Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunicate cluburi (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi.html)
-   -   S-a stins din viata Bogdan (Frigider) !!!! (https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/109876-stins-viata-bogdan-frigider.html)

mafiozzo 16-02-09 21:14

Re: Sa ne rugam pt BOGDAN (Frigider)

1 Attachment(s)
Rest in peace... pare rau ce sa intamplat dar nu inteleg cum ? aseara parca sa trezit ? ce sa intamplat? de ce nu explica nimeni ?....

oricum imi pare rau ptr ce sa intamplat sincere condoleante familiei...si de la nsl cluj :(

si o melodie... :(

DTH 16-02-09 21:17

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! Pe el si pe mama lui !

Soche 16-02-09 21:18

Nu mi se mai pare nimic aiurea deja... Sunt o gramada de oameni ce habar n-au sa conduca. Desi Baia Mare e mica in comparatie cu Bucurestiul aproape zi de zi dau peste cate un sofer care aproape se baga in mine sau conduce in asa fel incat tre sa fi cu ochii in 4 ca sa nu te lovesti de el la halul in care conduce... Asa ca imi imaginez cum e in Bucuresti. Groznic.
Trist. Foarte trist. De taximetristi nu mai am ce zice. Majoritatea se cred "regii shoselelor". Pt ei nu mai conteaza nimic. Am ajuns la concluzia ca in Romania asta a noastra nu se mai poate face nimic calumea decat daca iesi in strada.
Este o vorba spusa de un om mare. Degeaba esti sofer bun daca nu te poti feri de ceilalti.

Sincere condoleante familiei pt aceasta pierdere grea. Odihneasca-se in pace !!!
Drive safe ! Mai bine ajungi mai tarziu decat sa nu mai ajungi de loc.

mitza mtb 16-02-09 21:25

NU se poate asa ceva:(((:(((...Cuvintele nu isi mai au rostul...:((( ... :(((:(((:(((.....R.I.P Bogdan:(((((((:((((

sKyNeT 16-02-09 21:28

nu-mi vine sa cred, pe la 4 citisem ca era la reanimare si era ok si acum 2 ore am primit un mass ca a decedat :( .....R.I.P. :(

SEBASTIAN 16-02-09 21:30

Condoleate!

negoitacata 16-02-09 21:38

Condoleante:(

REPTYLE 16-02-09 21:43

Dumnezeu sa te odihneasca in pace,Bogdan! :( ai plecat mult prea devreme..

GabelloU 16-02-09 21:43

Condoleante familiei!!!

Soso1990 16-02-09 21:47

Dumnezeu sa il ierte, sa se odihneasca in pace! Sincere condoleante familiei! mi se face pielea de gaina cand aud ca inca unul din aceasta comunitate din care fac parte cu mandrie se duce! RIP Bogdan!!

B 52 AEV 16-02-09 21:47

Sincere condoleante ... nu l-am cunoscut personal ... dar cand vezi ca 2 oameni mor nevinovati ... nu mai conteaza daca i-ai cunoscut sau nu ... chiar am avut o discutie acum cateva zile cu baietii despre taximetristi ... nu generalizez ... dar 90% cel putin dintre ei sunt GROAZNICI ... si totusi am citit tot topicul ... am vazut ca incepuse sa isi revina ... dupa care a decedat ? din punct de vedere medical ... ce s-a intamplat ? ca mie mi se pare de necrezut :(

baluba 16-02-09 21:50

Dumnezeu sa-i odihneasca, condoleante familiei...

crywolf 16-02-09 21:51

RIP !!!

tzestos 16-02-09 22:00

chiar daca nu l-am cunoscut personal, sincere condoleante din partea nsl onesti:sad:.abia am venit de la casa poporului si m-am bucurat totusi sa vad atata lume alaturi de bogdan.dumnezeu sa-l odihneasca in pace...

Speed4U 16-02-09 22:02

R I P Bogdan :(:(:(:( condoleante,nu am cuvinte (chiar daca multi nu il cunosteam) ne gandim ce e in mintea prietenilor lui :(:(!!!

jipianu 16-02-09 22:04

chiar daca nu am avut ocazia sa il cunosc SINCERE CONDOLEANTE....
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace

claudiu lucian 16-02-09 22:05

nu l-am cunoscut pe Bodan, dar sincer imi pare rau pentru el si familia lui pt ca,in primul rand era tanar! am inteles ca avea o fetitza, era pasionat de masini si era plin de viata!
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE!:cry:

P.S. florica, spune-ne ce s-a intamplat la spital, de ce s-a ajuns la nenorocirea asta? parca se trezise!

P.S. urasc taximetristii!
odihneasca-se in pace!:cry:

alex.manea 16-02-09 22:05

Sincere condoleante!
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

cRbL 16-02-09 22:07

Sincere condoleante familiei si prietenilor.
Odihneasca-se in pace.

StreetStyle22 16-02-09 22:09

Condoleante,Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.

ReMM 16-02-09 22:11

cuvintele sunt de prisos...rip

Daxter 16-02-09 22:15

Dumnezeu sa ii odihneasca in pace...

D O G 16-02-09 22:16

Dureros... de neindurat... ma doare sufletul... ajunge!!! Pierdem prea multi prieteni... ajunge!!! Sunt urme adanci de durere ce se nasc in sufletele noastre, a celor care i-am cunoscut si nu numai!!!

Pacat, mare pacat!

Bogdane saluta-i pe Micutzu, Robert TXA-u, Mihai GAM-u...

Aici, pe pamant suferim enorm ca nu mai sunteti cu noi... dar mai stiu ca intr-o buna zi vom fi acolo sus impreuna din nou cu totii... R.I.P.

Sincere condoleante din parte clubului MIDNIGHT RACERS.

Dan_Dub 16-02-09 22:23

prea multi dintre noi ajung acolo....dumnezeu sa'l odihnesca. Condoleante din partea Fanatik MotorSport...

alias_gsi 16-02-09 22:24

R.I,P. Bogdane...cuvintele sunt de prisos...

NightDevil 16-02-09 22:26

Dumnezeu sa'l odihnesca ...

kidu2006 16-02-09 22:27

Imi pare rau sa aud asta .... Dumnezeu sa-l odihneasca`n pace si pe mama lui ... foarte nasol:(:(:(

SpeedDemon Bwc 16-02-09 22:28

:cry::cry::cry: Condoleante familiei:cry::cry: sa le fie tarana usoara...Odihneasca se in pace ....nu am cuvinte,nu pot sa mai zic nimic:cry::cry::cry:

Andu_RacE 16-02-09 22:28

Condoleantze familiei si Dumnezeu sa il odihneasca in pace! :( nu imi vine sa cred cum unul cate unul cad asa peste noapte :(

david_david 16-02-09 22:40

Re: S-a stins din viata Bogdan (Frigider) !!!!

sincere condoleantze din partea mea si din partea intregii filiale NSL Slatina..... Dumnezeu sa te odihneasca in pace....pe tine si pe mama ta..:(

sparly 16-02-09 22:41

BOGDANE DE ACOLO DE NUS SPER SA NE VEGHEZI NOPTILE SI LA CRAIOVA VOM FACE CEVA FRUMOS IN AMINTIREA TA DUMNEZEU SAL IERTE

BuBu>KRS< 16-02-09 22:41

R.I.P Bogdan & mama lui ... nu imi vine sa cred nici acum ... nu trebuia ... cel putin nu inca ... chiar dak nu il cunosc ma doare .. pt k este de'al nostru .... Dumnezeu sa-i odihneasca in pace .... sa nu va para rau ... s-au dus intr-o lume mai buna ...

Vj_AlecS 16-02-09 22:48

R.I.P.... f trist si f nedrept!!!!!

26WRC 16-02-09 22:50

dumnezeu sa'l ierte pe el si pe mama lui!:no::no::(

DRK*DeSiGn 16-02-09 22:54

Sincere condoleantze familiei!!!Odihneasca-se in pace!

RoByNeT 16-02-09 23:00

condoleante familiei si sa ai grija de tine acolo sus. :(

wildd 16-02-09 23:01

Dumnezeu sai odihneasca in pace....pe bogdan si pe mama lui..:cry:
Sincere Condoleatze familiei..:cry::cry:

geckoati128 16-02-09 23:01

Dumnezeu sa-i ierte pe vecinul meu Bogdan si pe mama lui! Pacat mare...un baiat caruia ii placeau viata,glumele si combinatiile. Unde era ceva de vanzare,Bogdan se agita sa gaseasca un client.

Th3W34p0N 16-02-09 23:08

Imi pare sincer rau pentru ce s-a intamplat! Condoleante familiei!
Sper ca asa ceva sa nu se mai intample prea curand, ajunge cati oameni au plecat dintre noi.
Sa-ti fie tarana usoara !

colegutu_2005 16-02-09 23:27

TE IUBIM BOGDANE ,NU TE VOM UITA NICIODATA ,INTOTDEAUNA CU GANDUL LA TINE, RIP BOGDAN SI MAMA SA , HAIDETI SA FIM ALATURI DE EL SI PE ULTIMUL DRUM, UN SUFLET DRAG, UN PRIETEN FOARTE BUN, UN BAIAT DE NOTA 24 , CONDOLEATZE INCA ODATA FAMILIEI.

All times are GMT +2. The time now is 15:43.

- Copyright 2026 4Tuning