![]() |
Re: Made in Japan (Mazda) vs. ...?
CUM :lol: to momma Kidule =))
|
Kimi lasa-l pe kidu ca noi avem treaba noastra. Sau nu vrei revansa? Macar alegem si noi ceva noutati la libere. :)
|
dupa cum stiti, tigaia mea nu refuza nimic la grupa B, macar o mansa sa prind si eu ceva, ca la una as prefera sa testez unul din vestitele R5 :)
|
BLUEY ... fratele Kimi este cu mine in club mai nou,si nu cred ca l-ar lasa corazonu sa ma perpeleasca inafara unei finale:lol:
Cat despre restul,evident ca aveti masini mai puternice ca a mea,si eu cel putin o sa incerc sa ma feresc de voi Sambata cat pot!De retinut ca inafara unei Legale nu m-as feri:-P Asa ca,faceti-mi si voi pe plac si ascundeti-va de mine cat puteti:-P .. Una peste alta,va urez mult succes la toti,chiar daca picati unul dintre voi cu mine:-P |
Quote:
|
De 2 ori cu acceasi masina,stiu asta,oricum pentru mine important e sa bat..cred ca si pt tine si pentru restul .. si daca bati,automat scot un timp mai bun decat oponentul!
Pana la urma este luat in calcul si coeficientul de tractiune ,nu?ca asa am vazut pe acolo ... |
Quote:
|
trece-ma pe lista :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ideea este ca avem aceeasi greutate,ambele japoneze dar tu ai ceva cp putin mai mult ca mine..oricum sunt curios sa vad;) |
Hai cu Celica de 143cp,unde e?:???: sau alte masini:shock:
|
Quote:
|
cum stai cu coltul 1.3 al lui kiki? cate masini ii dai?
|
bafta kidule ;)
|
Dennis,il las pe Kiki sa povesteasca,dar eu am vazut vreo 2 masinute intre noi,sau asa sa vazut pe filmare,i-am dat destul oricum :-j
Ceaska,mersi sa fie >:D< TEN , credeam ca ne vedem mai devreme,dar in fine e ok si pe 2 mai nu 1:P Daca i-ai mai facut si tu ceva la masina si vrei sa-mi spui poti sa folosesti PM,ramane intre noi .. te intreb asta ca sa stiu cum stau fatza de tine nu de altceva.Io personal planuiesc sa-i fac ceva,si o sa te anunt oricum ca sa stii si tu,ca nu ma feresc:) Bafta .. intre timp aseara a fost un urs 2.0 converitit la 2.5 ,, nush cati cai avea,io i-am zis k avea mai putin fatza de inainte,el a zis ca nu..diferenta dintre noi a fost uriasa ... soferul stie sa se dea..deci nu`mi explic:???: |
kidu esti la B :D ne vedem de 2mai la start.
|
n-am facut fratele nimic inca ma jur
|
Nu`i nevoie ma sa te juri:)).oricum sper ca ai invatat masina acum!
Dennis,cu ce intri la B? |
colt 1.5 , trage naspa nu-ti fie frica. mai rau cu celica de mai sus...
|
O sa fie plina grupa B ... :)
|
Cred ca imi dau si eu talonul pierdut si imi fac unul pe 130cp.
De drag sa ma dau cu kidu` :D |
eu mizez pe kidu :D
|
Toyota celica intra la b?........are 143 de cai din ce stiu eu.......sunteti siguri?
|
Celica lui TEN intra la C cu tot cu coeficient de tractiune,dar nu`i nimic,sper sa avem timp la libere!
BLUEY,daca iti pierzi talonul,nu`i nimic iti aduc eu altul :)))) Hai prin Buc care mai sunteti dornici?! |
kid-ule sper sa mai reeditam una mica si noi doi momentan ambreiaju a bubuit!:lol: pana sambata sper sa fie gata...
|
Quote:
|
kid`ule ... iar ai probleme ?
|
Quote:
|
Nu mai iese nimeni?Totul cu exceptia INCEPATORILOR SI VIRGINILOR,aviz amatorilor de pe Timisoara..nu mai calc acolo cat o-i trai:???:
|
Am auzit ceva de Timisoara. Ati facut buba?
Da-mi un add sa ne conversam. Imi gasesti id-ul pe profil. |
Quote:
P.S.: Haidi racerii ca ma simt in forma ... de alergat:evil: |
Quote:
|
Quote:
|
2 ursi 2.0 .. victorie japan:oops:
Printre care si al lui Kenzo,si retrag ce-am zis in alte pagini cum ca nu ar fi masina lui stock..este stock,si chiar trage ff bine ;) As vrea un urs 2.3 stock sa vad cum stau pe langa el:???: Sunt binevenite si alte masini,dar intr-un cadru cat mai restrans;) |
cred ca iti pot face eu rost de un urs 2.3 :) ce zici?
|
Quote:
|
Nu ar fi mai simplu sa incerci cu o pisica de 2,0? Tot 150 de cai are....si se gasesc la toate colturile :)
|
Quote:
|
Incearca un PoloGTI ca tot 150 cai are =)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:44. |
- Copyright 2026 4Tuning