baaah...in loc sa`mi zici sa remediez cum vrei tu ,mai bine ma faci de cacaua pe forum...:) (e in trei nuante fiindca sunt trei unghiuri..e o chestie de baza in VT se schimba felu in care vezi mashina...) :) |
2 Attachment(s)
Inca un Nissan 350Z...astept comentarii...pareri
|
SALUT!!Hori cutz tuning ma poti ajuta cu ceva poze!!ar vrea sa vad ca ce sa putea face din dacia asta
|
4 Attachment(s)
Cu Pozele Asta Ar Trebui Sa Faci Ceva Te Rog Mult
|
4 Attachment(s)
Mai baieti hai sa vad ce puteti scoate din pozele astea !!!!!!!!!!!;)
|
Mai baieti nimeni nimic ?
|
Ma apuc io shefu! :)
|
2 Attachment(s)
dupa o munca de 3 ore...am reusit sa fac spoileru fata...e in totalitate facut de mana(desenat) nu e luat de pe alta masina,m-am ghidat si dupa indicatiile lui RIC Junior de pe messenger cu privire la bodykit...sper sa va placa :),la praguri mi-a pierit sursa de inspiratie,pur si simplu nu am mai stiut nimic,am zis decat sa o stric mai rau mai bine o postez cum e acuma,si asa cred ca spoileru fata era de prima mana.Enjoy
|
imi place fatza...ii da asa un look mai agresiv :D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
la fel si la spate am incercat sa creez eu un bodykit adecvat pt asa fel de masina...daca ar fi dupa mine n`ar vedea bijuteria asta bodykit :),decat o suspensie lasata pe fata,roti mari pe spate,mici pe fata,un paintjob cu flacari,un blower afara de sub capota,supercharger,evacuari laterale(AMC Cobra)...aniway...:)
|
Daka vrei sa o modifici fa-o al Vali..o modificat un Corvet cu nr de timisoara arata bestial acuam av fi prezent la Show ca l-am anuntat.
|
Nu ai niste poze cu el ?
|
io oricum sunt de parere ca o masina americana ca si asta sau ca si un corvette nu ar trebui modificate exterior ;)
|
1 Attachment(s)
Creatia mea DIN PRIMA INCERCERCARe!CE SPUNETI?
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning