Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   EVO 8 VS LAMBORGHINI GALLARDO ( ONO - MR ) ... winner ? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/10766-evo-8-vs-lamborghini-gallardo-ono-mr-winner.html)

gentoiu 12-12-05 18:42

evo ve galardo

Subiect de mare incarcatura, ce aduce Romania intr-o lumina favorabila curselor, de orice fel.
Dinamica discutia de pe acest forum dedicat unei confruntari intre natiuni.
Romania vs Grecia, Italia vs Japonia.
Cum era de asteptat Romania si Italia facut echipa latina, o echipa cu mult tonus si potential.
Grecia a fost reprezentata de un tunner local care a demonstrat ca poate face furori cu o masina de 50 000 in fata uneia de 100 000 euro.
Deci nu banul conteaza atat de mult.
Filmul reprezinta o bataie de joc, pe care persoane imorale o ridicau in slavi, fiind foarte subievtive.
Oaspetele nostru datorita orgolilor, prostiei si infatuarii a primit un tratament total nepoliticos.
Ce impresie si-a facut fata de reprezentantii nostri acel grec, ventit de la mai mult de 1000km sa cunoasca valoarea oamenilor din Romania?
Jignitor modul cum a fost ratat pe acest site.
Multumim ca a venit si a fost un sportiv adevarat fara figuri.
Cine a castigat nu se vede, insa sigur Romania a avut de pierdut, pentru ca acel om pleaca acasa cu sufletul indoit, in ciuda parerilor multora de aici.
Sunt convins ca dreptatea e de partea celor mai putin prezenti aici si nu consider spiritul de turma a fi o virtute.
Felicitari Ono pentru Lamborghini si pentru ca te dai ******

Gratzian: fara atacuri la persoana

gentoiu 12-12-05 18:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ono\"
Quote:

Originally Posted by \"radu_lkv\"
tare filmarea!!!! dovedeste fix nimic!!!!nu se vede decat un bord, nu un finish
asa pot dovedi si eu ca fac sl55amg-ul :roll: :lol:

Imi pare rau dar ai dreptate, important e ca eu am vazut ce sa intamplat si stiu ca eu am castigat, pot sa zica o mie de sebi ce vor, eu stiu ce sa intamplat si cu asta basta.
Dupa ce am scris mai sus cateva cuvinte despre ceea ce am facut in legatura cu viata mea sportiva din sportul cu motor va dati seama ca mi-ar fi rusine sa mint si cred ca am suficienta tarie sa recunosc daca cineva e mai rapid decat mine.
M-as simtii un om fara nici o valoare daca a-s castiga fara sa castig corect sau sa castig prin a fura sau a mintii.
Oricum, cursa a fost f stransa iar respectul meu pt EVO a crescut f mult.

Denaturezi adevarul si daca nu minti esti in eroare!
Intotdeauna exista cineva mai bun ca tine, mult mai bun!!!

Calimero2003 12-12-05 18:51

Dupa parerea mea cam are dreptate Dl.Gentoiu in privinta tratamentului(daca a fost asa).Cert mai este si faptul ca inclin sa cred ca nu minte pt.ca l-am cunoscut personal(daca nu ma insel este PILOTUL LICENTIAT DIN VTM SI CNR GENTOIU) si are un caracter si un NUME in lumea sportului cu motor din Romania si nu cred ca si-ar permite sa minta.In rest despre cursa nu pot sa zic decat ca nu e nimic concludent...ce spune cameramanul(ce noi nu vedem) vs. ce vedem noi(la un momendat stopurile la EVO)=io nu am nici o parere

UGA 12-12-05 19:00

......... ce conteaza e ca in ROMANIA.....au aparut masini pe care acum cativa ani le vedeam in surprizele de la guma turbo....degeaba vorbesc cei care nu au masina sau cei care daca au stat in dreapta la masini de genul LAMORGHINI STI EVO PORCHE.....ele sunt diferite de Dacii oameni buni....nu cred ca pot sa vorbeasca despre curse cei care vin din totdeauna doar sa se uite...doar sa vorbeasca din filme...e greu sa dezvolti o masina...e greu sa o conduci....asa ca mai bine inaite de toate bucurati-va de ce vedeti....si indiferent de cine a castigat..eu nu am fost sa stiu.... ce conteaza....este ca incepem sa avem...masini... OARE AM JICNIT PE CINEVA?....

Turbo110 12-12-05 20:01

Re:

Quote:

Originally Posted by \"UGA\"
......... ce conteaza e ca in ROMANIA.....au aparut masini pe care acum cativa ani le vedeam in surprizele de la guma turbo....degeaba vorbesc cei care nu au masina sau cei care daca au stat in dreapta la masini de genul LAMORGHINI STI EVO PORCHE.....ele sunt diferite de Dacii oameni buni....nu cred ca pot sa vorbeasca despre curse cei care vin din totdeauna doar sa se uite...doar sa vorbeasca din filme...e greu sa dezvolti o masina...e greu sa o conduci....asa ca mai bine inaite de toate bucurati-va de ce vedeti....si indiferent de cine a castigat..eu nu am fost sa stiu.... ce conteaza....este ca incepem sa avem...masini... OARE AM JICNIT PE CINEVA?....

TE RESPECT...nicioada nu credeam ca o vad la noi la curse un lambo !

DnI 12-12-05 20:20

pe filmare nu se vede prea mare diferenta intre cele 2 masini, este posibil ca pe o distanta mai mare (dupa 400m) lambo` sa-l faca lejer.

SEBASTIAN 12-12-05 20:24

Un alt ton, o alta viziune.
Cred ca asa se poate construi ceva frumos.
Chestia cu imaginea externa e interesanta si reala.
Oricum baieti sunt amicii mei si vor mai veni, probabil o sa fiu si eu gata si o sa va comunic rezultatul, indiferent care ar fi.
Si cu ono astept o cursa, iar specatacolul si suspansul va fi frumusetea competitiei.
Andrei probail in ceva mai scurt timp o sa ofere spectacol.
Sunt si alte masini in lucru, dar desi stiu amanunte ma abtin sa le comunic, pentru ca propietarul vrea sa le tina secrete.
Au aparut masini la care visam, sa fim sinceri ca de visat visam cu totii si inca mai ne zboara gandul, suntem martori unui progres, care uite ca vine cu bune si rele.
Speram ca acest progres sa nu fie umbrit prea tare de micile noastre conflicte, suntem aici pentru a demonstra ca putem si ca suntem o forta.
Sunteti de acord sa creem o liga nationala pe aceasta ramura sportiva?
O ramura unde sa nu tinem cont de conflicte, apartenente, sa primeze performanta?

Razvan P 12-12-05 22:44

dupa ce o sa scape multi de orgolii supradimensionate si rautati nevinovate da , pana atunci , ne jucam in fata tastaturii cu personaje care nu poseda carnet de conducere , masina sau cunostinte elementare in \" d'ale masinii \" .

adi01 12-12-05 23:19

Nu stiu Nu am vazut Nu Stiu cine a castigat .. mie imi place extrem de mult EVO8 .. dar ... Lamborghini e masina... nu e Dacie.. Dar Si EVO8 la 500HP e masina ... parerea mea este sa lasati-o moarta cu certurile si felicitari castigatorului pt ca merita .. rar vezi 2 masini cu 500 CP sa se dea in bucuresti pe 400 de m ilegal ... cel putin in piatra neamt ... nu prea sunt masini care sa faca liniute so .. cheers 4 the winer :lemon:

EvLSant0S 13-12-05 01:35

hmm , nu stiu cat de dezamagit a plecat tipul ....
pe film , dupa cursa , oamenii strang mana etc ...
adica , nu mi se pare ...
in fine ..
totodata , pe film , la sf. cursei , ono spune clar , ca a fost o super cursa(nu apare in ce-am postat, dar postez si partea asta din film daca vreti) si ca evo`u a stat super bine , deci , serios, nu cred ca are motive . . .
chiar a fost una dintre cele mai tari curse de pana acum . .
si se pare ca .. o sa avem parte de curse din ce in ce mai tari . . .
n-are rost sa ma apuc sa enumar acum , masinile care chiar fac show in tzara asta . .
e bine , evoluam ..

ESPinoza 13-12-05 04:40

nu inteleg de ce nu atzi dat o camera unuia care statea la finish`ul acelor 400 de m? macar unu cu telefonu :) totul era clar atunci.. oricum tot sa vedem asa curse

SEBASTIAN 13-12-05 04:50

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ESPinoza\"
nu inteleg de ce nu atzi dat o camera unuia care statea la finish`ul acelor 400 de m? macar unu cu telefonu :) totul era clar atunci.. oricum tot sa vedem asa curse

Au facut totul in graba special sa fie discutabil, altfel trebuia sa tina cineva capul plecat.
Cine a filmat a gresit, sau cu intentie nu a dat ce trebuia.
Dar sa vedem partea plina a paharului, progresul!

EvLSant0S 13-12-05 07:05

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Au facut totul in graba special sa fie discutabil, altfel trebuia sa tina cineva capul plecat.
Cine a filmat a gresit, sau cu intentie nu a dat ce trebuia.

cum poti sa spui asa ceva ?
de ce n-ai adus tu camera daca banuiai ca .. noi.. facem .. din astea, cu .. filmari special facute din masina , ca sa fie loc de discutat =)) si tot asa
adu camera ! ca sa nu mai fie loc de discutat

dar .. intradevar . .
sa vedem partea plina a paharului ... : /

blazeyblaze 13-12-05 08:34

si totusi....exista o conspiratie
banuiam banuiam......

SEBASTIAN 13-12-05 17:45

:lol:
graba strica tereaba!

ono41 13-12-05 18:46

Stiti ce e ciudat? toata lumea zice ca eu am castigat si numai unul singur zice ca nu am castigat, intrebare: DE CE? Invidie? frustrare?
Oricum nu conteaza ce zice sebastian si ii promit ca nu ma mai dau niciodata la legalele si il invit la intrecere unde vrea el daca e intr-adevar sofer tare, daca ma refuza inseamna ca masina pe care o detine o are doar pt expozitie si doar pt a se lauda cu un obiect pe care nu stie sa-l foloseasca.

peter 13-12-05 19:53

stai tu linistit Ono...ca nu e Sebastian invidios pe tine in nici un caz....

Nu inteleg cum s-a ajuns de la un simplu topic...la o cearta inutila...

Aveti ceva de impartit ???? :roll:

ESPinoza 13-12-05 19:54

a fost chiar asa de stransa cursa?

Michael 13-12-05 20:38

Re:

Quote:

Originally Posted by \"peter\"

peter pan stai in banca ta !

ERY 13-12-05 21:53

Indiferent de rezultat un lucru e cert, masinile sunt foarte apropiate ca performante, dar una dintre ele este stock iar cealalta....\"destul\" de tunata.

Oricum...Lamborghini este o bijuterie de masina, nu este o simpla masina de alergat, precum EVO si STI.

Va salut si ne vedem la Constanta peste cateva zile :wink:

DnI 13-12-05 22:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
una dintre ele este stock iar cealalta....\"destul\" de tunata.

daca ar incepe sa o tuneze si Ono oare unde va ajunge ? :lol: :lol:

cu siguranta V10`le are un cuvant greu de spus la capitolul tuning in comparatie cu cele 6 pistoane in minus 8)

EvLSant0S 13-12-05 22:18

Re:

Quote:

pai ..
eu unu ..
n-am mai vazut cursa asa stransa (live) ...
si .. am vazut totusi .. cateva curse la viata mea ..
a fost senzationala cursa ..
era de asteptat sa apara astfel de discutii ..

SEBASTIAN 13-12-05 23:00

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ono\"
Stiti ce e ciudat? toata lumea zice ca eu am castigat si numai unul singur zice ca nu am castigat, intrebare: DE CE? Invidie? frustrare?
Oricum nu conteaza ce zice sebastian si ii promit ca nu ma mai dau niciodata la legalele si il invit la intrecere unde vrea el daca e intr-adevar sofer tare, daca ma refuza inseamna ca masina pe care o detine o are doar pt expozitie si doar pt a se lauda cu un obiect pe care nu stie sa-l foloseasca.

Nu ai idei preconcepute.
Am fost fortat sa spun ce am vazut eu si ce cred.
Esti sigur ca lumea care zice ca tine asta si crede? verifica putin tabela de vot, care te contrazice.
Nu vrei sa vi la legale, foarte bine oricum faci asta cand vezi ca ti se strandge latul in jurul gatului, oricum pierzi, iar acolo se vede clar, nu mai ai loc de intors.
Prosti ce sa spui si tu!

SEBASTIAN 13-12-05 23:04

Re:

Quote:

Da a fost!

SEBASTIAN 13-12-05 23:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"peter\"

Nefiind ceva normal ca alta persoana sa-mi ia apararea, vreau sa-ti multumesc si sa te declar o persoana curajoasa, in jungla de aici.
Nu trebuie sa-ti fie frica de catelusi, latra si ei ...

CZR 13-12-05 23:36

ma ,c rau esti,ktelusi...
eu respekt p toti kre au masini si au scos kt au putut ei din masinile lor,d la dacie la lamborghini si vin sa s dea cu ele

Gabi 13-12-05 23:37

Re:

Quote:

Esti sigur ca lumea care zice ca tine asta si crede? verifica putin tabela de vot, care te contrazice.

Nu generaliza. Dupa cum ati spus voi, cei care ati fost prezenti, spectatorii au fost in numar destul de limitat, iar votul exprimat aici, pe forum, este doar presupunerea utilizatorilor acestui forum.

SEBASTIAN 14-12-05 00:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Quote:

Nu generaliza. Dupa cum ati spus voi, cei care ati fost prezenti, spectatorii au fost in numar destul de limitat, iar votul exprimat aici, pe forum, este doar presupunerea utilizatorilor acestui forum.

Poate ca replica mea nu-si avea rostul daca aveai capacitatea de a intelege corect ce spun, fara sa-mi rastalmacesti sensul cuvintelor.

Nu am spus ca votul ala certifica realitatea ci doar ca sunt multe pareri contrare, uni zic ca mine altii spun ca ...

Gabi 14-12-05 00:25

Cand spui \"tabela de vot\" intr-un topic cu chestionar, nu te gandesti la altceva. Sau daca o faci, scrie clar ce gandesti.

PS: te rog, nu-ti mai inchipui tot felul de chestii gen \"rastalmacit de cuvinte\"; nu asta e rolul meu.

micutzu_mrc 14-12-05 01:44

Re:

Nu trebuie sa-ti fie frica de catelusi, latra si ei ...[/quote]

SEBI NU ESTE FRUMOS ..........AVEAM PRETENTI DAR.......!!!

MARIO_BMW 14-12-05 03:02

sal

Filmuletzul este foarte aiurea filmat.
Cred ca a castigat Gallardo.
Respect ptr Evo8.
Bravo Razvan P pentru afirmatie, este cea mai tare.
Este bine ca am mai evoluat, apar masini din ce in ce mai frumoase pe strazi, concurenta creste.. sper sa fiu si eu in curand printre randuri. :?

SEBASTIAN 14-12-05 08:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"micutzu_mrc\"
Nu trebuie sa-ti fie frica de catelusi, latra si ei ...

SEBI NU ESTE FRUMOS ..........AVEAM PRETENTI DAR.......!!![/quote]

Ce nu e frumos?
Vorbesti sa te afli in treaba?
M-au intrebat ce am vazut. Am spus , am spus ca nimic nu m-a convins mai mult decat ce am vazut insa nici eu nu pot spune 100% cum a fost.
Dar dupa alte informati si dupa de spun musafiri, treaba a fost in alt mod.
Nu am frica de catelusi si in special de caini...
Acolo a fost o greseala, nu trebuia sa se plece pana nu se definea 400 si confirma, pana nu se definea 1000 si se definea plus camera pe fiarcare sosire.
Era simplu, dar graba strica treaba si acum lumea se cearta pe net.
Uni spun ce vad, sau ce parere au, altii voteaza si tac de teama sa nu fie manjiti cu noroi.
De ce pentru ca am alta parere, zic eu mai obiectiva a trebuit sa fiu jignit?
Crezi ca nu ai nici o responsabilitate privind tot ce se intampla?

MasterTuner 14-12-05 10:39

Salut, sant Florin de la MasterTuner, prietenul si gazda grecilor. Toata lumea se cearta si atat. Cenu stiu multi este ca ONO s=a oferit sa ii dea lui THEO sa conduca Lambo, ceea ce in Grecia nici un concurent n-ar face-o. Tot ONO i-a spus ca masina EVO merge ff tare. La randul lui THEO a ramas impresionat de Lambo, iar voi va scoateti ochii...
Grecii au sa revina in ianuarie si se vor da pe bani, 5000 de euro.
De retinut ca duminica am fost impreuna cu ei la Pescarus sa ne vedem cu ONO, dar el a dat initial de stire ca nu are bani atunci de pariuri, revenind cu invitatia de cursa la o ora cand noi eram in compania unor doamne care nu suportau amanare...(femeile din grecia sant foarte urate)

slkamg 14-12-05 10:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zbuciumus\"
Salut, sant Florin de la MasterTuner, prietenul si gazda grecilor. Toata lumea se cearta si atat. Cenu stiu multi este ca ONO s=a oferit sa ii dea lui THEO sa conduca Lambo, ceea ce in Grecia nici un concurent n-ar face-o. Tot ONO i-a spus ca masina EVO merge ff tare. La randul lui THEO a ramas impresionat de Lambo, iar voi va scoateti ochii...
De retinut ca duminica am fost impreuna cu ei la Pescarus sa ne vedem cu ONO, dar el a dat initial de stire ca nu are bani atunci de pariuri, revenind cu invitatia de cursa la o ora cand noi eram in compania unor doamne care nu suportau amanare...(femeile din grecia sant foarte urate)

Prietenia de automobil leaga multe fratii.
Totusi cine a dat gat in timp mai scurt 400m.

ono41 14-12-05 12:04

Re:

Quote:

Originally Posted by \"zbuciumus\"

Pe mine m-a impresionat f mult caracterul grecului in seara cand am facut intrecere cu el, a fost fair play, a recunoscut ca si-a luat-o de la lambo si am vb mai multe cu el, s-a plimbat cu masina mea tot asa am facut si eu cu a lui, dupa cursa normal ca a venit * care zicea ca am pierdut, nu e normal sa iau foc pe el si sa-l fac de cacat pe unde ma duc?.
A doua seara ma sunat cineva pus de * pt ca el personal nu are curaj sa ma sune k sa fac inca o data intrecere cu grecu dar de data asta pe bani, iam zis ca nu am bani si chiar asa a si fost, se intampla sa nu ai bani cateodata, tarziu am facut rost de bani adica pe la ora 23:si ceva si l-am sunat pe tenteanu pt ca eu nu mai am nr de tel al ** si mi-a zis ca vorbeste cu lumea si ca ma suna dar nu ma mai sunat.

RoSonic: Am editat postu...Te rog frumos sa nu mai folosesti modul asta de adresare ca nu face altceva decat sa intretina tensiunile

slkamg 14-12-05 12:34

Re: EVO 8 VS LAMBORGHINI GALLARDO ( ONO - MR ) ... winner ?

[quote=\"SEBASTIAN\"]
Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
CINE CASTIGA ? pe 400 de M !
AH , era sa uit , EVO`ul era DUS IN 500 DE CP !

LAMBO SAU EVO ..
ce mi-ai raspuns ? ca important e spectacolu ?
adevarat ... e important
acum zi-mi cine a castigat ..

Raspunsul meu nu poate fi siplu!
Nu am cum sa garantez pentru el!
Eram in unghi, pot sa spun ce am vazut de unde eram eu nu pot insa sa spun ca e sau nu real .
Am vazut la 400m pe Evo cu un avans de 50cm aproximativ.
A fost cineva la 400 fix.
Ce pot spune ca am sesizat si auzit este ca pilotul evoului a dat chix la o schimbare unde clar a mai pierdut ceva, inainte de 400m.
Daca cineva considera pervers sau nu raspunsul meu nu dau importanta.
Nu sunt un tip influentabil precum altii.
L-am intrebat pe grec si el spunea exact invers decat spune ONO.
Andrei, Florin, Alex, Bog va poate confirma.

Raspuns de bun simt.
Nu e un raspuns clar, pentru ca nu a vazut!

SpeedeR 14-12-05 13:33

Re:

Quote:

pai la cate clone sunt p aici c sa mai credem? :wink: :wink:

eu nu inteleg vc se streseaza unii atata p aici k evo a castigat knd lumea care A FOST ACOLO zice k evo sia luato... chiar nu inteleg.... dar in acest moment nu sunt deloc frustrat ..poate atunci ar fi altcva

bow wow biaatch :lol: :lol: :lol:

maryo 14-12-05 14:41

Au fost 2 SUPER MASINI la Start.
Ar trebui sa ne bucuram ca vedem asa ceva-nu au rost certurile.....Am vorbit si eu cu grecul in seara in care a venit- un baiat de treaba care a deschis capota fara ascunzisuri!
Felicitari participantilor- asta e tot ce le spun!La mai multe curse TARI......

SEBASTIAN 14-12-05 20:29

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SpeedeR\"
Quote:

pai la cate clone sunt p aici c sa mai credem? :wink: :wink:

eu nu inteleg vc se streseaza unii atata p aici k evo a castigat knd lumea care A FOST ACOLO zice k evo sia luato... chiar nu inteleg.... dar in acest moment nu sunt deloc frustrat ..poate atunci ar fi altcva

bow wow biaatch :lol: :lol: :lol:

Zeci de clone au votat, nu e asa?
Cred ca uni care au fost acolo de fapt nu au fost suficient de aproape.
Declar rezultatul din punctul meu de vedere
incert.
Din pacate nimeni nu poate fi acuzat, nu s-au facut delimitarile exacte cu filmare unde sunt zone 'erogene\".
Data viitoare o sa fie mai frumos si mai clar, cel mai bun va invinge.

SEBASTIAN 11-02-06 11:40

EVO8 GREECE - TUNING

:idea: EVO va reveni in tara!
Nu avem informatii concrete despre data exacta, dar a spus ca va veni si vom vedea ...

All times are GMT +2. The time now is 15:49.

- Copyright 2026 4Tuning