![]() |
Re: Golf 3 1.8
nasol....sa speram ca iese si culoarea
|
crede-ma ca stau ca pe cuie pana diseara cand e gata. abia astept sa o iau
|
te cred....dar asta e acum
|
macar cu ocazia asta mi-am indreptat si capota ca avea nevoie :D asa ca tot raul spre bine
|
da:))....
|
2 Attachment(s)
dupa accident si inainte de vopsit. acum sunt in cautare de bandou. are cineva?
|
Vezi ca ti-am raspuns pe topicul intalniri MK3-Bucuresti Andrei, iti pot da unul.
|
Quote:
|
Quote:
|
re: MK3 - G E K
dar la culare cum a iesit?
|
ma razvane daca nu vezi bine e destul de bine. daca ai vederea cat de cat buna iti dai seama ca e alta nuanta de verde :( oricum m-am apucat de strans bani ori de vopsea ori de colantare totala
|
mai bn vopsea :))
|
Quote:
|
in targ la noi e 23 de lei suta de de grame vopsea la comanda...
|
Quote:
vorbesti serios? :| damn. pai atunci imi convine :| e la sfert de pret. atunci mai am de strans doar banii de mana de lucru :D |
eu cand am laut la bara 100 grame de vopse am dat 20 de lei pe suta de grame si acum cica sa facut 23....
si vopseaua e chiar buna acopera bn si iese si bn la culoare |
pai sa vedem cum facem. cand mai vin in bucuresti ma duc sa ma interesez sa vedem ce si cum. eu aici am facut-o la o firma specializata pe comanda alea alea. si s-au chinuit ceva sa o gaseasca macar asemanatoare.
|
aha...aici gasesti sg garantez
|
2 Attachment(s)
si niste poze noi de la fotografii 4tuning craiova :D
a se observa in poza cu cielo visiniu bandoul meu facut din autocolant. cred ca pana la urma tot de la robert o sa iau bandoul :| aici chiar nu gasesc pentru 2 usi |
i-ai dat-o rau de tot la cielo
|
Quote:
|
Quote:
|
si pentru ca nu a mai primit si el nimic demult azi i-am luat aripile fata, urmeaza sa le vopsesc si sa le montez :D
|
frumos golfu:D....pacat de incident:|....bafta sa ai cu el....
|
asta e, sofer fara accidente nu exista. multumesc :)
|
cand primeste motoru ala de 1.8T sau 2.0 16v ?? :twisted:
|
mai intai sa ma angajez, sa strang niste bani peste ce am stransi deja si dupa ne punem pe treaba. eu unul sper ca pana la anul prin februarie sa fie si un motor mai potent pe masina
|
Cred ca te-am vazut aseara pe la Carol...frumoasa masina!
Bafta! |
tnx. se poate sa fi fost ca am trecut de cateva ori pe acolo
|
andrei ai venit in bucuresti?;;)
|
Quote:
|
aha.....ca vreau sa le incercam si noi :)) si mai ai un client cu un opel tu ai zis :D
|
pana atunci ma antrenez pe aici cu reisarii autohtoni :D. mai am de exersat startul ca nu le am deloc :anger:
|
Quote:
|
da normal laure :D
|
stie cineva prin craiova sau bucuresti unde vopsesc si eu pielea de pe volan si schimbator?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
trebuie sa i faci cva l toba aia neaaparat...:D
|
am fost azi la un nenea care se ocupa cu asa ceva. am pus-o pe rampa si cand a venit cu autogenul sa o indrepte nu mai avea carbit :rolleyes2 asa ca urmeaza sa ma duc cand isi ia omu scule cel mai propabil maine. pana acum nu m-a deranjat asa rau pentru ca nu o vedeam din spate, dar aseara mergand in alta masina eu si altcineva cu masina mea m-am prins si eu ce urat se vede
dar toba aia sa fie ultima problema. momentan nu am bandou si nu gasesc deloc, rugina a dat in aripi urat de tot, iar macaraua de la geamul stanga e si aia dusa trebuie schimbata + multe alte mici retusuri care fac tacamul complet |
da ..... tu sti eu am zis ce am vazut :">
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning