![]() |
Re: TURBINE!!!!!!!
stock.......
|
Quote:
Reconditionare pentru turbina ta, costa 380 EUR + TVA. Daca vrei o varianta racing iti pot face o oferta! |
Quote:
Nu mi-ai zis totusi anul masinii... |
Sunati ACUM, pregatiti-va turbinele!
|
salut, ce turbine ai td04- am vazut ca a cerut cineva o oferta ptr doua bucati.
intercoolerele dimensiuni ai la ele. mersi. |
Da, 400/buc sau 750/2 buc.
Intercoolere, iti alegi dimensiunea! |
Un pret pentru un IHI VF22 ?
Sunt curios, nu interesat :oops: |
Pt un mitsubishi pajero 2.5 tdi de reconditoinat turbina cat costa si dc ai idee ce fel de turbina este.
|
Quote:
610/340/62???? |
Quote:
9b,12b,13g,15g.... |
Quote:
E turbina care s-a pus pe WRX din '96? Am doar varianta noua, la 1400 EUR+TVA. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
0721.turbop
|
Quote:
|
Quote:
Si completare la dimensiuni...e ptr twin turbo, deci 2 intrari, 2 iesiri... Dimensiunile sunt la "core"... |
Quote:
Merci! |
Quote:
|
cat costa un turbo pt motor 1769 diesel peugeot citroen?
|
Quote:
|
Salut.
Ma intereseaza si pe mine o turbina pt un Opel Astra 2.0 16 V DTI care sa poata fi montata fara mari modificari si binenteles safie mai mare decat cea stock.Mersi. |
salut!
Se potriveste turbina de la 318D la 320D din 2002. ce pretz au? merci! |
Quote:
da-mi mai multe detalii despre masina. Cred ca putem face un upgrade pe turbina pe care o ai tu si sa-i schimbam paletul compresor. Si mai spune-mi in ce putere vrei sa ajungi cu masina. Merci! |
Quote:
318d - 370EUR+TVA 320d - 410EUR+TVA |
Quote:
si un upgrade la turbina de la 318D se poate face? sa se ajunga asa pe la 140-150? k practic motorul este cam acelasi... 2.0L 16V astept raspuns MERCI! |
Quote:
Daca mai ai nevoie de ceva sau vrei sa vb lasa-mi pe privat nr tau de telefon si te sun eu. |
calimero...eu cred ca tu ai garrett gt15 44 pe motorul tau de 2.0
pe cel de 2.2 e pus garrett gt 18 49v...gt 18-le asta stiu sigur ca e cu geometrie variabila. daca duci acel 2.0 de la gm la 170 cai cu componentele interne ale motorului stock (ambielaje, vibrochen, axe, blocul stock, etc, etc) imi spui si mie. |
Quote:
Partea cu intercoolerele e inca slow. Vrei ca ambele turbine sa-ti intre in acelasi intercooler? |
Salut,
E posibil sa fi vb si la telefon,in ziua de paste. Atunci mi-a(i) facut cunoscut pretul reconditionarii turbinei de pe fiat-ul coupe 20v T. (garett TB28).Chiar daca esti aceeasi persoana,chiar daca nu,as vrea sa-mi spui si pretul uneia noi,in conditiile in care mi-ar fi livrata in bucuresti,sigilata,binentzeles fara cea veche la schimb. Multumesc frumos. |
Quote:
https://forum.4tuning.ro/imagehosting...e913c06a4c.gif Si mai vreau un pret pentru liniile de la intercooler la turbine si la admisie..., cu accesorii sau fara... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Salut! O turbina noua are pretul de 780 EUR+TVA |
0721.turbop
|
Quote:
|
omuliber...pls da un pret pt un gt1849v in urmatoarele conditii:
1. turbina veche la reconditionare 2. turbina veche la schimb cu una identica reconditionata 3. o turbina noua, sigilata ps: reconditionarea inseamna ca ramane din vechea turbina numai "carcasa" metalica, restul componentelor interne fiind IN TOTALITATE noi? multam pt raspuns |
Quote:
|
Quote:
1. 420 EUR +TVA 2. 420 EUR +TVA 3. 720 EUR +TVA |
Quote:
Cand am pretul exact, iti spun. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:54. |
- Copyright 2026 4Tuning