![]() |
Re: Maşina mea: Astra F PH-24-FLA
9 Attachment(s)
cateva poze,masina e inca incompleta,mai am de pus toba de esapament,ornamentul de hayon,grila neagra din grila fata,plasa in bara fata si spate, folia si de revopsit jantele pt ca nu am altele deocamdata
|
2 Attachment(s)
............................
|
foarte frumoasa culoarea...si foarte bine lucrata masina...o singura chestie mi se pare aiurea...poate doar mi se pare....pragul parca nu vine la nivel cu spoilerele...detaliile ne omoara:)..in rest nota 10
|
6 Attachment(s)
Quote:
pragurile sunt puse sa vina aproximativ la nivelul buzei negre de la bara fata,pe spate nici nu as fi dorit sa fie bara asa de joasa,deja la rampe atinge toba,mai jos nu mai aveam bara. Plus ca pragurile sunt de pe un Astra GTC si au fost scurtate si am taiat de asemenea si 3 cm din inaltimea lor masina in februarie cand am lasat un far ,si bara fata pe spatele unui Focus In martie a urmat aripa proaspat inlocuita care a zmuls o usa de logan deschisa de o doamna care se uita in oglinda numai cand se fardeaza |
Foarte frumoasa culoarea, in soare se vede super.. te`am vazut ieri prin strejnic.
|
13 Attachment(s)
Quote:
mersi,in Strejnic stau:D |
1 Attachment(s)
langa o surioara:D
|
1 Attachment(s)
am pus si o bara de stablizare,nu cred ca ajuta prea mult la motorul care il am,dar...:D
|
3 Attachment(s)
.................
|
4 Attachment(s)
aproape gata ledurile
|
unde`i munca se cam vede si mabucur ca-ti place. parerea mea e ca acest boddykit de gsi da cel mai bn pe astra...asta in cazul in care optezi pt "clean"..parerea mea.. bafta cu proiectele de viitor si fara incidente :)
|
Quote:
Tot albe sunt ? Dacă sunt tot albe, eu aş zice că ar da mai bine albastre... să se asorteze ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
...................
|
2 Attachment(s)
............
|
salut, acum m-am uitat pe topicul tau,frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si multi km fara incidente,bafta in continuare cu proiectul!
|
Quote:
deocamdata va ramane la stadiul acesta,cel mai probabil va primi jante si folie in perioada urmatoare |
este doar o recomandare, fa semnalele cum erau, parerea mea o trage in jos:(
|
si eu zic la fel semnale albe dai jos angel-ul ala parerea mea nu arata bine si alte jante in rest masina este foarte ok!
|
9 Attachment(s)
FLA & COX :D
|
4 Attachment(s)
Si o alta toba.
|
1 Attachment(s)
:D pe care sa o aleg oare?
|
negru :)
|
Quote:
eu ma gandeam la cea orange combinata cu negru sau maron inchis vreau sa imbrac inclusiv bordul si plafoniera+panoul de portbagaj |
4 Attachment(s)
curatica...
|
si frumusica :D
|
Quote:
spor la modificat cu a ta,dau f bine rotile |
|
6 Attachment(s)
.....
|
salut, imi place mult masina ta se vede ca s-a muncit mult la ea.Parerea mea e ca semnalizarile nu se potrivesc si ar da mai bine unele albe.Cauta niste jante pe 16-17 si eventual o suspensie si masina ar fi completa.
Bafta in continuare! |
4 Attachment(s)
semnale albe:-)
|
in sfarsit :D arata mult mai bine asa.
|
culoare e dementiala :O,jantele alea ma dispera ,fa ceva cu ele !!!
|
2 Attachment(s)
si plasa de la grila, pana acum mi-a fost lene sa o pun:-)
|
Quote:
:D jantele mai raman alea deocamdata, nu ma deranjeaza mai deloc pt ca sunt f f rezistente |
am vazut masina odata prin oras din sens opus... si zic a aparut alt gsi in ploiesti? :o din fata chiar zici ca e gsi
|
Quote:
poate in scurt timp se va apropia si mai mult de un GSI veritabil,cu un interior complet refacut si poate un motoras Quote:
|
1 Attachment(s)
in concediu o sa incerc sa fac asa ceva:D
|
Felcitari Munti,am stat 7 pagini benoclat insa sincer a meritat. Este de apreciat ce ai avut la inceput si ce ai acum in urma imbunatatirilor si a modificarilor ( e altceva ). Ce mi-as fi dorit sa vad la masina ta ar fi ( manerele negru mat sau negru lucios ) urasc faptul ca le-ai vopsit in culoarea masinii!
Cauta un set de jante late un 8,5 9J cu 4-5 spite late ;) si o sa fie si mai bine! |
imi place cum a iesit masina, ai lucrat ceva la ea, se vad bine neoanele seara mie personal imi plac, felicitari pentru rabdarea si modificarile aduse asupra masinii sa ai parte de ea multi multi km!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:15. |
- Copyright 2026 4Tuning