Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   TUNING A->Z (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/10984-tuning.html)

SoundIdentity 20-02-06 22:40

gaju wrote:
SANDU,AI UITAT UN SINGUR LUCRU!!!
GREUTATEA TA TE FACE SA PIERZI CITIVA CALUTI!!!

daca al meu pierde catva caluti a tau pierde o hergelie intreaga ca esti mult mai gras ca mine :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

DOMY_m3 17-03-06 22:49

Re: TUNING A->Z

Da .vad Ca De O Luna Nimeni.dar Acuma Pregatitiva Karturile Ca 90% Ca Concursul Respectiv O Sa Fie In 29 Aprilie Pe Aeroportul Din Oradea.organizarea Face Clubul Wsr.

Ciky 17-03-06 22:57

vom fi acolo!:)

BH-15-RIC 18-03-06 15:58

Cu siguranta ..............!

Bogdan_mb 18-03-06 16:44

Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC
Cu siguranta ..............!

imi cer scuze daca is offtopic , mai ric , da carligu jos ca arata tare nasol, parerea mea

Ciky 19-03-06 17:00

:):):):):):):)

Bogdan_mb 19-03-06 17:01

Quote:

Originally Posted by Ciky
:):):):):):):)

ai vazut si tu ? :D

Ciky 19-03-06 17:07

probabil ca se foloseste inca de el omu'!(ceea ce am scris nu am scris de batjocora,daca cumva te-am suparat dane,te rog frumos sa ma scuzi!):)

Bogdan_mb 19-03-06 17:13

Quote:

Originally Posted by Ciky
probabil ca se foloseste inca de el omu'!(ceea ce am scris nu am scris de batjocora,daca cumva te-am suparat dane,te rog frumos sa ma scuzi!):)

lafel si eu , nu vreau sa supar dar am zis parerea mea. mi sa parut doar aiurea

BH-15-RIC 19-03-06 17:55

NU mai baieti dar hai sa va lamuresc ce e cu cirligul ala ........ e de siguranta caci daca vine vreun idiot si are ceva cu spatele meu sa nu ii fie chiar asa moale , iar daca ma pupa doar un pic sa nu imi strice bara spate caci stiti ca nu ii o distractie ieftina .
Apropo ghiciti ce am vazut ieri la reparat cu bara din spate pupata de un prost ? CALIBRA aia cu paint UIA parca . Daca avea cirlig nu cred ca ar fi avut probleme .

Bogdan_mb 19-03-06 18:03

Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC
NU mai baieti dar hai sa va lamuresc ce e cu cirligul ala ........ e de siguranta caci daca vine vreun idiot si are ceva cu spatele meu sa nu ii fie chiar asa moale , iar daca ma pupa doar un pic sa nu imi strice bara spate caci stiti ca nu ii o distractie ieftina .
Apropo ghiciti ce am vazut ieri la reparat cu bara din spate pupata de un prost ? CALIBRA aia cu paint UIA parca . Daca avea cirlig nu cred ca ar fi avut probleme .

pai daca tziai pus bara misto itzi asumi niste riscuri , si doar in unele cazuri te salveaza carligu

Ciky 21-03-06 19:41

Quote:

Originally Posted by wtcvictim
pai daca tziai pus bara misto itzi asumi niste riscuri , si doar in unele cazuri te salveaza carligu

cam ash-i dane!:)

All times are GMT +2. The time now is 08:34.

- Copyright 2026 4Tuning