![]() |
Re: Legale Craiova - 15.03.2009 - CINE MERGE ?
Minţi, că īn momentul īn care tu te dădeai cu Astra, individul era lāngă mine ! :-P
|
Lasa-ma sa ghicesc....a vb urat de mine si vrei sa il bati nu? :)). Vezi cum faci sa vii pe 28 aici....te astept la intrare in Pitesti da?
|
Nu a vorbit urāt de tine bre, ba mai mult, urla de fericire :lol:
Nu ştiu sigur dacă vin pe 28 şi, īn cazul īn care vin, ştiu să ajung la curbă :peace: |
Quote:
nu sunt la curba liniutlele gabi . sunt in locatia in care au fost in toamna |
Am īnţeles. Īn cazul ăsta trebuie să mă aştepte Bobby la intrare īn Piteşti :lol:
|
Quote:
daca nu te asteapta boby , te astept eu , sau unul din noi , nu e asta o problema |
Posibil ca ala in trening sa fi fost Curaj.....sau cine stie. Oricum Gabi stiu ca sunt iubit si ca am multi fani....insa tre sa descopar doua fane care stiu cam multe despre mine :)). Killer te duci si il astepti tu....eu nu il sufar :).
|
Quote:
|
13 Attachment(s)
S-a demonstrat inca o data ca taranii nu au ce cauta la liniutze.Ar trebui montate pe marginea strazii pe care se alearga,garduri electrice pentru a fii siguri ca nici o maimuta din cele multe prezente la Craiova nu are acces pe pista.Am avut la aeroport parte de mai multa actiune intr-o ora jumatate,decat in cinci ore de Bucovat.Nu judec organizarea,doar specatorii(care au fost vinovati 99% pentru ce s-a intamplat acolo).Pun si eu cateva din pozele facute in ambele locatii:
|
20 Attachment(s)
Pun si eu cateva poze, desi la Bucovat au fost cele mai chinuite poze, iar la aeroport deja nu mai aveam chef.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:27. |
- Copyright 2026 4Tuning