![]() |
Re: E30 - ursu meu
dc nu ii vopsesti elementele nichelate in negru mat? si stopurile facute complet negru (cu spray special pt stopuri)...
ar da mult mai bine... bafta |
alea nichelate doar ce le-am luat dupa un fost urs de germania ..:) o sa le vopsesc..iar triplele voi vedea eu ce o sa le fac..luni o sa montez si eleron de m-tech 2 praguri zender si volan ..:P
|
Quote:
|
dupa ce o sa pun jante atunci o sa ma gandesc daca ii pun si bara spate..pt ca o sa se schimbe tot aspectul jantele..
|
8 Attachment(s)
poze noi..
|
Daca vrei parerea unuia care si-a cumparat un urs, parlit fiind, din credit cu 2200 de euro acum 4 ani, in care a mai bagat 5 mii si inca nu se aseamana cu masina la care visez, iti sugerea sa ii pui un kit de spoilere Mtech 2. Arata cel mai bine parerea mea. Spatele la ursul tau arata un pic disproportionat fata de restul masinii. Dar este doar o parere, gusturile nu se discuta
|
pe parcurs ii voi pune si m-tech 2 :P ms de sfat
|
1 Attachment(s)
Iti arat o poza cu ursul meu, sa vezi cum arata cu suspensii Fk, un pic prea inaltata, dar merge
|
e dragut..
|
Quote:
PS:scuze de offtopic. |
ia kw , mi se par cele mai bune pentru urs ! 60/60 si ai facut treaba !
|
3 Attachment(s)
kteva poze noi .. :D
|
Parca dadea mai bine cu abtibildul pus pe partea dreapta.Asa mi se pare mie.
|
Sincer ai cam impopotonat masina cu M-uri peste tot.Pe bot ai si in grila si pe capota si la parasolar.Sa nu mai zic de stickeru de pe luneta cu Kamikaze.Arata mai bine inainte.Nu te suparam,dar mi-am zis parerea.
|
doamne ce sorkova ai facut ... superba lucrarea :-)
|
omule...o umila parere :scoate tot ce inseamna sigle,abtibilduri cu ///M de pe masina.Nu de alta,dar daca pe motor nu scrie ///M....restu` e doar amagire.nu mi-o lua in nume de rau,bafta
|
acelas lucru vruiam sa il fac si eu :))) mersi ca m`ai convins sa nu il mai fac !
sincer , scoate`le ca dau aiurea rau |
Nu stiu cum sa va spun..dar mie imi place foarte mult :"> live e alta treaba ..:P
|
Cred ca sunt prea groase semnele de M dar gusturile nu se discuta ! Bafta !
|
pacat ca nu sunt in relief semnele de M...
oricum nu arata prea bine cu dungile si parasolarul...:rolleyes2 ///M Power...BOSS...NIKE...same s**t dar macar e bmw... e doar parerea mea... |
Parerea mea: dai toate abtipildurile jos si pe cel de M de pe capota punel pe stanga! nu o lua in nume de rau e doar o parere!
|
In ce stadiu mai e masina?
|
Quote:
cred ca sa vandut de mult masina :x |
da mari sa vandut demult masina..si am fost plecat cv timp si nu am mai intrat pe forum ...scz ..
|
Intentionat am intrebat asta, pentru ca nu s'a mai postat de mult ceva pe aici.
Inseamna ca topicul se poate inchide |
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning