![]() |
Re: SPEEDLINE
2 Attachment(s)
Pentru SPEEDLINE!!!!
--locul 2(dintr-o greseala...ca i-am acordat revansa) la N4 --locul 3 la OPEN(libere) Pacat ca nu au putut sa vina multi...dar nici o problema!!!Brasov rulez and Speedline too!!!:)) |
Felicitari Participantilor...si Mai Ales Membrilor Speedline
|
felicitari tuturor participantilor.......:peace:
|
cinste noua! iuhu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
se stie.........speedline rules.......:D
|
si se mai stie ceva...Brasovu` are raceri si masini care mananca asfaltu!!!Trup si suflet pentru o singura pasine!!!!!
|
apsolut.............:peace::peace::peace:
|
Felicitari ! Doar FreaK a participat ?
|
au participat toti care au fost la baraolt..............adik in jur de 8 masini
|
Quote:
Maftei Razvan -locul 2 la N5 FreaK-locul 2 la N4 , locul 3 la Open Alfa (negra)-podium Bmw seria 5-podium etc... Oricum Brasovul a avut 95% din premianti!!!!!:pistoles: |
bah, ma gandeam sa deschidem un topic cu palmaresurile noastre...ca am cam avea ce pune acolo...vreo 6-7 posturi .... fata de altele care nu le gasesc rostul.....
|
Quote:
|
ooo maftei q rx-8..bv..felicitari tuturor
|
:P nu q rx-8.... cu merc S320....Super tare deplasarea in orice caz , asteptam cu nerabdare urmatoarea legala Felicitari!!!
|
Bai super tare deplasarea dar next time...mergem pe Sf.gheorghe ca imi bag **** in drumu ala de la rupea :D :!:!:!:!:!
Felicitari la toata lumea! ;) |
Yakone faine pozele ma!!!! :poke: :bat: :bat:
|
Felicitari tuturor!!!
|
mugur eu zic sa ai un pic de rabdare sa le adun pe toate si sa punem mai multe...sa vb si cu razvan si cu vali..si cu cine a mai avut aparate;)
|
intr-adevar o duminica mijto petrecuta intr-alta tara din nou :D da nu i nimik a fost mijto au avut mici si frigarui faine ...a da si popcorn frantuzesc :)) felicitari baietilor care continua sa aduca cinste si faima orasului BrasooooovvV si nu numai acestuia dar si clubului SpeedLinE :drunk:
|
FELICITARI brasovenilor care au concurat la Baraolt si mai ales celor care au fost pe podium!!!!!!Tineti-o tot asa!!!!!Cat despre drumul pana acolo nu mi-as trimite nici cel mai mare dusman prin prin terenul ala minat!!!! :-)
|
vreau si eu pozale!!!
pls |
Quote:
|
Freak BV !!
tu esti tipul cu octavia (Mugur)???? |
Quote:
|
Quote:
deabia astept sa-mi iau si eu masina si carnet!!! |
merge cineva la Oradea duminica???
|
Se duce Pepy . Poate nu-l lasati singur .
|
|
maine...adika sambata intalnire de grup la garaj pe 13...se lasa cu gratar ca deobicei...dar tre sa facem o mica cheta pentru a sustine activitatea de haleala...ne intalnim cativa mai repede sa luam cele necesare???intalnirea fa fi pe la ora 12 juma...cei care mergem la cumparaturi zic ca pe la 11 sa ne vedem...;)
|
Quote:
|
ne vedem la 11 la garaj....:D:D
|
nu o sa pot veni poate o sa trec sa va salut doar...
|
mei baieti eu s-ar putea sa intarzii maine...va descurcati voi si fara mine;)
|
fratilor tre sa strangem banii pentru sepci ca imediat sunt gata...20 de lei de cap de locuitor;)
|
am vb cu ala la tel si zicea ca a avut probleme cu masina de brodat si a zis ca sapt care vine is gata. :(
|
Quote:
|
Re: SPEEDLINE Club Brasov
Bai people...dar sa mor eu...s-a lasat cu liniste pe forum...pe oras...la garaj...ma speriati baieti...vati reprofilat??;)))
|
va tinem pumnii la astia cu bacu';)
|
Quote:
|
ms,ms sper sa treaca si asta...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:41. |
- Copyright 2026 4Tuning