![]() |
Re: sexy braileanca de bucuresti
joke, la faza cu rotile cred ca este de la pivoti ca sunt buliti, as baga mana in foc pt asta dar pana mea....nu stiu sigur daca maine e frumos afara cred ca o sa dau rotile jos si sa ma uit sa vad ce se intampla acolo
|
ar fi bine sa se intample o articulatie schimbata .. ca sa fi sigur ca e bine tot ;)
|
asta se va intampla pivoti noi, bucsi noi,fuzetele si basculele de la ygs, dar sa vina caldura un pic ca sa avem si noi conditii, si dupaceea motorul cutia si eventual directia de la cealalata:P
|
de unde sa vina ma caldura de la Arges!=))
|
da de la argesi vine toata caldura:)) sper sa aduci multa caldura sa termin si eu masina asta:D
|
arata super ok cu proiectoarele acelea dar cred ca ar arata mai bine daca ai incerca sa ii pui unele mai paralelipipedice...cam cum are bogdan nastase pe masina, de ce iti spun asta?!...farurile, semnalul cu pozitia sunt la fel...mai dreptunghiulare, si in momentul cand vii cu astea rotunde si mari cam strici linia, dar oricum astea arata ok si daca iti nimeresc unele in ton cu farurile zic sa le iei. Bafta.
|
mai alea dreptunghiulare nu prea imi plac, am vazut de unde miam luat dar astea miau placut foarte mult si daia leam si luat + ca am vazut pe multe masini forma rotunda si mia placut cum da:D si proiectoarele dau culoare galbena pe jos dar din fatza arata alb stralucitor:P
|
am inteles...oricum parerea ta conteaza cel mai mult...tie trebuie sa iti placa, ca doar tu vei conduce masina:D
|
dau super bine proiectoarele pe masina,mai bine cau unele patrate!;)
|
astazi mi-am montat fetele de usi pe spate, mi-am dezbracat bancheta de o husa infecta si urata si am descoperit o bancheta neagra din vinilin cu o singura crapatura(care o sa o cos eu) si cu cotiera, trebuie curatata ca sa arate si ea bine, am montat o oglinda pe dreapta:lol::lol: intrun final urmeaza sa o pun si aia pe stanga sa semene si ea:)
veste proasta vine de la rulmeti, motivul pentru care stau rotile strambe, sunt varza sparti se balangane roata in ultimul ha:( trebuie cat mai tepede sa imi iau fuzetele dupa ygs ca nu se mai poate:( |
pune mana si dai o vopsea d'aia neagra cum ii place ei,nu o mai lalaii:-)
|
până la vopsea mai are mult de muncă ...
|
Quote:
|
da mă, dar acum ai galerie pentru dublucorp ... ce`ti pasă tie
|
noroc ca am scos-o ieftin....:P
|
si el baiat! pariez ca rupe asfaltu in doua cu dublucorpul :))
|
daaaa... rupe planetarele ca pe niste sticsuri .. acum sa revenim la topic ...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ceav nou pt funduletul sexy al brailencei!
duminica vin in capitala...... |
hehe:lol::lol: bv bolidule ai facut o fapta buna pe saptamana asta:) ne vedem duminica:-P
|
Quote:
|
Quote:
|
salutare si cati mai multi km fara incidente...
frumoasa masina.....si intretinute |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
astazi am reusit sa inmatriculez masina, culmea ca mers chiar repede, la 8 eram la rar in voluntari iar la ora 3 jumate avea numerele in mana:D numai are numere de braila:D acum este sub forma B 44 DVL rog frumos unul din moderatori sa schimbe numele topicului in "sexy braileanca B 44 DVL" daca se poate bine inteles:) multumesc mult, zilele viitoare sper sa achizitionez 2 scaune de vw sciroco modelul recaro caci cu astea nuse mai poate
|
De unde era problema cu roata??
|
ambi rulmenti sparti facuti varza, astept vremea buna sa-mi pun fuzetele de la YGS, am si discurile bunele la aia si prefer sa fac mutarea asta:D
|
Quote:
Normal e mai usor asa sa le inlocuiesti cu totul, mai ales daca zici ca sunt bune!Bafta |
la RAR sa facut atutentificarea nu au treaba cu roti noxe etc. au treaba cu seria de pe motor si seria sasiu
mersi pt urari;) |
Quote:
|
arata ba noile numere!
|
Quote:
|
are coaja numere de bucuresti :))
|
are are are:lol::lol: bine ca am scapat si de asta, acum pot incepe linistit modificarile:)
|
Spor la modificat;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Am inceput in forta:D
Prima etapa s-a terminat:lol: |
frumos frumos poate ne vedem vineri seara la carol:) daca vi bine inteles si poate imi aduci lampile alea pt nr de imatriculare:D de care am vb noi.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:37. |
- Copyright 2026 4Tuning