![]() |
Re: Evenimente...
eu din pacate nu pot veni pe 13..daca se merge pe 14..merg..
|
sa vedem exact , cine vrea sa vina si cand poate sa vina si sa ajungem toti :)
|
Pe 14 e actiunea... EXPO tuning, sound si drift.
|
eu cred ca o sa venim pe 14 ca e mai fain si eu vin sigur sper daca mai mere cineva cu mine
|
Quote:
|
Pozele de la 4tuning days Action & Sound ...le puteti gasi aici : https://forum.4tuning.ro/533-fotografiile-mele/106773-fotografiile-mele-stefan_88-a/page-4.html
|
Cel mai dezorganizat event pe care l-am vazut vreodata. Imi pare rau ca o spun, dar asa este. DEZORGANIZARE TOTALA!!!!
|
Aveti poze de la eveniment ?:D
|
Nu am avut la ce sa facem poze!!!!
|
1 Attachment(s)
eu atat am , stiu ca am vazut la Asu' alte poze ...cand aveti timp, urcati-le si voi ...
|
Cam lucioasa masina ! :-)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
lasa virus ca data viitoare osa fie toate in expo pacat ca nam venit noi ca facea vali pana in expo
|
Cursa de 402 m la RM.Valcea
IN PROPORTIE DE 80% Pe data de 25 iulie 2009 in Rm Valcea se va organiza prima cursa de accelerare 402m sub numele de "Zilele Vitezei Valcea 2009". Evenimentul va avea loc cu ocazia sarbatorii locale "Zilele Valcii", eveniment organizat de Midnight Racers cu sprijinul SFAX si Marsahll. Evenimentul va fi strict curse de accelerare 402m tip piramidal (daca nu facem rost de fotocelula). Datorita numarului limitat de masini vom elimina grupele A1 si A. Personal imi cer scuze, stiu ca multi nu sunt de acord dar fiind primul eveniment de acest gen organizat in Valcea, nu am obtinut aprobare decat pt 60 de masini...in afara de cele din Valcea, noi o sa bagam 80 maxim in afara de cele din valcea, sper ca nu o sa le numere nimeni . Deci numarul maxim de masini o sa fie 80 si inscrierea obligatorie pe net, aveti formularul atasat. O sa anunt zilnic cate masini s`au inscris si cate locuri mai sunt libere. taxa de inscriere 100 lei. Program 10:00 - 20:00. Daca se va tine piramidal, ceea ce este cel mai probabil, va ramane timp de libere. Grupele vor fi legal racing si anume: Grupele: B 130cp (+100 pana la 130cp) 10 locuri C 165cp (+131 pana la 165cp) 10 locuri D 200cp (+166 pana la 200cp) 10 locuri E 250cp (+201 pana la 250cp) 10 locuri F 300cp (+251 pana la 300cp) 10 locuri G 350cp (+301 pana la 350cp) 10 locuri J 400cp (+351 pana la 400cp) 10 locuri H ( VIP ) peste 400 -- 10 locuri Mentiune: Cand se stabilesc grupele se ia in calcul puterea motorului data de constructor ce echipeaza in acel moment autoturismul, iar in cazul unor interventii majore cu ar fi aplicarea unui turbo , compresor, nitro, nos, sau schimbarea chiulasei de la 2 supape pe cilindru la mai multe rezultand un motor de alt tip se aplica coeficiente respective se reincadreaza noul motor. Exemple de mod de calcul : Pt montare suplimentara de turbo (puterea de fabrica) x 1,6 = puterea de clasa Pt compresor (puterea de fabrica) x 1,3 = puterea de clasa Pentru nitro, nos (puterea de fabrica) x 1,4 = puterea de clasa Pentru combinatia acestor modificari, de exemplu turbo+NO2, se ia in calcul coeficientul mai mare, cel de turbo. Atunci cand apar cazuri speciale organizatorul poate intruni o comisie tehnica si indica clasa de participare putand da derogari sau marirea clasei cand se impune. Coeficienti in functie de tractiune si arhitectura (Cta) Tractiune spate 1,00 Tractiune fata 0,95 Motor central 1,10 Tractiune 4x4 1,15 |
In data de 19 iulie la Targu Secuiesc(vreo 90 km de Onesti spre Brasov) se vor tine curse de accelerare cu ocazia zilelor orasului.
categoriile sunt dupa capacitate cilindrica: Categoria N1 – sub 1500 cmc Categoria N2 – intre 1501-1800 cmc Categoria N3 – intre 1801-2500 cmc Categoria N4 – intre 2501-3500 cmc Categoria N5 – peste 3501 cmc Categoria N6 - AWD -indiferent de capacitate, Motoarele dotate cu turbo ajutat de compressor, motoare cu sistem NOS Taxa participare : 50 lei auto , 30 lei moto |
Un moment prielnic in care sa se intalneasca toata KATANA TEAM , este la suceava
25-26 iulie.... Iulius Mall Suceava.. impreuna cu clubul Crazy Drivers, Revlaco Motors (reprezentanta Toyota) si Fritz 4tuning... organizeaza Tuning show, Drift and Burnout Show si un concurs de indemanare |
Quote:
|
Quote:
ps. Avem locuri rezervate, ne ajuta Madalin aka. Kamikazee :D 10x fa :D |
Din cate se vede cam putini Katani care vor fi prezentzi la Suceava !
|
sa vedem cine si cum, daca suntem putini , poate mergem doar in vizita ..fara participare :)
|
Quote:
|
daca tragem macar fibra pe bara lu vlx si vin cauciucurile o ducem acolo daca nu in vizita frumos macar sa vedem un show :D
|
Quote:
|
Eu as merge, dar nu stiu inca cat ma ajunge sa repar caruta. Si dak o termin pana atunci.
|
Quote:
Cred ca asa facem noi, daca nu avem finante. |
Leule, pune niste poze de la Tg Neamt ca ai facut cateva !
|
Asa cum spune si titlul, in Week end-ul 25-26 iulie in parcarea Iulius Mall Suceava vom organiza Tuning Show II. Dupa un real succes avut in martie la partea I (pentru care va multumesc inca o data), va asteptam la partea a doua.
Va fi ceva simplu, eficient si foarte pe placul tuturor: Sambata 25.07 - 10 -12 - inscrieri - 12 - ? - concurs de indemanare Proba I (cronometrata)- aici vom face ceva inedit: traseul va fi larg si cu multe viraje scurte si lungi care sa dea sansa masinilor cu tractiune spate sa faca spectacol. - ? -? - Concurs de Drift Proba 1 (jurizata)- exclusiv masinilor cu tractiune spate - un traseu relativ apropiat cu cel de la etapa de la IS. Dupa executarea traseului alocam cateva minute de free style care se poate incheia cu Burn out realizat doar pe suprafata de beton unde au fost expuse masinile in martie. Acea suprafata ne va fi la dispozitie si doar pe aceasta se va face Burn. Intre probe si in timpul acestora,(in ambele zile) publicul va fi rasfatat: vom alege spectatori care vor avea ocazia sa parcurga traseul de indemanare cu masini performante puse la dispozitia lor de cateva reprezentante auto de renume din SV. Tot noi vom alege din public si doritori care sa stea in dreapta concurentilor de la drift pentru o doza de adrenalina in stil Free Style... Duminica 26.07 - 11 - ? - Concurs de indemanare Proba II (cronometrata) - ? -? - Concurs de Drift proba 2 (jurizata) Rezultatele cumulate din cele 2 zile - vor stabili castigatorii la cele doua concursuri, care primesc diplome si cupe (primele 3 locuri) In Parcarea de langa Brico Store vom expune masinile tunate si in cele doua zile acestea vor fi jurizate si premiate cele mai reusite trei masini - Best Car. Fritz 4 tuning spune ca vom avea si masuratoare DB drag - deasemenea cu diplome si cupe pentru cele mai bune trei valori. relatii la mine - Razvan BMW 328i LKN - 0723867777 sau 0747119991. Dati sfoara in tara si va asteptam in nr cat mai mare. bafta |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
LE : e cam dus la vale clubu asta, cu membri gen ...EU , Stef , Buddy ..astia care stam cu mana pe c0@1e si asteptam sa faca altii pentru noi. |
Quote:
|
weee valex iti rup capu..... dak nu vi la sv... o incurci cu mine ;)
|
Quote:
Ok ... esti in club.. nu vii si stai sa astepti sa faca altu treaba si tu sa stai ...tu stai..altu sta... cine mai face ceva pt club?nimeni... si normal ca dupa aia te plictisesti! Ok te plictisesti.... vii repede cu o idee,o sugestie ... sa facem cva constructiv. Da asa e f usor sa criticam munca altora si noi sa stam sa privim cum altii isi sparg capetele sa faca cva.Altii au zis ca nu au auzit discutii interesante la intalniri ;f bine frate..vino si deschide un subiect interesant,poate altii nu au inspiratie pe moment sau ..nah.. Si daca tot unii stau degeaba... macar asa de bun simt pentru munca depusa de altii sa incerce macar sa ajute si ei cu un sfat,o idee etc |
Deci pana la urma mai merge cineva din Piatra Neamt la evenimentul de la Suceava ??
|
eu cred ca vin...aflu in2 ore 100%
|
Stefan, pune niste poze si aici !
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning