Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Piese Auto (https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto.html)
-   -   Produse tuning (https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto/10729-produse-tuning.html)

fadidraghici 14-08-06 11:32

Re: Produse tuning

Lancer 2005 dami un PM

GTA 14-08-06 23:36

Pe langa fibra faceti cumva si vopsitorie????

protuning 18-08-06 22:32

Quote:

Originally Posted by GTA
Pe langa fibra faceti cumva si vopsitorie????

nu avem vopsitorie!sorry!nici asa nu ne vedem capul de lucru!incerc sa fac sa ma apuc cat mai repede de calibra!!!! salut!

spy 18-08-06 23:23

bara fata/spate de bmw m5 e39
astept oferte

B-14-BYE 19-08-06 11:18

1 Attachment(s)
vreau si eu sa imi arati niste modele de praguri pt bmw-ul asta. lipite de aripile din fatza si aripa de spate.. si vreau si aripile un pik latzite.. cam cat ma costa

protuning 19-08-06 12:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by doarr4u17
vreau si eu sa imi arati niste modele de praguri pt bmw-ul asta. lipite de aripile din fatza si aripa de spate.. si vreau si aripile un pik latzite.. cam cat ma costa

prtul la praguri sunt 400 ron.dar sincer nu-ti recomand!!!!va fii un chici si nu tare as vrea!.eu ce pot sa ti recomand in cazul in care "nu exista cale de intoarcere",sa o pui la punct technic si estetic!o vopsea cu o finisare betoon,roti si culcat! credema ca nimeni nu va avea nimic de reprosat.daca ar fii sa fac ceva pe el atunci eventual ceva de genu lui cel din poza!dar acolo e vorba de o investitie serioasa care deja nu e sigur ca merita!cu respect robert

protuning 19-08-06 12:03

Quote:

Originally Posted by spy
bara fata/spate de bmw m5 e39
astept oferte

salut pt e-39 din pacate nu avem nimic!sorry. salut!

B-14-BYE 19-08-06 13:08

cat ma costa aripile si pragurile si spoileru.. exact ca ala.. ca poate nu merita.. dar eu sunt nebun si fac :) astept un pret.si poate vin si ti-o aduc

protuning 23-08-06 18:41

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by protuning (Post 264728)
Vand kituri tuning, spoilere, eleroane, praguri, prize aer, pleoape faruri, grila stopuri pt orice tip de masina la preturi foarte bune.

opel zafira in lucru!

protuning 26-08-06 15:03

8 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by protuning (Post 529699)
opel zafira in lucru!

astra g facut de noi!

3SGE 26-08-06 17:52

Ati terminat Camaro-ul? :D Nu puneti ceva poze cu el terminat?

protuning 26-08-06 21:22

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 3SGE (Post 533228)
Ati terminat Camaro-ul? :D Nu puneti ceva poze cu el terminat?

salut!camaro inca nu este terminat mai lipsesc genti si tapiterie!vopsitul cam lasa de dorit!noi am pregatitmasina asta pt showuri dar fara un revopsit e pierduta sansa!!!in rest e beeeeton!aaaaaa,nicicum nu am putut sa-l convingem pe client sa puna plasa neagra!!! asta e!

BH-15-RIC 26-08-06 22:35

Pacat , caci ar fi aratat mult mai bine cu plasa neagra , in rest e OK , chiar daca o vopsea mai tare ar putea ridica si mai mult aspectul masinii , dar daca proprietarului asa ii place asta e . E alegera lui !
Lasa ca poate convingi pe altul sa faca masina pt. show !!!!!!!!!!!;) ;) ;)

gabrielglg 27-08-06 00:46

pt octavia 2 ceva? ati facut vreodata?

protuning 27-08-06 09:35

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gabrielglg (Post 533647)
pt octavia 2 ceva? ati facut vreodata?

pt octavia 2 nu avem nimic doar pt octavia 1

fratzika 02-09-06 17:02

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 533735)

nu mai stiu nimik de octavia asta, a fost furata dupa 4tuning day Oradea...s-a gasit, mai stitzi ceva???....sunt chiar curios....:sad:

Nu stiam ca voi a-tzi creeat-o, frumoasa, frumoasa, felicitari pt. tot ceea ce facetzi.Suntetzi mese!!!

protuning 02-09-06 22:07

Quote:

Originally Posted by fratzika (Post 540682)
nu mai stiu nimik de octavia asta, a fost furata dupa 4tuning day Oradea...s-a gasit, mai stitzi ceva???....sunt chiar curios....:sad:

Nu stiam ca voi a-tzi creeat-o, frumoasa, frumoasa, felicitari pt. tot ceea ce facetzi.Suntetzi mese!!!

salut!da noi am facut octaviaul respectiv si ne pare foarte rau ca nu o mai vedem si nici nu ne mai poarta reclama :( a fost mandria noastra mai ales ca a fost facuta mai bine de 2 ani!!!si nu si-a pierdut personalitatea!

protuning 02-09-06 23:09

13 Attachment(s)
aici mai pun niste poze cu loganul celui mai fidel client al nostru !desii are 52 de ani e fanul nostru!!! tot lui i-am facut si acest golf 4 la care am primit total mana libera

scorpio GL 03-09-06 01:07

Salut, am un firebird si as vrea sa stiu cam cat m-ar costa un kit asemanator cu cel de pe camaro.
Prefer plasa neagra.De fapt cred ca se potriveste cel de pe camaro, numai ca nu as opta pentru priza aia pe capota...

protuning 03-09-06 09:28

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 541161)
Salut, am un firebird si as vrea sa stiu cam cat m-ar costa un kit asemanator cu cel de pe camaro.
Prefer plasa neagra.De fapt cred ca se potriveste cel de pe camaro, numai ca nu as opta pentru priza aia pe capota...

salut!avand in vedere ca para de camaro e departe sa se potriveasca,trebuie de facut alte modele cu alte matrite!avantajul e ca nu vor fii bari adaptate la care nu corespund formele cu ceea a masinii .pretul ar fii undeva la 30 mil chitul.

scorpio GL 03-09-06 21:08

Intr-adevar, la bara fata s-ar putea sa fie probleme.La celelalte vine la fel.Mersi de raspuns.

protuning 05-09-06 00:37

10 Attachment(s)
pun si inca ceva poze cu un logan cu bara de fata decupata in locul de halogene

DVDValy 05-09-06 19:02

sal pt niste praguri pt clio sybol ceva

protuning 05-09-06 20:00

Quote:

Originally Posted by DVDValy (Post 544245)
sal pt niste praguri pt clio sybol ceva

salut! pentru simbol am facut candva praguri in genul cum sunt pe loganul de sus dar fara prize!pretul ar fii 400ron

protuning 05-09-06 23:20

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by GTA (Post 470896)
OK. .....o sa m-a mai gandesc,sa mai studiez si alte oferte si in momentul in care am toata suma de bani necesara o sa discutam................pretul e putin cam mare comparativ cu altii care fac kituri din fibra dar daca produsul finit este ireprosabil eu cred ca merita banii........

salut! in sfarsit am reusit sa facem desenele de care vorbeam!unu mai discret care ne reprezinta si unu mai exagerat der pe care nu ti-l recomand!!!!asta cu prizee mici chiar e beeeton! dar astept si parerile voastre!

DVDValy 06-09-06 14:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by protuning (Post 544347)
salut! pentru simbol am facut candva praguri in genul cum sunt pe loganul de sus dar fara prize!pretul ar fii 400ron

da asa potzi sa mi le faci

GTA 06-09-06 20:49

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 544617)
salut! in sfarsit am reusit sa facem desenele de care vorbeam!unu mai discret care ne reprezinta si unu mai exagerat der pe care nu ti-l recomand!!!!asta cu prizee mici chiar e beeeton! dar astept si parerile voastre!

Cel din imaginea din dreapta cred ca arata cel mai bine.....ar fi interesant de vazut si un spoiler spate....pragurile sunt OK

Ai deja matrita pentru astea sau e doar un proiect??

protuning 06-09-06 22:38

poze de la filmarirealitatea tv

protuning 07-09-06 22:39

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by protuning (Post 545875)
poze de la filmarirealitatea tv

inerc sa pun poze noi

danuuu 08-09-06 14:50

3 Attachment(s)
salut
as dori sa-mi trimiteti si mie niste pleoape de solenza pe adrresa:
Ciula Daniel
oras:Adjud
str.Ion Roata
bl 76
ap 9
cod postal:625100
jud vrancea
nr tel:0740233772
si as mai vrea sa stiu dak puteti sa faceti de la riger copia de prelungire bara spate pt bora sedan si pt fatza asa ceva!
va multumesc anticipat!!!

bob 08-09-06 20:32

asa ceva poti sa imi faci ?
https://forum.4tuning.ro/468-tuning-exterior/23196-caut-spoiler-opel-vectra-2000-16v.html

protuning 08-09-06 20:32

Quote:

Originally Posted by danuuu (Post 547745)
salut
as dori sa-mi trimiteti si mie niste pleoape de solenza pe adrresa:
Ciula Daniel
oras:Adjud
str.Ion Roata
bl 76
ap 9
cod postal:625100
jud vrancea
nr tel:0740233772
si as mai vrea sa stiu dak puteti sa faceti de la riger copia de prelungire bara spate pt bora sedan si pt fatza asa ceva!
va multumesc anticipat!!!

salut! marti se livreaza pleoapele la adresa ceruta!in legatura cu copiile de riger !nu ne ocupam de copii!!!!!!!!!!!!!!!!eventual daca esti hotarat atunci desenam noi ceva ce sa-ti placa!! mersi cu respect Robert

protuning 08-09-06 20:38

Quote:

Originally Posted by bob (Post 548039)

salut!e valabil ce am scris mai inainte ca nu ne ocupam de copii!in rest pot sa-ti propun sa-ti modific masina cu un design mult mai atragator dar pt care e un pic de asteptat!

protuning 08-09-06 20:41

Quote:

Originally Posted by DVDValy (Post 545331)
da asa potzi sa mi le faci

pt simbol daca vrei i-ti cautam noi ceva mai beton! sincer nu vreau sa te jignesc dar nu tare i-mi place bara !si nu vreau face compromisuri!

bob 08-09-06 22:54

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 548046)
salut!e valabil ce am scris mai inainte ca nu ne ocupam de copii!in rest pot sa-ti propun sa-ti modific masina cu un design mult mai atragator dar pt care e un pic de asteptat!

ok, sunt de acord cu tine ...
atunci deseneaza-mi o bara fata dintr-o bucata cu putine prize de aer si fara prea multe curbe, ceva sa se asorteze cu pragurile si bara spate...
masina este cea din poze https://forum.4tuning.ro/showthread.p...ht=vectra+2000, care nu se mai vinde :lol:

protuning 08-09-06 23:12

Quote:

Originally Posted by bob (Post 548184)
ok, sunt de acord cu tine ...
atunci deseneaza-mi o bara fata dintr-o bucata cu putine prize de aer si fara prea multe curbe, ceva sa se asorteze cu pragurile si bara spate...
masina este cea din poze https://forum.4tuning.ro/showthread.p...ht=vectra+2000, care nu se mai vinde :lol:

numai o bara care sa-ti puste cu restu masiniinu voi face !!!!!!!dac facem un chit complet atunci facem ceva mai inedit dac nu atunci chiar trebuie sa-ti faci rost de bara care mi-ai cerut-o prima data!

bob 08-09-06 23:34

bine, fa-mi te rog bara sa vedem ce iese...
chestia este ca imi place la nebunie cum arata cu spoilerele originale, partea proasta este ca nu il gasesc pe cel din fata...
mersi

danuuu 09-09-06 08:33

anuleaza te rog comanda de pleoapa ca le-a comandat si prietenul meu pt care am cerut ,tot la voi!
astept un desen cu bora!!!
va multumesc!!!

Lucian 10-09-06 07:48

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 533735)

Prizele de pe capota din poza asta ce pret au ? Mai ai si alte modele ?

Lucian 10-09-06 10:52

1 Attachment(s)
Sau cele ale Seatului portocaliu - capota neagra .

All times are GMT +2. The time now is 02:31.

- Copyright 2026 4Tuning