![]() |
Respect si felicitari la toata lumea!
De cand asteptam aceste curse! De duminica trecuta stateam pe jar, mi se parea ca un minut e o ora. Si am avut si eu ocazia sa il vad pe ono cu a lui bijuterie si pe andrei si multi altii. Bravo lu' Andrei ca a batut un supercar(de fapt si acel subaru tot un supercar e intr-un fel la cate modificari are si ce poate). Si am ramas super impresionat si de alte masini, cum ar fi acel volvo care rupea randurile! Si mi-a mai placut acea Octavia 1, dar nu cea de la scoala, si cea care avea calculator in locul radio-cd-ului si un ditamai ceasu' pe bord! Felicitari la toata lumea!
|
super tare...multumim pt spectacol si felicitari celor 2... si nu numai... 8)
|
am si yo o intrebare pt ono :)
cumva te jeneaza unpic spatiu de rulare la schimbator ca stiu si am si vazut la tine la masinuta ca e cam stramt locu de rulare pt schimbator si mah gandeam asa ca la cat de repede schimbati voi in timpul cursei daca te-ar jena vreun-pic???? Ms frumos! :) |
De departe cea mai tare cursa din istorie..felicitari ono si andrei tot respectu.... Asteptam revansa! :lol:
|
Prea frumos.. Felicitari ANDREI ... eu unu am avut ocazia sa merg cu subarul tau...PREA ADEVARAT.
felicitari si pt ONO |
Re:
Quote:
cei care ereau langa start au zis ca ai tractine pe spate... ca doar rotile din spate patinau putin... :? oricum respect pentru amandoi a fost o cursa foarte stransa si s-a vazut munca depusa la subaru :wink: |
Ca sa ma pot convinge de adevar am stat la sosire.
Starturi au dat multi eu am considerat ca merita sa dau si o astfel de sosire. O sa vedeti pe film mai multe. |
re
frumoase curse eu am fost unul dintre \"aia\" care au zis ca ono are tract. pe spatE:) asa mi sa parut la a 3-a cursa )oricum frumoas cursa felicitari
|
Frumos domne, frumoooos.....
RESPEKT pt cei 2 si pt masinile lor,mai ales pt subarul lui Andrei , incep sa apara din ce in ce mai multe masini tari in \"lumina reflectoarelor\" (:P) si asta e imbucurator pt spectacol .......desi sincer imi fac probleme ca pana o sa ajung sa particip si eu o sa fie baietii cam departe de ajuns ........dak nu cumva sunt deja :roll: :roll: :roll: CU RESPEKT !!! |
2 Attachment(s)
Disputa Ono Andrei prin lentila camerei mele aflate la finalul pistei.
Insa a3a cursa nu o mai gasesc.. :( Oricum astea au fost cele mai disputate! |
Ati vazut ce inseamna 50 cp de nitro? Exact diferenta dintre a o lua si a o da. :lol:
|
Re:
Quote:
|
Multumesc pentru urari.
A fost o cursa grea cu un adversar foarte bun. Nu uitati, am castigat o singura data. Va multumesc, si cred ca si Ono este la fel de incantat de felicitarile de dupa cursa. |
incantati suntem NOI TOTI , din mai multe motive ..
2 dintre ele ar fi : 1: faptul ca ne-atzi fericit ochiul ... oferindu-ne asa cursa .. / curse .. 2: faptul ca .. toata lumea vede ca se poate discuta si altfel ;) |
re
bai frate subaru a folosit nitro si in timpul cursei sau doar pe loc la start ?oricum frumoasa rauu
|
felicitari baietii !
|
Nu am vrut sa pun NOS dar de data asta chiar trebuie...
P.S. O sa pun mai multe butelii ca sa faca treaba TARE :D P.P.S. Costa putin si face treaba multa!!!! :D Sa vazut in cursa nr 2 in care Andrei m-a ars. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Poate gresesc! Oricum a fost cursa tare de tot specacol la maxim. Acum asta e sitiuatia o data tu alta data el, sunteti pe acolo... Ca sa fiu sigur de ce vad m-am gandit sa dau si eu o sosire ca starturi au dat destui. |
Am zis ca stiu pt ca am patit-o p pielea mea, am pus Nos la Subaru am apasat butonul dar degeaba in cursa p care am pierduto cu Tudose.
Eu am ajuns la o concluzie: Degeaba investesti bani daca nu ai p cine-va care sa-ti monteze piesele racing cum trebuie. Eu am pus o gramada de preparari pe masina mea(Impreza) si acum merge mult mai pros decat inainte, stiu ca e de ras dar asta e adevarul si sunt un pic dezamagit. |
1 Attachment(s)
Ai grija sa nu spargi motorul cu NOS-u. Inregistreaza-te (daca nu esti deja) pe http://www.lambo-power.com/phpBB2/index.php si vezi pe-acolo daca sunt altii cu Gallardo care au pus pe masina asa ceva sau diverse alte modificari (desi nu prea cred ca o sa gasesti). Mai bine intrebi inainte sa nu innebunesti dup'aia...
Parerea mea, daca vrei sa n-ai adversari la liniute sau pe strada sa-ti iei un Porsche Turbo (996'le). Il iei frumos, bagi aprox. 30k euro in buzunar si dai o fuga pana la RUF in Germania. Ti-am atasat catalogul de produse (cu preturi) si un link la o cursa intre Rturbo-ul (550hp/780Nm) unui englez cu kit-ul de 550 de cai vs Mercedes CL 65 AMG tunat de Kleeman (~670 de cai). Castiga Porsche-ul. http://www.maffs.org/2005CL65/RturbovCL65.mpg |
Frumoasa cursa! face senzatie. Am votat ono, si apoi am citit ce ati discutat. Felicitari!! evenimente din astea merita toti banii!
Se scria ceva lambo - 550 cp STi - 520, si acolo doream sa adaug ca nu fac diferenta asa mare caii (30) daca masina e setata bine. Mai ales ca e si imbunatatita. ;) cum de fapt se vede si in filmuletul din linkul dat de Kane.. diferenta de 120 cp :shock: Porsche castiga, cu toate ca ... la mustata. |
Pai e mai usor cu vreo 500kg cred decat CL-ul. + ca 550 de cai aia de la RUF sunt doar pe hartie ;) In realitate sunt vreo 600.
|
Re:
Quote:
O masina preparata in fazele intermediare pana cand va fi total gata poate avea variatii de putere, dar asta nu trebuie sa dezamageasca pe nimeni. Incetul cu incetul se invata alfabetul. |
:lol: pff.. nu stiu ce sa zic.. amandoua sunt bestiale.. dar depinde si de soferi :D
|
am vazut filmul de la cursa 2.
a fost o cursa super! |
Re:
Quote:
Nu ma face afirmati care pot rani orgoliul unuia sau a altuia. Daca ar fi mai prosti nu ar avea ce cauta la start. |
Re:
Quote:
De la start noi am vazut altceva. |
Re:
Quote:
|
:lol: :lol: bine ca nu a fost egal ca nu mai era timp de prelungiri si lovituri de departajare 8)
SUPER TARI CURSELE! |
Re:
Quote:
A fost spectaculos pt ca au fost curse f stranse. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
hmm....dovezi ? ceva ? film ? poze ? martori ? |
Am vazut ca ramasese tot acolo startul. Nu l-a luat nimeni. :lol:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Daca e furat e f putin. Va uitati si vedeti voi. Nu eram la start asa ca nu ma exprim. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Daca era sa fure careva startu',se opreau si dadeau inapoi pentru un alt start. Nu mai acuza degeaba daca nu esti sigur pe tine. :) |
Nu pot sa ma exprim de furat si nu vreau sa intru in polimici.
Oricum pt asta cine vrea sa discute pe tema asta o poate face la topicul special destinat. Pot spune ca reactia conducatorului auto a determinat poate finalul, pentru ca intrecerile astea se termina cam la mustata. A plecat putin inaintea Subarului lamborghini, se vede clar dar nu se poate spune ca asta reprezinta o certitudine ca a furat startul. poate ca Subaru a plecat intarziat. |
Ultimul cuvand in aceasta discutie la avut STI.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:29. |
- Copyright 2026 4Tuning