![]() |
Re: CAFENEAUA PITESTENILOR/ARGESENILOR (discutii libere)
vedem... eu vin pe la 9 -9jumate, dupa ce pleaca "caschetele". ca vin iar e clar, dar macar scap prima oara:))
|
ar fi ben dak ar pleca .. da poate raman iar p akolo:(
|
eh daca raman ..ne mutam la stadion...daca vin si acolo ne mutan iar in locu intunecat si lipsit de activitate:D
|
e urat in locul ala :)
|
hm, am fost si la locul indepartat si intunecat am zis ca poate gasim ceva. dar pustiu. si am fugit ca niste fetite cand au inceput sa se auda in jur sunete produse de animale care parca nu erau de pe planeta asta... si sunetele se tot apropiau si se tot apropiau. si am tras de maneru usii exact cand s-a descuiat si nu mai puteam sa intru in masina si ma simteam ca-n filmele alea americane:))) (astia din cealalta masina au zis la dus ca au vazut ceva ca un animal care a sarit vreo 2 metri in fata lor :))))) ) o dam in paranoia
si dup-aia la stadion am venit ca sa ne f*ta chefu ozn-urile... superb... |
lasa ca e ben si asa :)
|
Quote:
vezi daca te mananca , exact ca pe maimuta ? :lol::lol::lol: |
Aseara am discutat prieteneste cu un nene caschetat de la sectia 3 si din punctul meu de vedere ne-am facut intelesi unul pe celalalt. Ne-a explicat frumos ca o sa ne filmeze masinile preventiv...pentru ca in caz ca se intampla ceva vom fi trasi la raspundere....automat a venit intrebarea mea ce se intampla daca altii fac "galagie" si masinile noastre...cele filmate stau cuminti. Mi-a raspuns imdiat ca daca cei cuminti vor lua numarul masinii respective ala va fi tras la raspundere si nu ceo nevinovati....si chiar ne-a explicat frumos ca putem sta la stadion fara nici o problema. dar reisarii apar de unde nici nu te gandesti :)
|
Quote:
asa ca , ochii`n patru .... si sa ne luam binoclu sa vedem de la distanta numerele ::lol: |
eu n-am mai stat cand a venit nenea de la sectia 3. si-asa nu mai vroiam sa stau si cand a zis ca toti proprietarii de masini sa se prezinte la el am zis ca n-are rost si m-am tirat. nici macar nu eram cu masina mea... oricum, e bine ca a fost primul cu mintea putin deschisa (cascheta nu-i bloca informatiile venite din exterior :)) ). e cel mai bine asa, la stadion de vorba, si daca vrem ceva, locul indepartat.
si totusi, aseara, undeva in apropierea locului intunecat dadea tarcoale o masina de comunitara cu sirenele aprinse (cand am ajuns in spatele lui a lasat-o la 30km/h, iar pe strada era linie continua - ce s-o fi gandit el oare). dar n-a ajuns chiar pana acolo, cred ca s-a lasat pagubas:)) |
Quote:
oricum INCA nu au voie sa opreasca cei de la comunitara. zic INCA pentru ca in maxim 2 luni or sa aiba voie |
eu stiam ca au voie... in fine, daca o sa aiba voie peste 2 luni o sa fie jale. ii stim toti cum le place sa se creada "on top of the world" si cum de-abia asteapta sa imparta amenzi.
|
Quote:
crede-ma ca mai frica trebuie sa-ti fie de nationala ... |
oricare-ar fi nu conteaza. majoritatea sunt atat de inchisi la minte (de ce dracu' mai scrie "Politia" pe masini habar n-am, ar trebui sa scrie "Militia") ca nu ai cum sa-i lamuresti ca nu esti de vina, ca nu ai facut nimic cand e vorba. e o traditie in romania ca nevinovatii sa fie pusi la gramada cu vinovatii. si am patit-o, si mi s-a luat. bine, eu sunt si ghinionist la chestiile astea:)). de cand ma stiu o incurc fie ca am facut sau nu ceva
|
Quote:
un lucru iti zic.... nu generaliza ;) |
nu am generalizat... am zis majoritatea. sunt si politai amabili si calumea. uite, de exemplu comparatie intre 2 comunitari si 2 de politia nationala. in trivale, iacum mai mult timp, am lasat masina langa schit. era ora 10 seara. vin 2 comunitari si incep sa faca scandal si sa vorbeasca pe un ton extrem de ironic si superior, ca ce ca n-am voie si tot asa.
acum 1 saptamana, tot trivale, am lasat masina langa banci, putin suita pe bordura. nu incomoda nimic, mai ales ca era 9 seara, dar nici legal nu era parcata. vine un logan de politie nationala, intreaba a cui e masina, mi-a zis sa ma apropii si mi-au explicat frumos si amabil ca nu e voie si m-au rugat sa o mut putin mai incolo, unde puteam s-o parchez fara nici o problema. au vorbit atat de amabil si de civilizat incat nu puteai sa-i refuzi. eu zic ca asa se rezolva problemele, nu prin tactica "io-s politai tu esti un fraier ai face bine sa te pui si in genunchi in fata mea". o discutie amabila, ca de la om la om si ambele parti sunt fericite. ca se intampla sa dea si ei peste nenorociti cu care nu merge cu amabilitatea e partea a doua, dar din moment ce eu nu-i tratez cu sictir vreau sa fiu si eu tratat la fel le: alta data cand stateam cu inca 2 prieteni (eram 3 masini) la stadion pur si simplu de vorba, au oprit 2 politisti de la nationala. la fel, au incercat sa afle ce e cu noi pe acolo, dar au vorbit foarte civilizat si prietenos, ne-au zis ca nu au nimic impotriva cu faptul ca stam acolo, doar vor sa previna eventuale liniute. chiar au stat destul de mult cu noi, pentru ca ajunseseram la discutii prietenesti:)) adica din "ce faceti aici?" am ajuns la fel de fel de povestiri din intamplari. de ce nu sunt toti asa, nu stiu. dar daca ar fi asa, sunt convins ca totul ar fi mult mai linistit. |
stii de ce nu ti-a facut nimic nationala la schit ? pentru ca ei nu mai dau amenzi epntru parcare neregulamentara .... nu zic ca toti sunt oameni ca lumea la comunitara, ca in orice padure exista si uscaturi, dar nu sunt toti asa cum zici tu, crede-ma
|
Politia comunitara=politzaii Flanco......te angajezi cu buletinu` :))
|
Quote:
nu e chiar asa bobby ... crede-ma |
hai ca stiu eu ce stiu...nu or fi doctoranti si masteranti.....da-i dreaq ca 80-90% sunt burtosi mustaciosi.
|
:))))))) Nu esti pe treaba ta Boby! :D Acuma hai sa va zic si eu...nu pot sa zic ca toati politzaii comunitari sunt bulanji`,dar cunosc unele persoane care sunt angajate la politia comunitara...care de fapt au si dosare penale!aM UN PRIETEN CARE ARE DOSAR PENAL PENTRU FURT,INSELACIUNE SI TALHARIE..SI BINE MERSI ESTE LKA cOMUNITARA!
|
poi asa e in romania.. vb aceea : "Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"
|
cei ce vor sa se inscrie in clubul "Street 4 Cars" , sau vor mai multe informatii despre acest club sunt rugati sa ma contacteze aici, pe PM , sau pe messenger , la id-ul "regedit2001" .... Va asteptam
@madutz ziceai ca pui poze cu logan-ul lui rane ? |
8 Attachment(s)
Scuzati intarzierea ,astazi le-am facut,din cate am inteles ar vrea sa o vanda cu 1000 euro.
|
Quote:
am gasit eu o solenza doar cu fata lovita , si nu extraordinar de grav , cu 700 de euro ...deciiiii ..... |
WALEOO nimeni cu un e36?
|
1000 euro e mult pt ea in stadiul ala... nu prea ai ce culege de pe ea. iar motorul, stim toti ca a indurat multe la viata lui:))
|
Bai Baietzi fara suparare...nu am nimic cu posesoriii de DACIA...dar.. incetatzi cu prostiile la finantze la stadion.. si unde mai e... pt ca ne ia politia rau in vizor...daca vretzi dastea... autostrada e imensa..:P mergem acolo...sau pe strada aia spre REMAT...ms.
|
Quote:
uita-te pe forum (la toti cei care scriem aici) si vezi ca nu suntem acei posesori de dacia care isi rup motoarele prin parcare la finante !!!! dupa poti sa dai un verdict, nu sa condamni aiurea !!! cat despre poze, o sa mai fac rost odata de ele... mi s-a bulit hardu la calc asta... sper sa le urc maine... distractie placuta diseara !!! :D |
Quote:
|
aseara la finante de exemplu toate magariile (pol comunitara , rutiera , mascati, etc ...) au inceput din cauza unuia cu o pisicuta
|
ce fel de pisicutza?:))
|
nu conteaza ce fel de pisicuta e, putea sa fie si M3 . vroiam sa subliniez ca nu numai cei cu daciile fac "galagie" la finante
|
Quote:
|
Quote:
acum cand ai auzit ca e vb de o pisicuta, te-ai si excitat... nu cumva erai tu ala:?: ia pune o poza cu ''bolidu'' tau... :D |
5 Attachment(s)
promisesem niste poze... :arrow:
|
Am vazut si eu masina live ,am pus si cateva poze mai in spate dar totusi in ce a dat,de a ajuns in stadiul asa ....
|
Quote:
|
Salut baietzi! Sant nou p forum... ash fi shi eu interesat sa merg la craiova... shi dak plekm in grup ar fichiar super...asha k dak vb ceva sigu datzi mi shi mie un semnal.... multzam!
|
App... am fost shi eu la finantze shi din kuza unora kre knd sant singuri tureaza motoarele shi scot fum din rotzi iar knd sant pushi la treaba vad numai spatele mashinii d langa el,a aparut politzia shi toata zarva kre s a produs... e urata chestia asta... ai mashina puternik shi nushtii cum s aratzi...simplu da i un zvon,un telefon cva....da nu o omori asha fara rost!!! parerea mea... kt despre crazzy shi a km furat o nevinovat... ghinion fatzie dak ai tot motan,nea agentu te a luat dupa miorlait nu dupa numar....
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning