Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - BH-04-ARO ///M5 Power + NX (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/10978-e30-bh-04-aro-m5-power-nx.html)

Most_Wanted 11-01-06 23:20

Imi place la nebunie......pacat ca lai bulit..
cat ai bagat in el?

GRIGO 11-01-06 23:32

pacat de el frate ca arata super meserias

DOMY_m3 14-01-06 19:30

1 Attachment(s)
ETALON -15.CE ZICETI? :P

Skillzu 14-01-06 20:05

ce draq sa mai zicem... :shock:

Maroo 14-01-06 20:08

:shock:

orlando 14-01-06 20:09

cad foarte bine jantele foarte late pe urs...
mai este o don'shoara in bucuresti cu un urs roz cu jante extrem de late

GolfuletzS 14-01-06 20:23

yokohama frumos :D

misto si etalonu :o

anduaox 14-01-06 21:20

nu mai zicem nimic... frumos

ZerO_CooL 14-01-06 23:55

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"

ZAG-ul ? Nu cred ca este al unei domnisoare, aceea este doar sotia proprietarului masinii.

DOMY_m3 15-01-06 10:23

Re:

Quote:

Originally Posted by \"orlando\"

De ce foarte late pe urs?Geanta e 10*16 fata, spate si etalon de 10.+distantier de 25 mm= -15ET.NU MI SE PARE EXAGERAT.

DOMY_m3 15-01-06 12:10

1 Attachment(s)
DAR TOTUSI UNDE STA MAI BINE?IN CAMERA SAU PE URS.CRED CA MAI CUMPAR DOUA SI IN CAMERA :lol:

Gabi 15-01-06 12:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"DOMY_m3\"
DAR TOTUSI UNDE STA MAI BINE?IN CAMERA SAU PE URS.CRED CA MAI CUMPAR DOUA SI IN CAMERA :lol:

Lasă camera şi pune-le pe urs, că stau mai bine pe maşină decāt lāngă televizor :wink:

claudiu lucian 26-01-06 21:49

da...cum ar fi sa ai tot mobilieru' din camera facut in leg cu masina :lol:

horguemtuning 26-01-06 23:19

Pai gandeste-te bine ca nu prea mai gasesc modelul respectiv :twisted:

Cosmin255 01-02-06 18:11

Ce tare , daca vine cutremuru doamne fereste , o taie TVu` scoate 0-100km sub 10 sec :lol:
Ontopic , abia astept sa vad masina cea noua...cea veche era o frumusete , multa munca si iesise super :shock:

Mihaitza_tdi 01-02-06 20:13

Abia astept sa vad masina. In orice caz masina era super mi-a placut enorm am o droaie de poze de la evenimente ii super.

mtg 02-02-06 23:11

pacat de vechia masina,era foarte faina,asta noua cred ca va fi mai faina :D

M Y U 06-02-06 17:27

1 Attachment(s)
fiti atenti aici ce bomba

M Y U 06-02-06 17:30

Re:

Quote:

Imi plac mult jantele tale de pe urs nici nu puteai sa gasesti altele mai potrivite.

ge0rge 19-02-06 21:58

Domy ceva nou ?? niste poze.. :D :D

DOMY_m3 20-02-06 23:24

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"ge0rge\"
Domy ceva nou ?? niste poze.. :D :D

E LA VOPSIT

EvLSant0S 21-02-06 10:55

Salut domy ,am stat si am citit toate cele 7 pagini , de mult stiam ursul ARO ,tot timpul am considerat ca este unul dintre cei mai frumosi ursi din tara , poate chiar ... cel mai frumos , vorbesc despre exterior , auzisem ceva despre un accident .. dar nu stiam nimic , pana cand am vazut pozele , imi pare sincer rau ca ai trecut prin acel accident, conteaza ca esti bine , insa ce mi se pare ... cel mai interesant , chiar .. nu stiu , n-am cuvinte, e .. vointza pe care o ai , si o iei de la capat, si .. o iei de la capat, si .. il refaci (btw: asta e o chestie de genu , a car is reborn) tare am senzatia c`o sa iasa mult mai misto , felicitari ,sincere felicitari , tzine-ne la curent cu tot ce se intampla , e chiar un proiect care merita urmarit ..
te salut ,si multa bafta in continuare ..

DOMY_m3 21-02-06 20:51

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Salut domy ,am stat si am citit toate cele 7 pagini , de mult stiam ursul ARO ,tot timpul am considerat ca este unul dintre cei mai frumosi ursi din tara , poate chiar ... cel mai frumos , vorbesc despre exterior , auzisem ceva despre un accident .. dar nu stiam nimic , pana cand am vazut pozele , imi pare sincer rau ca ai trecut prin acel accident, conteaza ca esti bine , insa ce mi se pare ... cel mai interesant , chiar .. nu stiu , n-am cuvinte, e .. vointza pe care o ai , si o iei de la capat, si .. o iei de la capat, si .. il refaci (btw: asta e o chestie de genu , a car is reborn) tare am senzatia c`o sa iasa mult mai misto , felicitari ,sincere felicitari , tzine-ne la curent cu tot ce se intampla , e chiar un proiect care merita urmarit ..

MERSI MULT. SPER SA TERMIN MASINA SI AJUNG LA 1 APR IN BUC. LA INTALNIRE .SA VORBIM SI PERSONAL

Gabi 22-02-06 00:03

Prezenţa ta ar fi un cadou frumos pentru toţi pasionaţii de maşini şi, mai ales, pentru toţi pasionaţii de E30. Spor la treabă Domy! :peace:

EvLSant0S 22-02-06 15:04

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"

MERSI MULT. SPER SA TERMIN MASINA SI AJUNG LA 1 APR IN BUC. LA INTALNIRE .SA VORBIM SI PERSONAL

Sper din tot sufletul sa o termini pana atunci , si sa ne vedem cu bine , la bucuresti.
Mult succes in continuare !

graty 17 23-02-06 15:50

1 Attachment(s)
Sa va pun si io o bomba aici daca tot va place motoarele astea! Spor la lucru la noul urs! :shock:

EvLSant0S 23-02-06 20:50

ne place ca e multe si e frumoase

DOMY_m3 23-02-06 22:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"graty 17\"
Sa va pun si io o bomba aici daca tot va place motoarele astea! Spor la lucru la noul urs! :shock:

MOTORU ASTA E VISUL MEU.DAR JUR CA PANA ATUNCEA NU MOR PINA CAND NU O SA AM O JUCARIE DIN AIA IN ARO!!!

Skillzu 23-02-06 22:29

Re:

Quote:

SPER SA TERMIN MASINA SI AJUNG LA 1 APR IN BUC. LA INTALNIRE

o prezenta pe care o asteptam cu mare interes! 8) bafta :wink:

DOMY_m3 27-02-06 20:40

1 Attachment(s)
NISTE POZE DESPRE SENZORI DE LA CEASURI DE COMP. SI TEMP. DE ULEI SI DE APA.
SI DE ROOL BAR FACUT DE MINE DIN TEAVA TRAS CRO-MO ALUMINIZAT.TOT SISTEMU ARE DOAR 13,5 KG.MAI VINE VOPSIT ELECTROSTATIC.

mertan 27-02-06 21:08

mistooo. dar oare daca imi iau si eu un ceas pentru temperatura pot sal conectez la mufele alea de ep pompa de apa?

DOMY_m3 01-03-06 19:24

1 Attachment(s)
poze noi

DOMY_m3 01-03-06 20:02

1 Attachment(s)
:?

mertan 01-03-06 20:16

fenomenal arata. sa innebunesc. ce tareeeeeeeeeeeeee. ash vrea si eu pe a mea sa o vad. dar lasa ca o iau eu de la O.

DanielSRE 01-03-06 21:23

Re:

Quote:

la pragurile din fibra,nu puteai incerk unele mai joase???

mertan 01-03-06 21:36

cu suspensia si cu jantele alea si cu gume, vaa arata altfel. cred.

DOMY_m3 02-03-06 07:34

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"DanielSRE\"
Quote:

la pragurile din fibra,nu puteai incerk unele mai joase???

MASINA MAI COBOARA CAM 10-12 CM.O SA FIE LA UN NIVEL CU BARA DIN FATA.PRAGU E MODIFICAT DE MINE.FIINDCA INFATA PUN BARA AIA MARE DE TOT SI INSPATE NU PUN NIMICA ,NIVELU DE INALTIME E CAM MUL.SI DACA LASAM ASA AR ARATA NASPA.DIFERENTA ASTA DE NIVEL TREBUIA SA SCOT CU AJUTORUL UNUI PRAG CARE INFATA E INALT SI CUM MERGE LINIA INSPATE ASTA SE MODIFICA CIT MAI INAUNTRU SI CAT MAI INGUS.3 ZILE AM LUCRAT PE ELE SA FIE OK DIMENSIUNILE! EU ZIC CA O SA FIE BUN,CAM IN MARE AM PUS BARA DIN FATA CU BUMERANGII PE EL SI FATA E LA UN NIVEL CU PARTEA A PRAGULUI DIN FATA IAR SPATELE SI CA LATIME SI CA INALTIME FUGE CU PARTEA SPATE A PRAGULUI.

Skillzu 02-03-06 14:37

OMFG! cat de crunta va ieshi masuntza asta!!!....bafta in continuare k nu mai e mult!

mertan 02-03-06 14:51

aveai spate de model 90? sau iai pus tu spate cu triple late?

8 valve 02-03-06 18:26

1 Attachment(s)
Felicitari........Cum se vede pleoapa din capota si cu masca dreapta s-a terminat totul 8) 8) 8) 8)

All times are GMT +2. The time now is 17:23.

- Copyright 2026 4Tuning