![]() |
Bah in p..a mea puneti bah nebunule incalzire pe masina si dezaburire ca ma dor maselele :lol:
|
frumos ,a fost mai frumos ca niciodata, sper sa se vada bine filmul acela si il vreau si eu cat mai repede.
Pe 7 sau 14 vreau sa fac o intalnire ,sa reusesc sa strang toti membrii din nsl ,vorbim si cu droopy daca vrea sa vina impreua cu mr si sa facem ceva frumos .ce ziceti ? :?: |
Eu zic ca este o idee buna... din partea mea sa merita sa mai facem una :D
|
a iesit f frumos mai ales cat timp am fost la sala!!! :wink: eu am mai dat o tura pe la sala la niste cercuri ,asha sa va fac in ciuda :twisted:
marlanca sormea ca nu a stat mai mult :arrow: |
si poze ? :D ce mai asteptati ? :D
|
Ma bucur ca va placut ! :wink:
Pozele or sa vina si ele..azi sau maine cel tarziu. |
Or sa vina mai ales aia cu pitu cand dadea startu la doua masini si venea una pe contrasens :lol: :lol: :twisted:
|
Pe 7 ar fi super pitule foarte buna ideea :wink:
Si oricum droopy nu cred ca va refuza P.S.: asta daca va avea benzen :lol: :lol: No Offence Drupare :wink: |
prima intalnire la care am fost si eu
nu am stat prea mult ca imi era frig dar a meritat mersi lui tweety ca daca nu era el nu mai veneam |
Re:
Quote:
de ce nu ai venit la noi sa zici cine esti, iti gaseam si tie un loc intr-o masina. |
Io nu l-am vazut sincer dar locuri au fost destule :roll: In fine fiecare cum se descurca :twisted:
|
eu nu cred ca va fi problema pe 7 sa vb cu baietzii pana atunci sa av ganditi la un loc.. prielnic de intilnire pt ca la 7etaje... a fost cam inghesuit.. si pana atunci o sa ii dau cezarului ce e al cezarului adika \"benzina\" :) :)
|
ar fii frumos daca ne-am mai intalnii si pe 7 :wink: ne faceam noi probleme ca nu avem loc in masini si au fost la locuri libere o groaza :wink:
|
Ce vreti fratilor daca primaru n-a vrut sa-mi elibereze parcarea pt intalnire ...
:lol: :lol: |
Nu are momo parcarea lui? :lol: :lol:
|
bha yo sunt ala cu parcarile :wink: daca vreti vb pt 7 de o parcare :wink: pe unde vreti?constanta?brasov?timosoara?cluj?bacau?
|
hai sa nu dam in offtopic
daca mai are cineva de zis despre intalnirea asta .. daca nu, va rog |
daca mai are cineva ceva de zis :?
sa fie tu esti seful :lol: |
pai pozele fratzilor..! pozele
|
Re:
Quote:
da am fost si eu nu am vrut sa va deranjez |
cum mha sa ne deranjezi??cum ai venit tu ieri asha am venit si eu acum cateva luni,doar ca m-am dus la sala nu la parcare :wink:
|
POZE?
|
Vreau sa-mi cer scuze ptr ca nu am salutat pe toata lumea care era acolo, dar nu prea ii cunosc si nu sunt eu tipul bagator in seama, oricum ideea e ca e iesit frumos aseara, sper sa fie cel putin asa de misto si pe 7 sau 14 .. numa' bine.. si Craciun Fericit alaturi de cei dragi tuturor .. ( scuze pentru off topic )
|
cel mai mult mi-a placut cum radeau toti de saracu Momo(fara motiv de altfel) sper sa nu se supere :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
ceva ce am facut la o zi dupa intalnire...tot la sala...nu prea mai era zapada :lol: ...scuze ptr calitate e facuta cu tel si masina fiind usoara pb cu aderentza....oricum,la cate va secunde dupa ce am terminat eu s-au mai bagat catziva :wink:
|
<BMWfan> niu face nimic ,bine ca ai avut curaj cannd ai vazut ca mai erau locuri :wink:
<djvibe>nu ai fost bagator de seama ,ai fost invitat special sa zic asa ,dar u nu prea ai stat pe la intalniri si nu ai facut cunostinta cu baietii si de asta te ai simtit tu asa . Stai linistit ca nu ai fost bagator de seama si prin prilejul forumului si al intalnirilor o sa ii cunosti mai bine pe fiecare in parte . O sa ai timp deoarece nu suntem chiar asa multi ,chiar daca ne inmultim pe zi ce trece .sarbatori fericite si tot ce va doriti alaturi de cei dragi ! |
BMWfan
Alta data fi mai indraznetz man :wink: djvibe de ce nu ai venit sa facem cunostinta ? Craciun fericit tuturor ! |
cu ce masina a fost djvibe?
BMWfan vezi ca ti-am dat pm ca data viitoare sa nu mai scapi :wink: cand e mha craciunu ca toata lumea ureaza ''craciun fericit''??? :roll: :roll: care a votat dupa ce s-a desfasurat intalnirea ca vrea pana pe 25 decembrie ?? :P |
:cry: :cry: :cry: de ce radeatzi fratzilor de mine? la faza cu peretele n-am mai avut ce sa-i fac! s-a dus sanie, ghiulea! eu ii multumesc domnului ca m-a oprit!
|
pozele.. momo cand lumea a ras ,deci a zambit inseamna ca le-i placut si te-au aplaudat!! :) :)
|
tng la urmatoarea intalnire o sa facem cunostinta :) .... shantzu am fost cu un logan albastru.
|
aham!!!cu cyd la numar parca :wink:
|
Re:
Quote:
|
deci nu era el ala cu cyd ?
|
ok fratilor
CRACIUN FERICIT TUTUROR |
Pune cineva pozele alea :?: :?: :?:
|
dap..! punetzi pozele alea..!
|
foarte fromos a fost.... si cum sa ma supar may Momo pe tine... nu se poate asha ceva. Vezi ca vb cu bajetii pt treaba aia dupa anu nou ca acu toti is betzi :lol:
o sa incerc sa vin si la urmatoarea, cu toate ca dc e sa fie in primele 2 sapt ale lunii ianuarie, o sa am o intalnire cu Golfistii aici in Bucuresti la care vreau neaparat sa ajung... Zeculeeeee.. tot nu ai apucat sa vezi de pe margine cum face ursu tau cercuri.... :lol: :lol: :lol: :lol: va salut si astept Pozele.. si filmu' |
daca nu am fost eu sa va fac pozee :twisted: uffff :D
|
pai sa vii data viitoare :wink:
zecule dc nu ai zis ca vroiai sa iti vezi masina facand cerculete?? gaseam noi unul sa faca :wink: no offence |
| All times are GMT +2. The time now is 23:43. |
- Copyright 2026 4Tuning