![]() |
Re: E30 - 89 G U W
3 Attachment(s)
Cateva poze cu ursu in situatia de fata , mai sta pe loc pentru 2 nimicuri ...
|
Parca imi aduce aminte de masina mea... :)):P
|
3 Attachment(s)
In sfarsit am reusit si am terminat cu tinichigeria :-) , o sa demareze in forta operatiunea " Monstrul " :)) =)) !
|
Quote:
|
e o idee shef :)) , chiar am vz niste m10 turbate care trageau grav sa sti ;)
|
Sa sti ca ma batea gandul , dar imi este ca o sa cheltui multi bani si nu o sa fie bine .
|
ideea e ca sunt foarte rezistente din cauza materialului in exces folosit , rezista peste 1,3 bari presiune fara probleme , in caz ca topesti vreun piston sau mai stiu eu ce , motoarele astea se dau "gratis" la modu ca toata lumea vrea sa scape de ele , deci piesele destul de ieftine...
putere 240+ cp vezi ca a facut hexer un motor d-asta , vorbeste cu el sa va mai sfatuiti ;) |
ooo...se pare k a primit un 2.5 24v :D sau va primii...Bafta oricum:)
|
14 Attachment(s)
Am mai facut cate ceva la ea , dar nu prea mult ca nu am avut timp cu BAC-u asta :sad: + caldura asta nebuna ... azi am iesit la 7.30 la masina si de la 12 a inceput caldura aia nebuna de mi-a taiat tot cheful :)) =)) .
I-am montat botul ( capota , aripi + prelungirea de la bara fata ( mai trebuie indreptata putin ) , am antifonat contraaripile , aripile ( prin interior :P ) , pragurile , interioarele la rotile din spate si interiorul masinii . Trebuie sa fac rost de niste suporti pentru bara fata + spate ( '90 ) si sa Ii arunc si barile :D . Asta este , ma misc un pic mai greu acum ... m-am facut cam lenes cat timp a stat masina la tinichigiu ( 3 luni :)) ) . Va salut pe toti si aveti grija de voi si de masinile voastre ! |
masina asta a stat la mine cam un an, dar din lipsa de timp a trebuit sa o dau.Ma bucur ca a ajuns la cineva care o restaureaza.Vad ca inca are bara dintre amortizoare pe care i-o luasem.Jantele au fost be golful meu.Eu o dadusem cu un portbagaj de piese.Usa stanga i-am luat-o cand a lovit-o un incepator in parcare in prima lui zi cand a fost singur in masina :).Vezi ca are o tiganie la evacuare pe care nu am apucat sa o remediez.Bujiile sunt noi NGK, si uleiul Castrol 10x40 de asemenea.
Bafta cu ea. |
Quote:
La sfarsit sper sa fiu multumit si mandru de masina asta care era intr-o situatie as putea spune CRITICA . Motorul acesta nu o sa ramana pe masina iar odata cu el si traseul de evacuare , motorul va fi inlocuit cu un 2.5 24valve :P :D . Salut ! |
6 Attachment(s)
Cateva poze ... am pus farurile cu "ochelarii" + nasul sa vad cum vin si am dat gaurile pentru eleron .
|
1 Attachment(s)
Am gasit niste poze vechi cu el , in ce situatie putea sa se afle :cry: :shock: ... nu stiu de ce nu pot pune cateva din ele ...
https://img44.imageshack.us/img44/8318/fdxzhfgkjl.th.png https://img44.imageshack.us/img44/1941/gjkjgf.th.png https://img44.imageshack.us/img44/2593/ursjalnic.th.png |
foarte bine frate...imi place esti unu din putinii baieti de pe forum care apreciaza munca si banii :) succes cu masina in continuare:)
|
Quote:
|
Quote:
bafta in continuare..... |
Quote:
|
Felicitari ca ai scos din starea in care era si ai adus-o intr-o stare de zile mari.
|
Quote:
|
Guwy ce se mai intampla cu masina?? ai mai lucrat ceva la ea? mai da-ne niste detalii,poze :woowoo:
te salut |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
Mi-am schimbat ideea cu vopsitul , masina va fi negru mat ! |
misto volanul si calul , arata bine.
in legatura cu culoarea ... eu as fi mers pe metalizat... dar e alegerea ta ;) |
Quote:
E destul de mare diferenta de preturi intre vopsea si colant . |
aaa , acum se leaga ;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
farurile pe faza lunga nu trebuia sa le faci asa :(
|
Nu prea ma intereseaza faza lunga , si mi-a placut mai mult cum arata cu amandoua facute negre , iar pe faza scurta si proiectoare voi pune xenon :D ... deci nu va fi nici o problema cu iluminatul :mrhappy::evil_laug .
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
I-am schimbat si pragurile + bara fata din fibra dar lucrate bine , plafon de IS negru + ceva acareturi !
|
when it comes to ///M everybody like`s it
|
Quote:
|
Quote:
Am uitat boss...am uitat... |
http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...-T-408162.html
asa ceva nu te intereseaza pt ursu? Bafta cu masina!!! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Am facut si proiectoarele negre , acum urmeaza sa le cumpar sticla clara ... v-am pus si 2 - 3 poze cu farurile finalizate !
|
7 Attachment(s)
In sfarsit incepe si masinuta mea sa prinda viata ... :D , am muncit 3 zile de la 8.00 dimineata pana la ora 22.00 dar o sa iasa FORTAAAAAAAAAAAA !
Am montat toata instalatia elecrica , bordul , aeroterma , mocheta , plafonul , fetele de usi , farurile , nasul , bara fata , stopurile , eleronul etc. |
bravo guwi , incepe sa prinda viata fraiera :d
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:45. |
- Copyright 2026 4Tuning