![]() |
Re: Dacia 1310 Sound
Va urma...8)
|
Quote:
|
preturi de magazin, foloseste google
|
aha,si auzi,eu am pe spate in portiere 2 boxe de 300 w rms,si casetofonul ii de 4x50,daca i pun un amplificator d genul ca al tau,o sa se auda bine,o sa se aproape de cei 300 de w ai boxelor,si cam ce boxe miai putea recomanda sa pun in portierele din fata?:?:
|
ce difuri ai tu de 300rms in portiera? =)) nu cred ca realizezi ce inseamna 300wrms, iar casetofonul daca scrie pe el 4x50 are sigur 4x20 maxim. Deci intai mai citeste umpic forumul vezi cu ce se mananca valorile si dupa uitete pe siteuri de shoping online la amplificatoare si difuzoare.
|
casetofonul este kenwood,iar boxele daca vrei iti trimit site-ul.nu am voie daca vrei iti dau link p private,si scrie 500 nu 300 p ele.
|
chiar te rog sa imi trimiti si modelul de casetofon si modelul difuzoarelor sa te lamuresc ce putere reala au
|
is incepator,si vreau sa pun cate ceva in masina sa ma zguduie macar unpic,incerc si eu sa invat d la voi nu cred ca i o problema,te intreb daca vrei imi zici,daca nu zimi ca nu vrei si te las in pace.
|
am inteles de asta am si spus sa imi trimiti pm cu modelele sa te lamuresc ce putere reala au.
edit: head unitul citeste doar cd audio deci este vechi iar difuzorul este un no name si mai are si 30cm deci nu il poti monta in usa, tiam scris in mesaj ce si cum tre safaci. |
SISTEM FURAT prject inchis momentan.
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning