![]() |
Re: Produse tuning
Lancer 2005 dami un PM
|
Pe langa fibra faceti cumva si vopsitorie????
|
Quote:
|
bara fata/spate de bmw m5 e39
astept oferte |
1 Attachment(s)
vreau si eu sa imi arati niste modele de praguri pt bmw-ul asta. lipite de aripile din fatza si aripa de spate.. si vreau si aripile un pik latzite.. cam cat ma costa
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
cat ma costa aripile si pragurile si spoileru.. exact ca ala.. ca poate nu merita.. dar eu sunt nebun si fac :) astept un pret.si poate vin si ti-o aduc
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
8 Attachment(s)
Quote:
|
Ati terminat Camaro-ul? :D Nu puneti ceva poze cu el terminat?
|
9 Attachment(s)
Quote:
|
Pacat , caci ar fi aratat mult mai bine cu plasa neagra , in rest e OK , chiar daca o vopsea mai tare ar putea ridica si mai mult aspectul masinii , dar daca proprietarului asa ii place asta e . E alegera lui !
Lasa ca poate convingi pe altul sa faca masina pt. show !!!!!!!!!!!;) ;) ;) |
pt octavia 2 ceva? ati facut vreodata?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Nu stiam ca voi a-tzi creeat-o, frumoasa, frumoasa, felicitari pt. tot ceea ce facetzi.Suntetzi mese!!! |
Quote:
|
13 Attachment(s)
aici mai pun niste poze cu loganul celui mai fidel client al nostru !desii are 52 de ani e fanul nostru!!! tot lui i-am facut si acest golf 4 la care am primit total mana libera
|
Salut, am un firebird si as vrea sa stiu cam cat m-ar costa un kit asemanator cu cel de pe camaro.
Prefer plasa neagra.De fapt cred ca se potriveste cel de pe camaro, numai ca nu as opta pentru priza aia pe capota... |
Quote:
|
Intr-adevar, la bara fata s-ar putea sa fie probleme.La celelalte vine la fel.Mersi de raspuns.
|
10 Attachment(s)
pun si inca ceva poze cu un logan cu bara de fata decupata in locul de halogene
|
sal pt niste praguri pt clio sybol ceva
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Ai deja matrita pentru astea sau e doar un proiect?? |
poze de la filmarirealitatea tv
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
salut
as dori sa-mi trimiteti si mie niste pleoape de solenza pe adrresa: Ciula Daniel oras:Adjud str.Ion Roata bl 76 ap 9 cod postal:625100 jud vrancea nr tel:0740233772 si as mai vrea sa stiu dak puteti sa faceti de la riger copia de prelungire bara spate pt bora sedan si pt fatza asa ceva! va multumesc anticipat!!! |
asa ceva poti sa imi faci ?
https://forum.4tuning.ro/468-tuning-exterior/23196-caut-spoiler-opel-vectra-2000-16v.html |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
atunci deseneaza-mi o bara fata dintr-o bucata cu putine prize de aer si fara prea multe curbe, ceva sa se asorteze cu pragurile si bara spate... masina este cea din poze https://forum.4tuning.ro/showthread.p...ht=vectra+2000, care nu se mai vinde :lol: |
Quote:
|
bine, fa-mi te rog bara sa vedem ce iese...
chestia este ca imi place la nebunie cum arata cu spoilerele originale, partea proasta este ca nu il gasesc pe cel din fata... mersi |
anuleaza te rog comanda de pleoapa ca le-a comandat si prietenul meu pt care am cerut ,tot la voi!
astept un desen cu bora!!! va multumesc!!! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sau cele ale Seatului portocaliu - capota neagra .
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:31. |
- Copyright 2026 4Tuning